map

Asiakaspalvelu

  • ma 6.30 – 22.00
  • ti 6.30 – 22.00
  • ke 6.30 – 22.00
  • to 6.30 – 22.00
  • pe 6.30 – 21.00
  • la 8.00 – 21.00
  • su 8.30 – 20.00

Yhteystiedot

(09) 477 7040 (PVM/MPM)
Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki toolo@foreverclub.fi laskutus.toolo@foreverclub.fi

ASIAKKUUS

 

Kuntosali Töölö Forever

Forever Töölö on Forever-ketjun jalokivi. Mannerheimintien tiloissamme voit treenata kuntosalilla, harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa tai uida.

Tee treenistäsi nautintoa alkulämmittelystä loppurentoutumiseen asti. Aloita energisempi elämä meillä!

Kuntosali kaikille

Töölön salille on mukavaa tulla treenaamaan. Salimme laitteet sopivat aloittelijoille ja jo kokeneille kuntoilijoille. Meillä liikkumisesta on tehty hauskaa ja motivoivaa. Kannustamme kaikkia liikkumaan ja säilyttämään yllä liikunnallista elämäntapaa.

Kuntosaliharrastus on helppoa ja turvallista aloittaa ohjatuilta klubitunneiltamme. Päivittäisillä klubitunneilla ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat, että opit treenaamaan turvallisesti ja oikein. Klubitunnit ovat maksuttomia jäsenillemme.

Olemme valinneet Töölön kuntosalille markkinoiden parhaat ja kestävimmät kuntosalilaitteet. Valitessamme uusia laitteita keskitymme löytämään laitevalmistajien mallistosta parhaat laitteet ja kiinnitämme erityishuomiota laitteen helppokäyttöisyyteen. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla.

Monipuolinen ryhmäliikunnan tarjonta

Töölön ryhmäliikuntatunneilla on valinnanvaraa. Meillä voit harrastaa monipuolisesti eri lajeja.

Töölössä voit myös vesijumpata Aqua Move ja AquaFit-tunneillamme. Halutessasi mielen ja kehon rauhaa kokeile pilatesta, joogaa tai kehoa huoltavaa venyttelytuntia. Valikoimastamme löytyvät lisäksi sisäpyöräily-, zumba-, kahvakuula– ja senioriliikuntatunnit.

Lasten kanssa liikkuminen on myös helppoa, sillä valikoimassamme on tunteja, jotka ovat tarkoitettu lapsen ja aikuisen yhteiseen liikuntahetkeen.

Uintimahdollisuus

Töölön saunaosastolla oma ja tunnelmallinen uima-allas, jossa voit uida itsenäisesti. Veden lämpötila on +27 astetta, ja se sopii mainiosti kuntouintiin ja treenin jälkeiseen rentoutumiseen. Löydät aikatauluistamme myös tehokkaat vesijumpat. Uima-altaan vieressä on myös pieni kylmäallas, jonka vesi on virkistävän viileätä, noin +11 astetta. 

Personal Trainer auttaa saavuttamaan tavoitteesi

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti. Töölöstä löydät ammattitaitoiset personal trainerit. Oma ohjaajasi varmistaa, että teet liikkeet oikein ja turvallisesti ja etenet tavoitteissasi. Personal trainerin palvelut ovat hyvä lisä, jonka voit halutessasi ostaa. Valikoimassamme on personal trainereiden lisäksi myös huippusuosittu Fustra sekä fysioterapia että hieronta.

Lastenhoitopalvelu

Jos kaipaat omaa treeniaikaa, lapsesi viihtyy lastenmaailmassamme. Lastenmaailmassa tuemme lapsen liikunnallista kehitystä tarjoamalla hänelle erilaisia mukavia virikkeitä. Samalla sinä saat viettää oman arvokkaan treenihetken.

Katso myös muut lähialueen salit: kuntosalit Helsinki

image description

Tutustu veloituksetta

Tutustu ryhmäliikuntaan ja kuntosalille veloituksetta Kokeile 3 päivää Liity jäseneksi

Töölön kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi.
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALI KUNTOSALI RYHMÄLIIKUNTA
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
88 € / 4 vkoa 76 € / 4 vkoa 85 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 79 € / 4 vkoa 67 € / 4 vkoa 76 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 73 € / 4 vkoa 61 € / 4 vkoa 70 € / 4 vkoa
Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi.
HINTA
Seniorijäsenyys, 12 kk 53 € (norm. 59 €) / 4 vkoa
Seniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa 62 € (norm. 68 €) / 4 vkoa
10 kerran kortti 135 € (norm. 150 €)
Kertamaksu 15 € (norm. 17 €)