Kuntosali Vaasa Forever

Tervetuloa treenaamaan Vaasaan!

Kuntosalimme Vaasassa – Forever Vaasa Klemetinkatu ja Forever Vaasa Sepänkyläntie – toivottavat kaikenlaiset liikkujat tervetulleiksi!

Forever Vaasa Klemetinkatu on kuntosali Vaasan keskustan tuntumassa ja sopii sinulle, joka arvostat hyvin varusteltua kuntosalia keskeisellä sijainnilla. Jos taas kaipaat kuntosalia, josta eivät laitteet lopu kesken, on Sepänkyläntiellä sijaitseva Forever Vaasa Sepänkyläntie sinulle loistava valinta.

Tutustu kuntoklubeihimme: Vaasa Klemetinkatu (LITE), Vaasa Sepänkyläntie (LITE)

Omatoimista treenaamista edullisesti – laadusta tinkimättä

Liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi me Foreverillä haluamme tarjota kaikenlaisille kuntoilijoille mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi konkari, Vaasan Forever LITE -kuntosaleilla pääset huoltamaan kuntoasi ja terveyttäsi inspiroivassa ja viihtyisässä ympäristössä edulliseen hintaan. Forever LITE -kuntosalimme Vaasa Klemetinkatu ja Vaasa Sepänkyläntie tarjoavat erinomaiset puitteet omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun jokaiselle, joka haluaa panostaa hyvään oloon ja terveyteen kiireisen arjen keskellä.

Molemmat Vaasan kuntosalit käytössäsi samaan hintaan

Foreverin asiakkaana voit harjoitella Vaasan molemmilla saleilla samalla kortilla samaan hintaan. Vaasan LITE -salit täyttävät vaativankin kuntosaliharjoittelijan vaatimukset. Sekä Forever Vaasa Klemetinkatu että Forever Vaasa Sepänkyläntie tarjoavat kattavan valikoiman niin cardiolaitteita kuin painopakkalaitteitakin sekä runsaasti erilaisia välineitä vapaapainoharjoitteluun. Hyvin varustetun kuntosalin lisäksi kummallakin LITE-salilla on asiakkaidemme käytettävissä solarium – ystävällistä henkilökuntaa unohtamatta. Vaasan Sepänkyläntien kuntosalilta löytyy yhteistilojen lisäksi erillinen, vain naisille suunnattu kuntosali.

Foreverin kuntosalit Vaasassa ovat kaikille avoimia treenauspaikkoja. Salit ovat edullisia treenipaikkoja, joista löydät viihtyisän ja mukavan ympäristön kuntosi ja terveytesi parantamiseen.

Lue lisää palveluistamme tai tule tervehtimään meitä rohkeasti paikan päälle!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.