Asiakaspalvelu

  • ma 10:00 - 19:00
  • ti 10:00 - 19:00
  • ke 10:00 - 19:00
  • to 10:00 - 19:00
  • pe 08:00 - 20:00
  • la 10:00 - 14:00
  • su 14:00 - 18:00

Jäsenkortilla liikut päivittäin 05:00 - 23:00

Kuntosali Varisto – Kuntokeskus kaikille

Vantaan Forever Variston kuntokeskuksesta löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaavat sekä innokkaat aloittelijat, että kuntoilun konkarit. Kuntokeskus Varisto tarjoaa kaikenikäisille kuntoilijoille nykyaikaiset ja hyvin varustellut puitteet energisempään elämään. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Varistossa voit treenata salilla tai jumpata ryhmäliikuntatunneilla. Valikoimissamme on myös Personal Trainer -palvelut ja Fustra-ohjaus.

Jäsenenä pääset myös uimaan ilmaiseksi Myyrmäen uimahalliin! Pääsylippua varten tarvitset vain voimassa olevan vierailijakortin.


Kuntosali kaikille

Jotta treenisi olisi miellyttävä, olemme valinneet eri kuntosalisarjoista parhaat yksittäiset laitteet. Kun valitsemme uusia laitteita, meille on tärkeintä, että ne ovat sinulle helppokäyttöisiä ja turvallisia. Laitteiden kestävyys on meille myös oleellinen kriteeri.

Meille tuloa ei tarvitse jännittää. Suurin osa asiakkaistamme on saanut ensikosketuksensa kuntosaliin juuri meillä. Jokainen meistä on joskus ollut vasta-alkaja. Hyvät laitteet, osaavat ohjaajat ja ripaus rohkeutta auttavat sinut alkuun tässä uudessa harrastuksessa.

Jos tarvitset opastusta laitteiden käytössä, autamme sinua mielellämme. Voit valita myös yksilöohjausta, jolloin Personal Trainer kartoittaa tarpeesi huolellisesti.

Forever Varisto kuntosali

Ryhmäliikunta

Toimipisteessämme on runsas valikoima erilaisia ryhmäliikuntalajeja. Halusit sitten kokeilla perinteisiä jumppia, tehokasta kahvakuulaa tai mieltä rauhoittavaa joogaa, se onnistuu Varistossa. Tarjoamme myös senioriliikuntapalveluja.

Valikoimastamme löytyy myös helppoa kuntojumppaa, zumbaa sekä steptunteja.

Toimipisteemme tarjoaa myös zumbaa, pilatesta ja steptunteja.

Voit myös harrastaa keskuksessamme ilmajoogaa, yin joogaa, pilatesta sekä rullavenyttelyä.

Perheliikuntatunneillamme voi liikkua myös vauvan tai taaperon kanssa.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Varistosta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä naprapaatti että hieronta. 

Fustra

Löydät Varistosta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Hyvinvointia tukevat palvelut

Varistossa on myös asiantunteva naprapaatti. Lisäksi voit huoltaa kehoasi ammattitaitoisen hierojan vastaanotolla.

Ravintovalmennuksella saat luotua hyvinvointikokonaisuudestasi monipuolisemman. Ravintovalmennus on oiva tuki esimerkiksi painon hallinnassa.

Toimipisteessämme on myös mahdollisuus kuntotestaukselle, jonka avulla saat selville kehosi kunnon.

Katso myös muut lähialueen salit: kuntosalit Vantaa

Kaikki Les Mills ohjelmat vaihtuvat uusiin 5.6 maanantaina alkavalla viikolla! Olethan varannut paikkasi ensi-iltoihin? https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

Ensi maanantaina 29.5 Sisäpyöräily Flowride Maraton klo:17:00-19.15!

Tervetuloa nauttimaan ensimmäisten joukossa uusista Flowride-ohjelmista koko pakettina Sisäpyöräily Flowride Maratonin muodossa!

Paketti aloitetaan vauhdikkaasti energisellä ja maksimikestävyyttä ...koettelevalla Radicalilla. Siitä on helppo palautua kevyelllä peruskestävyysalueen Groovella ja loppu ajetaan vaihtelevaa vauhtikestävyysharjoittelua Flowride Cruiserin rullaavissa merkeissä.

Otathan mukaan paljon juotavaa ja mahdollisesti pientä energiapitoista syötävää. Eri ohjelmien välillä ei pidetä jäähdyttelyitä ja venyttelyitä. Ohjelmien vaihtojen aikana (n.2-4min) sinulla on mahdollisuus hakea lisää juotavaa / käydä vessassa.

Varaa paikkasi https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

Asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään 10.5 poikkeuksellisesti klo 17.

Tuttuun tapaan , jäsenet pääsevät treenaamaan jäsenkortilla klo 5-23 joka päivä.😊

Asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään 28.4 klo 15.00

Ihanaa viikonloppua ja vappua!🤩

Tänään ne taas vaihtuvat! Uusi Cruiser tarjoillaan Varistossa klo:18.00 ja Groove tiistaina klo:17.00! Olethan varannut jo paikkasi? https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

Huom! Asiakaspalvelumme on avoinna poikkeuksellisesti pe 10.3 klo 8-15.30.

Jäsenkortilla pääset liikkumaan normaalisti koko päivän klo 5.00-23.00 välillä!😊

Suosituimmat palvelut

image description

Aloita nyt

Liity jäseneksi

Variston kuntosalin hinnasto

JÄSENHINNASTO
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Normaalihinta (ei sisällä jäsenyyttä) 81 € / 4 vkoa 61 € / 4 vkoa
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
MUUTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa

Henkilökuntamme