Kuntosali ja ryhmäliikunta Espoo

Kuntosali Espoo Forever

Tervetuloa treenaamaan Espooseen!

Foreverin Espoon kuntokeskus sijaitsee Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset perille helposti julkisilla kulkuvälineillä. Pihalla on myös runsaasti parkkitilaa, jos tulet omalla autolla.

Salillemme ovat tervetulleita treenaamaan sekä kokeneet kuntoilijat että kuntoiluharrastusta aloittelevat. Avullamme pääset helposti liikkeelle tai saat lisäbuustia treenisi.

Tutustu kuntoklubiimme: Matinkylä
Tutustu klubikohtaiseen hinnastoon: Matinkylä

Aloittajille ja senioriliikkujille paljon tarjontaa

Espoon kuntokeskuksesta löytyvät laadukkaat laitteet ja toimivat tilat. Runsaasta ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja innostavaa sinulle, satsaamme palvelun, tuntien ja laitteiden laatuun.

Löydät Matinkylästä kaiken, mitä tarvitset monipuoliseen liikuntaan. Toimipisteessämme on myös asiantunteva Personal Trainer ja fysioterapeutti, joiden tuella saat treenistäsi halutessasi entistä yksilöllisempää ja tehokkaampaa. Jos olet ensikertalainen kuntosaliharjoittelussa, kannattaa sinun osallistua ohjatuille kuntosalitunneille, jotta opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Tarjoamme myös hauskaa senioriliikuntaa.

Espoon kuntosalilla suosittu lapsiparkki

Haluamme tukea lasten liikunnallista kehitystä. Meillä on lastenhoitopalvelu, jonka avulla saat keskittyä omaan treenisi samalla, kun lapsesi viihtyy kiehtovassa lastenmaailmassamme, jossa on liikunnallisia virikkeitä. Valikoimissamme on myös lasten omat tunnit sekä vanhempien ja pienten lasten yhteistunnit.

Asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme kannustaa jokaista löytämään ja ylläpitämään liikunnallista elämäntapaa. Tiesitkö, että jäsenenä pääset myös uimaan ilmaiseksi? Lue tarkemmin Matinkylän palveluista ja tunneista!