Kuntosali Vaasa Forever

Tervetuloa treenaamaan Vaasaan!

Kuntosalimme Vaasassa – Fit1 Vaasa Klemetinkatu ja Fit1 Vaasa XXL – toivottavat kaikenlaiset liikkujat tervetulleiksi!

Fit1 Vaasa Klemetinkatu on kuntosali Vaasan keskustan tuntumassa ja sopii sinulle, joka arvostat hyvin varusteltua kuntosalia keskeisellä sijainnilla. Jos taas kaipaat kuntosalia, josta eivät laitteet lopu kesken, on Sepänkyläntiellä sijaitseva Fit1 Vaasa XXL sinulle loistava valinta.

Tutustu kuntoklubeihimme: Vaasa (LITE), Vaasa XXL (LITE)

Omatoimista treenaamista edullisesti – laadusta tinkimättä

Liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi me Foreverillä haluamme tarjota kaikenlaisille kuntoilijoille mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi konkari, Vaasan Forever LITE -kuntosaleilla pääset huoltamaan kuntoasi ja terveyttäsi inspiroivassa ja viihtyisässä ympäristössä edulliseen hintaan. Forever LITE -kuntosalimme Fit1 Vaasa Klemetinkatu ja Fit1 Vaasa XXL tarjoavat erinomaiset puitteet omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun jokaiselle, joka haluaa panostaa hyvään oloon ja terveyteen kiireisen arjen keskellä.

Molemmat Vaasan kuntosalit käytössäsi samaan hintaan

Foreverin asiakkaana voit harjoitella Vaasan molemmilla saleilla samalla kortilla samaan hintaan. Vaasan LITE -salit täyttävät vaativankin kuntosaliharjoittelijan vaatimukset. Sekä Fit1 Vaasa Klemetinkatu että Fit1 Vaasa XXL tarjoavat kattavan valikoiman niin cardiolaitteita kuin painopakkalaitteitakin sekä runsaasti erilaisia välineitä vapaapainoharjoitteluun. Hyvin varustetun kuntosalin lisäksi kummallakin LITE-salilla on asiakkaidemme käytettävissä solarium – ystävällistä henkilökuntaa unohtamatta. Vaasan XXL -salilta löytyy yhteistilojen lisäksi erillinen, vain naisille suunnattu kuntosali.

Foreverin kuntosalit Vaasassa ovat kaikille avoimia treenauspaikkoja. Salit ovat edullisia treenipaikkoja, joista löydät viihtyisän ja mukavan ympäristön kuntosi ja terveytesi parantamiseen.

Lue lisää palveluistamme tai tule tervehtimään meitä rohkeasti paikan päälle!