Asiakaspalvelu

 • ma 6:30-22:00
 • ti 6:30-22:00
 • ke 6:30-22:00
 • to 6:30-22:00
 • pe 6:30-21:00
 • la 8:30-21:00
 • su 8:30-20:00

Poikkeukset

24.06.2022 8.30-20.00 25.06.2022 8.30-20.00

Asiakkuus

Koronatiedote

Kuntosali Töölö Forever

 • Kuntosali
 • Yksilövalmennus: Personal Trainer- ja Fustra-ohjaajat
 • Ryhmäliikunta
 • Fysioterapia ja Hieronta
 • Lasten maailma
 • Uima-allas

Forever Töölö on Forever-ketjun jalokivi. Mannerheimintien tiloissamme voit treenata kuntosalilla, harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa tai uida.

Tee treenistäsi nautintoa alkulämmittelystä loppurentoutumiseen asti. Aloita energisempi elämä meillä!

Kuntosali kaikille

Töölön salille on mukavaa tulla treenaamaan. Salimme laitteet sopivat aloittelijoille ja jo kokeneille kuntoilijoille. Meillä liikkumisesta on tehty hauskaa ja motivoivaa. Kannustamme kaikkia liikkumaan ja säilyttämään yllä liikunnallista elämäntapaa.

Kuntosaliharrastus on helppoa ja turvallista aloittaa ohjatuilta klubitunneiltamme. Päivittäisillä klubitunneilla ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat, että opit treenaamaan turvallisesti ja oikein. Klubitunnit ovat maksuttomia jäsenillemme.

Olemme valinneet Töölön kuntosalille markkinoiden parhaat ja kestävimmät kuntosalilaitteet. Valitessamme uusia laitteita keskitymme löytämään laitevalmistajien mallistosta parhaat laitteet ja kiinnitämme erityishuomiota laitteen helppokäyttöisyyteen. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla.

Monipuolinen ryhmäliikunnan tarjonta

Töölön ryhmäliikuntatunneilla on valinnanvaraa. Meillä voit harrastaa monipuolisesti eri lajeja.

Töölössä voit myös vesijumpata Aqua Move ja AquaFit-tunneillamme. Halutessasi mielen ja kehon rauhaa kokeile pilatesta, joogaa tai kehoa huoltavaa venyttelytuntia. Valikoimastamme löytyvät lisäksi sisäpyöräily-, zumba-, kahvakuula– ja senioriliikuntatunnit.

Lasten kanssa liikkuminen on myös helppoa, sillä valikoimassamme on tunteja, jotka ovat tarkoitettu lapsen ja aikuisen yhteiseen liikuntahetkeen.

Uintimahdollisuus

Töölön saunaosastolla oma ja tunnelmallinen uima-allas, jossa voit uida itsenäisesti. Veden lämpötila on +27 astetta, ja se sopii mainiosti kuntouintiin ja treenin jälkeiseen rentoutumiseen. Löydät aikatauluistamme myös tehokkaat vesijumpat.

 

Personal Trainer auttaa saavuttamaan tavoitteesi

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti. Töölöstä löydät ammattitaitoiset personal trainerit. Oma ohjaajasi varmistaa, että teet liikkeet oikein ja turvallisesti ja etenet tavoitteissasi. Personal trainerin palvelut ovat hyvä lisä, jonka voit halutessasi ostaa. Valikoimassamme on personal trainereiden lisäksi myös huippusuosittu Fustra sekä fysioterapia että hieronta.

Lastenhoitopalvelu

Jos kaipaat omaa treeniaikaa, lapsesi viihtyy lastenmaailmassamme. Lastenmaailmassa tuemme lapsen liikunnallista kehitystä tarjoamalla hänelle erilaisia mukavia virikkeitä. Samalla sinä saat viettää oman arvokkaan treenihetken.

Katso myös muut lähialueen salit: kuntosalit Helsinki

Pysäköinti

Lähelle Töölön Foreveria on avattu uusi P-Töölö – pysäköintihalli, jossa on tilaa 810 autolle.  Se sijaitsee Scandic Park ja Crowne Plaza -hotellien alapuolella. Sisään- ja ulosajo pysäköintihalliin tapahtuu osoitteessa Töölönkatu 23. Voit tutustua P-Töölön hinnastoon täällä.

 

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Töölön kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi.
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALI KUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
85 € / 4 vkoa 65 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 79 € / 4 vkoa 59 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 73 € / 4 vkoa 53 € / 4 vkoa
Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi.
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 65 € (norm. 85 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 59 € (norm. 79 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija. ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 53 € (norm. 73 €) / 4 vko

Henkilökuntamme