Kuntosali ja ryhmäliikunta Espoo

Kuntosali Espoo Forever – Monipuolista treenaamista

Tervetuloa treenaamaan Espooseen!

Foreverilla on Espoossa neljä kuntokeskusta: täyden palvelun premium-sali (Matinkylä) sekä kolme edullista Forever LITE -salia (Espoon keskus, Matinkylä sekä Leppävaara). Kuntosalit Espoossa ovat varustettu monipuolisilla laitteilla, jotka ovat helppoja sekä turvallisia käyttää. Foreverin kuntosalit sopivat niille, jotka arvostavat hyvin varusteltua kuntosalia, joista laitteet eivät lopu kesken! Meillä treenaat myös niin omatoimisesti kuin ohjatusti. Omatoimiseen treenaamiseen meiltä löytyy laajasti eri laitteita, välineet voimaharjoitteluun ja runsaasti tilaa treenaamiseen tule rohkeasti tutustumaan saleihimme Espoossa!

Tutustu Espoon kuntosaleihimme:

Forever Matinkylä on täyden palvelun kuntokeskus

Aloittajille ja senioriliikkujille paljon tarjontaa

Espoon Matinkylän kuntokeskuksesta löytyvät laadukkaat laitteet ja toimivat tilat. Runsaasta ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja innostavaa sinulle, satsaamme palvelun, tuntien ja laitteiden laatuun.

Löydät Matinkylästä kaiken, mitä tarvitset monipuoliseen liikuntaan. Toimipisteessämme on myös asiantunteva Personal Trainer ja fysioterapeutti, joiden tuella saat treenistäsi halutessasi entistä yksilöllisempää ja tehokkaampaa. Jos olet ensikertalainen kuntosaliharjoittelussa, kannattaa sinun osallistua ohjatuille kuntosalitunneille, jotta opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Tarjoamme myös hauskaa senioriliikuntaa.

Espoon Matinkylän kuntosalilla suosittu lapsiparkki

Haluamme tukea lasten liikunnallista kehitystä. Meillä on lastenhoitopalvelu, jonka avulla saat keskittyä omaan treenisi samalla, kun lapsesi viihtyy kiehtovassa lastenmaailmassamme, jossa on liikunnallisia virikkeitä. Valikoimissamme on myös lasten omat tunnit sekä vanhempien ja pienten lasten yhteistunnit.

Asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme kannustaa jokaista löytämään ja ylläpitämään liikunnallista elämäntapaa. Tiesitkö, että jäsenenä pääset myös uimaan ilmaiseksi? Lue tarkemmin Matinkylän palveluista ja tunneista!

Forever LITE -saleilla kuntoilet edullisesti omatoimisesti

Kolme LITE kuntosaliamme Espoossa ovat edullisia treenipaikkoja omatoimiliikkujille. Meiltä löydät mukavan ja viihtyisän ympäristön kuntosi ja terveytesi hoitamiseen. Käytössäsi ovat monipuoliset kuntosalit, sekä tietysti ystävällinen henkilökunta.

Forever LITE kuntosalit löydät Espoon keskuksesta, Leppävaarasta sekä Omenasta. Kuntosali vain 29,90 € / 4 viikkoa.

Henkilökuntamme

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!