Olen positiivisen elämänasenteen omaava 37-vuotias liikunta-alan ammattilainen. Ohjaajana olen tarkkasilmäinen ja pedantti, mutta myös kärsivällinen ja huumorintajuinen. Pyrin siihen, että asiakas tietää, mitä tehdään ja miksi. Mielestäni on tärkeää löytää juuri ne oikeat harjoitteet, jotka ovat asiakkaalle mielekkäitä ja turvallisia, mutta myös haastavia ja tehokkaita. Pystyn näin auttamaan asiakasta tavoitteiden saavuttamisessa, olivat ne sitten kuntoutumiseen, painonpudotukseen tai liikunta-/urheiluharrastukseen liittyviä.

Erityisosaaminen: Koen vahvuudekseni toiminnallisen harjoittelun sekä monipuolisten harjoitteiden kehittelyn, jotta tavoitteiden kannalta oikeat lihasryhmät saadaan aktivoitua. Olen hyvä opettamaan ydinkohdat asiakkaalle niin, että harjoitteita kykenee tekemään myös itsenäisesti. Tärkeää on tuntea, että “harjoite menee oikeaan osoitteeseen”.

Erityisosaaminen lajissa Golf ja golfin oheisharjoittelu: Olen työskennellyt monta kesäkautta golf opettajana Suomen Urheiluopistolla, Vierumäki Golf Schoolissa. Itse olen harrastanut golfia vuodesta 1992 lähtien, oma pelitasoitukseni on 6,8. Pystyn tarjoamaan jokaiselle golfarille keinoja lajisuoritusten parantamiseksi. Olen havainnut oman pelini kautta, että fyysisestä harjoittelusta on hyötyä lajisuorituksia ajatellen. Kokemukseni perusteella golfin oheisharjoittelu on hyvä koostaa liikkuvuus-, kehonhallinta- ja voimaharjoittelusta.

Koulutukset: Liikunnanohjaaja AMK (Suomen Urheiluopisto Vierumäki), Fustra-ohjaaja (tasot 1-2 ja Fustra-golf), Golfohjaajan peruskurssi, Golfin seuravalmentajatutkinto SVT sekä Golfin lajitutkinto GLT (Suomen Golfliitto)