image description
Elmeri Rantalainen Fustra-ohjaaja / Personal Trainer Yksilövalmennus

Olen Elmeri Rantalainen 31 vuotias personal trainer pääkaupunkiseudulta.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja, valmistunut Pajulahden urheiluopistosta vuonna 2011 sekä lisäksi Fustra yksilövalmentajaksi 2015.

Olen entinen kilpaurheilija ja suurimmat saavutukseni ovat pitkältä kamppailulajiuraltani. Merkittävimmät voittoni ovat potkunyrkkeilyn musical formsin Euroopanmestaruus 2010 ja Maailmanmestaruus 2011.

Erityisosaamiseni ovat erilaiset taistelulajit, akrobatia, kehonhallinta sekä kehonrakennus.

Kehonhallinta ja akrobatia taitojani olen näyttänyt jopa tv:ssä asti kuten Talent Suomi ohjelmassa, Voitolla yöhön sekä Gladiaattorit kilpailussa.

Televisio ja kilpaurheilun lisäksi olen esiintynyt ympäri Suomea jakamassa ammattitaitoani aikuisille sekä lapsille. Matkojeni aikana olen pitänyt leirejä, yksityistunteja, juontanut lukuisia tapahtumia, vieraillut radiokanavilla ja käynyt luennoimassa esiintymisestä sekä kovasta harjoittelusta ja siitä kuinka menestyä urheilussa sekä saavuttaa unelmansa.

Olen itse oppinut tähän mennessä pitkän ja opettavaisen tieni varrella siihen, että luottamus itseesi ja tavoitteisiisi muiden negatiivisista mielipiteistä välittämättä kantaa sinut vielä pitkälle, niin kauan kuin itse uskot tekemiseesi ja tiedät kuka olet.

Uskon vahvasti siihen, että kovalla työllä ja intohimolla vain taivas on rajana ja haluan toimia esimerkkinä niin vanhemmille kuin nuoremmillekin oppilaille. Halutatko todella ylittää itsesi, tehdä jotain sellaista mitä kuvittelit ettet ikinä pystyisi tekemään tai saada onnistumisen tunteita?

Mikäli kaipaat kovaa kurinalaista treeniä, tiukkaa mutta ymmärtäväistä ja lämminsydämistä personal traineria, niin minä olen juuri oikea henkilö siihen!

Treenataan yhdessä ja tehdään unelmista totta!

 

”Strong people don’t put others down… They lift them up!”

Elmeri Rantalainen

 

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754