Asiakaspalvelu

  • ma 10.00-22.00
  • ti 10.00-22.00
  • ke 10.00-22.00
  • to 10.00-22.00
  • pe 10.00-20.00
  • la 10.00-20.00
  • su 10.00-22.00

Jäsenkortilla 5.00-22.00

Poikkeukset

24.06.2022 Suljettu 25.06.2022 Suljettu 26.06.2022 15.30 - 20.00

Kuntosali Turku, Leaf Areena

Tule kokeilemaan Turun monipuolisinta salia Kärsämäkeen, Leaf Areenaan. Liity nyt Turun Leaf Areenan kuntosalin jäseneksi!

Forever Leaf Areenan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Kärsämäeltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Leaf Areenan kuntosalilta löydät kattavan valikoiman kuntosalilaitteita tehokkaaseen treeniin. Meillä on myös kolme ryhmäliikuntasalia, joissa tarjoamme laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja.

Leaf Areenalle on helppo tulla: Turun keskustasta matka sujuu bussilla tai autolla alle 10 minuutissa. Leaf Areenalla on käytössäsi ilmainen pysäköintialue jopa sadoille autoille.

Kuntosalilta löydät laitteet monipuoliseen treeniin

Kuntosaliltamme löydät Davidin laadukkaat kuntosali- ja vipuvarsilaitteet ja lisäksi Davidin erityisen tehokkaan selän kuntouttamiseen tarkoitetun laitekokonaisuuden, David Core Zonen. Core Zone on erittäin helppokäyttöinen ja selän kunnossapitämiseen riittää 15 minuutin tehotreeni viikossa! Kuntosalillamme on myös monipuolinen vapaapainoalue. Katso lisätietoa David Core Zone -konseptista ja selkävaivoista tästä linkistä.

Lämmittelyä varten löydät kuntosaliltamme kuntopyöriä, crosstrainereita ja juoksumattoja. Lämmitellessä voit katsoa TV:tä. TV-ruutuihin voit halutessasi liittää myös oman kännykkäsi ja katsoa haluamiasi videoita tai ohjelmia sen kautta.

Treenialueella on piristävät kirkasvalolamput ja erittäin tehokas, jäähdyttävä ilmanvaihto. Saunatiloistamme löydät designsaunat, naisille on lisäksi oma infrapunasauna.

Täysi tarjotin ryhmäliikuntaa kolmessa salissa

Kolmessa ryhmäliikuntasalissamme on laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja. Meillä voit käydä esimerkiksi suosituilla Les Mills, Hiit-, Zumba– ja Pilates-tunneilla sekä eritasoisilla kahvakuulatunneilla.

Spinningin ystävälle Leaf Areena tarjoaa mahtavat puitteet, sillä Flowride sisäpyöräilytuntejamme vetävät lisensoidut spinningohjaajat ja tunneillamme pääset pyöräilemään erittäin tasokkailla spinning-pyörillä.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Forever Leaf Areenalta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista. Personal trainerit tekevät myös kehonkoostumusmittauksia.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta. 

Fustra

Löydät Turusta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Kysy Fustra sekä Personal Trainer -palveluista lisää kuntosalin asiakaspalvelusta!

Ammattilaisemme järjestävät myös kaikille avoimia starttikursseja kunnolliseen liikkumiseen. 12 viikon kurssit ovat avoimia kaikille!

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

 

Nauti Leaf Areenan monipuolisista palveluista

Turun Kärsämäessä sijaitsevassa Leaf Areenassa pääset tekemään myös paljon muutakin kuin treenaamaan: Jätä lapset hoitoon Lapsiparkkiin, pelaa joukkuelajeja peliareenan täysimittaisilla pelikentillä!

 

Peliareena

Peliareena, johon kuuluu kolme täysmittaista pelikenttää esim. salibandyn, futsalin ja sulkapallon pelaamiseen. Kentät ovat täysin räätälöitävissä eri lajeihin, ja viikonloppuisin on mahdollista järjestää turnauksia ja kenttäpelisarjoja.

 

Padel

Tehokas palloilulaji

Padel on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa Padelille hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipistesssä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Salibandy

Vauhdikas palloilulaji

Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta ja jääpallosta. Lajista käytetään myös usein nimitystä sähly, jolla kuitenkin nykyään tarkoitetaan lähinnä kaveriporukoissa leikki- tai kuntoilumielessä pelattavaa salibandyn varianttia, jossa sääntöjä on muokattu tilanteeseen sopiviksi. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa salibandylle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Futsal

Sosiaalinen palloilulaji

Futsal on sisätiloissa pelattava jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan pienemmällä kentällä ja yleensä urheiluhallissa. Futsal tunnetaan myös nimillä salijalkapallo tai salifutis. Futsal on helppo ja tehokas liikuntamuoto ja laji on helppo aloittaa. Forever tarjoaa Futsalille hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipistesssä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

 

Sulkapallo

Vauhdikas palloilulaji

Sulkapallo on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin toimipisteessä Turun Leaf Areenalla voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset tästä !

Sauna- ja neuvottelutilat

Leaf Areenan tyylikkäät sauna- ja neuvottelutilat sopivat kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.

 

Lapsiparkki

Lapsiparkissa leikitään, pelataan pelejä, tutustutaan toisiin lapsiin, opetellaan uusia asioita ja tuetaan lapsen liikunnallisen elämäntavan oppimista. Lastenhoito on  kolmen vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, paikalla on aina hoitaja vastaamassa lapsen turvallisuudesta.

 

Eilisen ACTC-tunnin jälkeen jaettiin jokaiselle osallistujalle NOCCO BCAA-juoman! NOCCO-energiajuomat ovat sokerittomia ja hiilihydraatittomia. NOCCO -juomat sisältävät treenissä auttavia BCAA-aminohappoja, vihreän teen EGCG:tä, kofeiinia ja kuutta eri vitamiinia. Viikon tarjous: Kaikki maut... 2kpl=5€
#foreverclubs #foreverturku #nocco #noccofinlabd @noccofinland

Tervetuloa tutustumaan! Ryhmäliikunta on avointa kaikille tutustujille, voit siis tutustua uutuuksiin ja tuoda ystäväsi veloituksetta mukaan. Paikat tunneille varataan kahvion kautta!
#foreverturku #foreverclub #foreverpihlajalinna #avoimetovet #tuletutustumaan

Meillä on uusi hieroja talossa! Tervetuloa Jaakko!🤗 Hyödynnä 45 minuutin mittainen hieronnan ensikäyntimme hintaan 35€!
#foreverturku #foreverclub #foreverpihlajalinna #leafareena #hieroja #hierojajaakkoruponen

Eilen jumppailtiin hienolla porukalla ulkona, auringonpaisteessa, suihkulähteen äärellä. Minna Karvinen @foreverturku ja puistojumpat käyntiin PowerBody ja FasciaMethod-tunneilla. Kivaa oli💪🏻💪🏻 Torstaisin pidetään puistujumpat! Tervetuloa mukaan! #puistojumppa #liikunnaniloa ...#auringonpaisteessa #hyvääoloa #hyväämieltä #foreverturku #fasciamethod #fasciamethodturku #fasciamethodtunnit #foreverclub #foreverpihlajalinna #foreverturku

Tänään oli menoa ja meininkiä Areenalla @foreverturku, kun yhdessä @sitowiseoy :n kanssa järjestettiin Sitowise Cup 2022! Tunnelma oli katossa ja osallistujia riitti!
Ohjelmassa oli salibandyturnaus, padelia, kahvakuulatunti, spinningiä, FasciaMethodia, Inbody-mittausta, ...liikkuvuustestaus ja you name it!😅👍
Hikisen päivän jälkeen hauskuus jatkui vielä saunoten ja pulikoiden!
Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos Sitowise!!🤩
#foreverturku #foreverkuntoklubi #leafareena #sitowise #sitowisecup2022 #liikumiseniloa #areenallatänään #sisusauna #foreverpihlajalinna

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 8.5. 😍

Ilahduta äitiä hieronta lahjakortilla jonka saat kätevästi ostettua verkkokaupastamme!🤩
Olemme äitienpäivän kunniaksi alentaneet hintaa kahden kerran 50min hierontakäynnille! Äiti voi valita haluaako käyttää hieronta ...kerrat erikseen vai varata kaksi aikaa peräkkäin!🥳

Lahjakortin saat ostettua sivuilta http://fysio.foreverclub.fi/

Lahjakortti tulee sähköpostitse josta löytyy myös ohjeet ajanvarauksen tekemiseen!

Aurinkoista viikonloppua!🌞

Hyvää Vappua ja Glada Vappen kaikille!!💪🎈🌸
Asiakaspalvelu auki:
Vappuaattona 30.4. klo 10-16
Vappupäivänä 1.5. suljettu
#foreverkuntoklubi #foreverkuntoklubiturku #foreverturku #gladavappen #simaajatippaleipää

Kevät on täällä ja lenkkipolut täyttyvät juoksijoista!

Tiesitkö, että jokaisella juoksu askeleella alaraajoihin kohdistuu 3-4 kertaa oman kehon painon verran suuruisia voimia?🤯
Taloudellinen juoksutyyli ja hyvä fyysinen lihaskunto sekä liikkuvuus edesauttaa juoksijan ...vammojen ennaltaehkäisyssä!🏃🏻

Meidän fysioterapeutilta voit varata ajan edulliseen juoksuanalyysiin jossa käydään läpi liikkuvuutta, lihasvoimaa ja toiminnallisia testejä jotka ovat tärkeä osa taloudellista juoksua. Tämän jälkeen fysioterapeutti analysoi juoksuasi juoksumatolla. Löydösten perusteella fysioterapeutti ohjaa sinulle harjoitteita parantamaan ongelma kohtia tai suosittelee pitempää harjoitusjaksoa. Juoksuanalyysi voimassa vain 31.5. asti!

Etkö tykkää tai harrasta juoksua, mutta nautit pitkistä kävelylenkeistä? Tämä ei haittaa, käynnillä voidaan tutkia myös kävelyä!🚶🏻‍♂️

Juokse ja harrasta kivuttomasti!🥳

Varaa aikasi netistä
https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

tai ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiimme
044 534 9876
Fysioterapeutti Saara Benlamine

Kesäksi kroppa kuntoon!

Jouluna saatu etuseteli on vielä tämän kuun loppuun asti voimassa!
Etuseteliä voit hyödyntää yhteen 60 min fysioterapiakäyntiin jostaa saat -50% alennusta.

Ajanvaraus kätevästi netistä sivuilta
www.foreverclub.fi (muistathan lisätä ...varauksen lisätietoihin "-50% etuseteli. Tuothan kupongin mukaasi käynnille")
tai soittamalla suoraan fysioterapeutillemme Saaralle
044 534 9876

 

Henkilökuntamme