Asiakaspalvelu

  • ma 7.45-21.15
  • ti 7.45-21.15
  • ke 7.45-21.15
  • to 7.45-21.15
  • pe 7.45-19.15
  • la 9.45-16.15
  • su 13.45-20.15

Jäsenkortilla Avainkortilla sisään Areenan ovesta joka päivä klo 05.00 - 23.30.

Poikkeukset

07.04.2023 11.45-19.15 10.04.2023 11.45-20.15

Kuntosali Lappeenranta – upeat kuntosalit, reippaasti ryhmäliikuntaa ja monipuoliset joogatunnit

Lappeenrannan Foreverin liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat.

Meiltä löydät kaupungin ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meiltä löydät monipuolisimman valikoiman kuntosaleja, loistavat joogatunnit ja huippuvalikoiman ryhmäliikuntaa! Meillä on neljä eri kuntosalia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Kannustamme sinua pitämään liikunnallista elämäntyyliäsi yllä myös matkustellessasi.

Voit myös harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa tai tulla pelaamaan salibandya itse kasatulla joukkueella.

Lisäksi löydät meiltä sulkapallo-, squash- ja tennismahdollisuudet sekä pöytätennis- eli pingispöydän.

 

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Lappeenrannasta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta. 

Fustra

Löydät Lappeenrannasta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Neljä eri kuntosalia 

Isolla kuntosalilla on erinomainen valikoima erilaisia kuntolaitteita, vapaita painoja ja muita harjoitteluvälineitä.

Circuit-kiertoharjoittelusalilla voit aloittaa saliharjoittelun kuntopiirin muodossa. Voit harjoitella myös omien yksilöllisten tarpeidesi mukaan ja treenata esimerkiksi lajinomaisesti. Tähän sopivat erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun suunnitellut laitteet. Sali mahdollistaa harjoittelun oman lajin vaatimusten mukaisesti. Circuit-salilla on helppo harjoitella myös, vaikka aiempaa kuntosalikokemusta ei olisi.

Meillä on myös naisten oma rauhallinen kuntosali.

Lastenmaailmassa viihtyvät perheen pienimmät.

Jäsenenä saat myös käyttää PT-studiota silloin, kun siellä ei ole meneillään Fustra-ohjausta.

Lisäksi meillä on käytössä Relax-huone, jossa on venytyspenkit ja riittävästi tilaa venytyksille sekä hierovat tuolit.

Kattava valikoima suosittuja ryhmäliikuntatunteja

Ryhmäliikuntatuntivalikoimastamme löytyy monipuolisesti tarjontaa kaiken tasoisille liikkujille.

Ryhmäliikuntatunneistamme löydät aina itsellesi sopivan haastavan tunnin, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut jumppaaja. Energiset tuntiohjaajamme tempaavat sinut mukaansa tuntien pyörteisiin. He saavat sinut ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Kokeile vaikkapa spinningiä, joogaa tai kuntojumppaa. Valikoimiimme kuuluvat suositut bodybalance-, kahvakuula-, ja bodypumptunnit. Meiltä löydät myös venyttelyä ja kehonhuoltotunteja.

Tule tutustumaan ryhmäliikuntatunteihimme ja hyppää mukaan iloiseen joukkoomme!

 Sulkapallo

Vauhdikas palloilulaji

Sulkapallo on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteissä Vantaan Hiekkaharjussa, Espoon Matinkylässä ja Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä!

 

 Salibandy

 Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta ja jääpallosta. Lajista käytetään myös usein nimitystä sähly, jolla kuitenkin nykyään tarkoitetaan lähinnä kaveriporukoissa leikki- tai kuntoilumielessä pelattavaa salibandyn varianttia, jossa sääntöjä on muokattu tilanteeseen sopiviksi.

Vauhdikas palloilulaji

Salibandy on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa salibandylle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteissä Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

 Squash

Tehokas palloilulaji

Squash, josta puhekielessä käytetään myös nimitystä kössi, on suljetulla kentällä kaksin pelattava pallopeli. Squash on suosiossa tehokkaana liikuntamuotona ja kuntoiluna sekä haastavana kilpapelinä. Foreverin toimipisteessä Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä!

 Tennis

Vauhdikas palloilulaji

Tennis on tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä!

 Pöytätennis

Hauska palloilulaji

Pöytäennis on tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä!

Uimaan

 Asiakkaanamme pääset uimaan Lappeenrannan uimahalliin tiistaisin ja torstaisin. Sisäänpääsy onnistuu veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.

Danceday lähestyy, vielä ehdit varata paikkasi kevään kuumimpaan tapahtumaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

foreverclub.fi/varaa-tunti/

Pikatestejä tarjolla veloituksetta keskiviikkona 8.3. klo 12-14 ja 17-18, torstaina 9.3. klo 12.30-14 sekä perjantaina 10.3. klo 11-14. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai ilmesty paikan päälle 😀

Hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALI KUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
65 € / 4 vkoa 45 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 59 € / 4 vkoa 39 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 53 € / 4 vkoa 33 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 45 € (norm. 65 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 39 € (norm. 59 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 33 € (norm. 53 €) / 4 vkoa

Viimeisimmät blogiartikkelit

Henkilökuntamme