Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

 • ma 5-22 (15.30-22)
 • ti 5-22 (15.30-22)
 • ke 5-22 (15.30-22)
 • to 5-22 (15.30-22)
 • pe 5-23 (15.30-20)
 • la 5-22 (10.00-15)
 • su 5-22 (14-19)

Jäsenkortilla 5.00-22.00

Kuntosali Turku, Leaf Areena

Tule kokeilemaan Turun monipuolisinta salia Kärsämäkeen, Leaf Areenaan. Liity nyt Turun Leaf Areenan kuntosalin jäseneksi!

Forever Leaf Areenan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Kärsämäeltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Leaf Areenan kuntosalilta löydät kattavan valikoiman kuntosalilaitteita tehokkaaseen treeniin. Meillä on myös kolme ryhmäliikuntasalia, joissa tarjoamme laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja.

Leaf Areenalle on helppo tulla: Turun keskustasta matka sujuu bussilla tai autolla alle 10 minuutissa. Leaf Areenalla on käytössäsi ilmainen pysäköintialue jopa sadoille autoille.

Kuntosalilta löydät laitteet monipuoliseen treeniin

Kuntosaliltamme löydät Davidin laadukkaat kuntosali- ja vipuvarsilaitteet ja lisäksi Davidin erityisen tehokkaan selän kuntouttamiseen tarkoitetun laitekokonaisuuden, David Core Zonen. Core Zone on erittäin helppokäyttöinen ja selän kunnossapitämiseen riittää 15 minuutin tehotreeni viikossa! Kuntosalillamme on myös monipuolinen vapaapainoalue. Katso lisätietoa David Core Zone -konseptista ja selkävaivoista tästä linkistä.

Lämmittelyä varten löydät kuntosaliltamme kuntopyöriä, crosstrainereita ja juoksumattoja. Lämmitellessä voit katsoa TV:tä. TV-ruutuihin voit halutessasi liittää myös oman kännykkäsi ja katsoa haluamiasi videoita tai ohjelmia sen kautta.

Treenialueella on piristävät kirkasvalolamput ja erittäin tehokas, jäähdyttävä ilmanvaihto. Saunatiloistamme löydät designsaunat, naisille on lisäksi oma infrapunasauna.

Täysi tarjotin ryhmäliikuntaa kolmessa salissa

Kolmessa ryhmäliikuntasalissamme on laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja. Meillä voit käydä esimerkiksi suosituilla Les Mills, Hiit-, Zumba– ja Pilates-tunneilla sekä eritasoisilla kahvakuulatunneilla.

Spinningin ystävälle Leaf Areena tarjoaa mahtavat puitteet, sillä Flowride sisäpyöräilytuntejamme vetävät lisensoidut spinningohjaajat ja tunneillamme pääset pyöräilemään erittäin tasokkailla spinning-pyörillä.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Forever Leaf Areenalta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista. Personal trainerit tekevät myös kehonkoostumusmittauksia.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 hours ago
Foreverclub

Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮

Jos ennen linnan juhlia suuntaat vielä treenille, tarkastathan oman toimipisteesi asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat kotisivuiltamme.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikunta #hyvintointi #kuntosali #valmennus #fysioterapia #asiakaspalvelu
... See MoreSee Less

Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮

Jos ennen linnan juhlia suuntaat vielä treenille, tarkastathan oman toimipisteesi asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat kotisivuiltamme. 

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikunta #hyvintointi #kuntosali #valmennus #fysioterapia #asiakaspalvelu
2 days ago
Foreverclub

Tiedätkö millainen on terveellinen ruokarytmi ja noudatatko sinä sen kaavaa?
Tasainella ruokarytmillä ja terveellisellä ruokavaliolla pidät nälän kurissa sekä energiatasosi korkealla koko päivän ajan.

Terveellinen ruokavalio sisältää 3 ateriaa päivässä:
Aamupala 🍳
Lounas 🥗
Päivällinen 🍽️

Lisää tarpeen mukaan väliin vielä pari välipalaa, jos päiväsi on aktiivisemman puoleinen. Tällä määrällä pärjäät varmasti! 👍

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu
#hyvinvointi #ravinto #ruokavalio #valmennus
#ravintovalmennus #kuntosali #harjoittelu #treeni
#workout #gym
... See MoreSee Less

2 days ago
Foreverclub

Toimipisteemme siirtyvät vähitellen jouluisiin tunnelmiin, myös ryhmäliikunnan osalta.🌲 Tänään 4.12. on vaihtunut uusi jouluinen ryhmäliikunnan lukujärjestys!

Nyt jos milloin on hyvä aika testata jotain uutta tuntia. Varaa paikkasi tunneilta kotisivuiltamme 👉🏻 www.foreverclub.fi/varaa-tunti

Psst... Pian on luvassa kivoja muutoksia ryhmäliikuntaan.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #ryhmäliikunta #lesmills #dance #aerobinen #treeni #liikunta #joulukalenteri #workout #training
... See MoreSee Less

Toimipisteemme siirtyvät vähitellen jouluisiin tunnelmiin, myös ryhmäliikunnan osalta.🌲 Tänään 4.12. on vaihtunut uusi jouluinen ryhmäliikunnan lukujärjestys!

Nyt jos milloin on hyvä aika testata jotain uutta tuntia. Varaa paikkasi tunneilta kotisivuiltamme 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti

Psst... Pian on luvassa kivoja muutoksia ryhmäliikuntaan.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #ryhmäliikunta #lesmills #dance #aerobinen #treeni #liikunta #joulukalenteri #workout #training
Lataa lisää

Fustra

Löydät Turusta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Kysy Fustra sekä Personal Trainer -palveluista lisää kuntosalin asiakaspalvelusta!

Ammattilaisemme järjestävät myös kaikille avoimia starttikursseja kunnolliseen liikkumiseen. 12 viikon kurssit ovat avoimia kaikille!

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

 

Nauti Leaf Areenan monipuolisista palveluista

Turun Kärsämäessä sijaitsevassa Leaf Areenassa pääset tekemään myös paljon muutakin kuin treenaamaan: Jätä lapset hoitoon Lapsiparkkiin, pelaa joukkuelajeja peliareenan täysimittaisilla pelikentillä!

 

Peliareena

Peliareena, johon kuuluu kolme täysmittaista pelikenttää esim. salibandyn, futsalin ja sulkapallon pelaamiseen. Kentät ovat täysin räätälöitävissä eri lajeihin, ja viikonloppuisin on mahdollista järjestää turnauksia ja kenttäpelisarjoja.

 

Padel

Tehokas palloilulaji

Padel on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa Padelille hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipistesssä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Salibandy

Vauhdikas palloilulaji

Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta ja jääpallosta. Lajista käytetään myös usein nimitystä sähly, jolla kuitenkin nykyään tarkoitetaan lähinnä kaveriporukoissa leikki- tai kuntoilumielessä pelattavaa salibandyn varianttia, jossa sääntöjä on muokattu tilanteeseen sopiviksi. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa salibandylle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Futsal

Sosiaalinen palloilulaji

Futsal on sisätiloissa pelattava jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan pienemmällä kentällä ja yleensä urheiluhallissa. Futsal tunnetaan myös nimillä salijalkapallo tai salifutis. Futsal on helppo ja tehokas liikuntamuoto ja laji on helppo aloittaa. Forever tarjoaa Futsalille hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipistesssä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Sulkapallo

Vauhdikas palloilulaji

Sulkapallo on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

Sauna- ja neuvottelutilat

Leaf Areenan tyylikkäät sauna- ja neuvottelutilat sopivat kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.

 

Lapsiparkki

Lapsiparkissa leikitään, pelataan pelejä, tutustutaan toisiin lapsiin, opetellaan uusia asioita ja tuetaan lapsen liikunnallisen elämäntavan oppimista. Lastenhoito on  kolmen vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, paikalla on aina hoitaja vastaamassa lapsen turvallisuudesta.

Lastenklubin aukioloajat:

MA-TO 16.00-21.00

PE 16.00-20.00

LA 10.00-14.00

 

Turun kuntosali

Seuraa meitä somessa

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Osallistut samalla vuoden 2024 treenien arvontaan!

Liity nyt

Turun toimipisteen hinnasto 1.9.2023 alkaen.
Alennusryhmät ovat nuoret 15-17 vuotta, opiskelijat sekä eläkeläiset. Valmistaudu todistamaan alennusoikeutesi jäsenkorttia noutaessa.

LIIKUNTAMAKSUTJäsen Alennusryhmät
PERUS, kuntosali, 12 kk peruskausi, € / 4 vkoa 43 € 37 €
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 49 € 43 €
PERUS, kuntosali & ryhmäliikunta, 12 kk peruskausi, jatkuu toist.voim., € / 4 vkoa 63 € 43 €
JOUSTO, kuntosali & ryhmäliikunta, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 69 € 49 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUTJäsenAlennusryhmät
Vuosittainen jäsenmaksu 40 € 40 €
Liittymismaksu, kertamaksu (sis. jäsenkorttimaksun 10€) 10 € 10 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 € 10 €
Lastenhoito, per lapsi, hinta 4 vko 6 € 6 €
Kuukausikortti 93 € 93 €
Kertamaksu 15 € 15 €
Verkkokauppaan »
image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta Premium-klubillamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin kuntoneuvojamme ottavat yhteyttä ilmaista tutustumista varten.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Henkilökuntamme