Tuntivaraus säännöt

Asiakas voi varata tunteja 14 vuorokautta aikaisemmin. Tunnit avautuvat varauksille aamulla klo:08.00. Tunti tulee lunastaa vastaanotossa 10min ennen tunnin alkua. Jos tuntia ei lunasteta määrä-ajassa, vapautuu paikka tunnille odottaville asiakkaille.

Tuntivarauksien peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Kun asiakas peruu varauksen määrä-ajassa (aikaa enemmän kun 2h tunnin alkuun), nousee jonossa oleva seuraava asiakas tunnille automaattisesti ja saa siitä tekstiviestin. Kahdesta peruuttamattomasta, käyttämättömästä varauksesta ryhmäliikuntatunneille seuraa 7 päivän varauskielto ryhmäliikuntaan. Ensimmäinen lunastamaton varaus kumoutuu kuukauden kuluttua tunnille saapumatta jättämisestä.

 

 Jono-paikat tunnille

Jos tunti on täynnä, asiakas voi asettaa itsensä jonoon kyseiselle tunnille. Myös jonosta noussut asiakas saa varauskiellon, jos ei lunasta paikkaansa eli myös jonosta saatu paikka tulee peruuttaa määräaikaan (2h ennen tunnin alkua) mennessä.

 

 

Lisätietoja klubin asiakaspalvelusta.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!