LIITY JÄSENEKSI

Fill out my online form.

ANNA PALAUTETTA

Fill out my online form.

VIIKON ONNISTUJA Urpu: ”Kadonnut ryhti on löytynyt, ja teen uusia havaintoja viikoittain”

Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: oma tahto onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Urpu Wainio-Ravea:

Kolmenkymmenen vuoden ryhmäliikuntatunnit ja päivittäinen hyötyliikunta eivät auttaneet iltatähden syntymisen jälkeen huonontuneeseen ryhtiini, kadonneisiin pakaralihaksiin sekä huonoon liikkuvuuteen. Ruokailu oli vuosien myötä muuttunut iltapainotteiseksi, ja pitkittyneen stressin myötä myös yöunien laatu huonontunut merkittäväsi. 

Näytetunti sai minut kokeilemaan ensin 10 kerran Fustra-pakettia, ja siitä se sitten lähti. Viisi kuukautta on takana, ja kehitys on ollut silminnähtävää. Iltaihminen on muuttunut aamuihmiseksi päästäkseen kahdesti viikossa klo 07.00 Foreverille – ja milläs muulla kuin joko kävelemällä tai pyörällä taitetaan nämä matkat.

Päivittäinen portaiden kävely sekä ohjaajan antamat ”kotiläksyt” teen huolella, olivat ne sitten lihaskuntoon, ravintoon tai venyttelyyn liittyviä. Matkan varrella annetaan porkkanoita, jotka innostavat uusiin haasteisiin. Nautin, kun saan yllätettyä ohjaajani, ja siksi edistyminen on ollutkin nopeaa.

Kun liikkuvuus on ensin saatu paremmalle tolalle, niin Fustra on mielestäni ennen kaikkea hauskaa! Ohjaajani Laura Töölön Foreverillä on vaativa, mutta myös äärimmäisen kannustava. Saan erinomaisia vinkkejä, ja hän ehdottaa aina kokeiltavaksi uusia juttuja, viimeksi murtomaahiihtoa luistelutekniikalla.

Ravintorytmin muuttaminen yhdessä aikaisten aamuherätysten on tehnyt minusta energisen ja hyväntuulisen. Tästä voi iloita myös lähipiirini: Näen asioilla positiiviset puolet. Huonosti nukutut yöt ovat historiaa. Itsetunto sekä stressinsieto ovat parantuneet merkittävästi. Vastoinkäymisistä pääsen nopeasti yli. Olen vihdoin se iloinen, energinen ja kekseliäs kadoksissa ollut oma itseni. Löydän uusia tavoitteita, joita kohti pääsen Fustra-ohjaajani avulla.

Ulkoisia muutoksia ovat olleet vartalon kiinteytyminen ja lihasten kasvaminen. Kadonnut ryhti on löytynyt, ja teen uusia havaintoja viikoittain: Fustra on auttanut lantionpohjan lihasten löytymiseen ja niiden tehokkaaseen treenaamiseen. Myös pakaralihasten eteen on tehty valtavasti töitä. Viimeksi huomasin, että ylä- sekä alaselkä eivät ole enää jäykän tuntuiset.

Kenties minusta kuoriutuu vielä kadoksissa ollut senioritason kilpatanssija, seinäkiipeilijä tai kovatasoinen Cooper-testin juoksija, kun notkeus ja kohoava kunto lisääntyvät entisestään. Liikunta on ihanaa huumetta, ja siihen Fustra antaa mahtavat eväät!

Uskon Fustran sopivan kaikille teini-ikäisistä eläkeläisiin. Töitä saa tehdä, mutta tuloksia syntyy, kun liikkeet oppii tekemään oikein pätevän ohjaajan avulla.

Artikkeli julkaistu alun perin 13.12.2016


Kokeile Fustra-valmennusta ohjaajan kanssa! Tutustumistunti vain 35 € (60 min) »

Piditkö artikkelista?

Äänet:3 (from 3 votes)Jaa artikkeli

© 2013 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja