Aktiiviset varaukset

Asiakkaalla voi olla yhteensä 21 aktiivista varausta ryhmäliikunnassa. Varaukset on jaoteltu siten, että jokaisen ryhmäliikuntakategorian varausten yhteismäärä on 3kpl.

Esimerkiksi asiakas voi varata samaan aikaan kolme sisäpyöräilytuntia, kolme liikkuvaa tuntia, kolme lihaskuntotuntia, kolme kehonhuoltotuntia jne. Näin mahdollistamme kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti mahdollisuuden käydä kaikilla ryhmäliikuntamme tuntityypeillä.

 

Tuntivaraus säännöt

Asiakas voi varata tunteja 14 vuorokautta aikaisemmin. Tunnit avautuvat varauksille aamulla klo:08.00. Tunti tulee lunastaa vastaanotossa 10min ennen tunnin alkua. Jos tuntia ei lunasteta määrä-ajassa, vapautuu paikka tunnille odottaville asiakkaille.

Tuntivarauksien peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Kun asiakas peruu varauksen määrä-ajassa (aikaa enemmän kun 2h tunnin alkuun), nousee jonossa oleva seuraava asiakas tunnille automaattisesti ja saa siitä tekstiviestin. Kahdesta peruuttamattomasta, käyttämättömästä varauksesta ryhmäliikuntatunneille seuraa 7 päivän varauskielto ryhmäliikuntaan. Ensimmäinen lunastamaton varaus kumoutuu kuukauden kuluttua tunnille saapumatta jättämisestä.

 

 Jono-paikat tunnille

Jos tunti on täynnä, asiakas voi asettaa itsensä jonoon kyseiselle tunnille. Myös jonosta noussut asiakas saa varauskiellon, jos ei lunasta paikkaansa eli myös jonosta saatu paikka tulee peruuttaa määräaikaan (2h ennen tunnin alkua) mennessä.

 

 

Lisätietoja klubin asiakaspalvelusta.