Asiakaspalvelu

 • ma 10.00-22.00
 • ti 10.00-22.00
 • ke 10.00-22.00
 • to 10.00-22.00
 • pe 10.00-20.00
 • la 10.00-20.00
 • su 10.00-22.00

Jäsenkortilla 5.00-22.00

Kuntosali Turku Leaf Areena

Nyt voit treenata Foreverillä myös Turussa! Tule kokeilemaan Turun monipuolisinta salia Kärsämäkeen, Leaf Areenaan. Liity nyt Turun Leaf Areenan kuntosalin jäseneksi!

Leaf Areenan kuntosalilta löydät kattavan valikoiman kuntosalilaitteita tehokkaaseen treeniin. Meillä on myös kolme ryhmäliikuntasalia, joissa tarjoamme laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja.

Leaf Areenalle on helppo tulla: Turun keskustasta matka sujuu bussilla tai autolla alle 10 minuutissa. Leaf Areenalla on ilmainen parkkipaikka sadoille autoille.

Kuntosalilta löydät laitteet monipuoliseen treeniin

Kuntosaliltamme löydät Davidin laadukkaat kuntosali- ja vipuvarsilaitteet ja lisäksi Davidin erityisen tehokkaan selän kuntouttamiseen tarkoitetun laitekokonaisuuden, David Core Zonen. Core Zone on erittäin helppokäyttöinen ja selän kunnossapitämiseen riittää 15 minuutin tehotreeni viikossa! Kuntosalillamme on myös monipuolinen vapaapainoalue.

Lämmittelyä varten löydät kuntosaliltamme kuntopyöriä, crosstrainereita ja juoksumattoja. Lämmitellessä voit katsoa TV:tä. TV-ruutuihin voit halutessasi liittää myös oman kännykkäsi ja katsoa haluamiasi videoita tai ohjelmia sen kautta.

Treenialueella on piristävät kirkasvalolamput ja erittäin tehokas, jäähdyttävä ilmanvaihto. Saunatiloista löydät designsaunat ja naisille on lisäksi oma infrapunasauna.

Täysi tarjotin ryhmäliikuntaa kolmessa salissa

Kolmessa ryhmäliikuntasalissamme on laaja valikoima tunteja. Meillä voit käydä esimerkiksi suosituilla Les Mills, Hiit-, Zumba- ja Pilates-tunneilla sekä eritasoisilla kahvakuulatunneilla.

Spinningin ystävälle Leaf Areena tarjoaa mahtavat puitteet, sillä spinningtuntejamme vetävät lisensoidut spinningohjaajat ja tunneillamme pääset pyöräilemään erittäin tasokkailla spinning-pyörillä.

Personal trainer käytettävissäsi

Kuntosalin personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat ovat alansa superammattilaisia ja osaavat innostaa tavoitteelliseen harjoitteluun. Personal trainerit tekevät myös kehonkoostumusmittauksia.

Ammattilaisemme järjestävät myös kaikille avoimia starttikursseja kunnolliseen liikkumiseen. 12 viikon kurssit ovat avoimia kaikille!

Kysy personal trainer -palveluista lisää kuntosalin asiakaspalvelusta!

Nauti Leaf Areenan monipuolisista palveluista

Turun Kärsämäessä sijaitsevassa Leaf Areenassa pääset tekemään myös paljon muutakin kuin treenaamaan: Jätä lapset hoitoon Mehukatti Lastenmaailmaan, treenaa golfia ympäri vuoden tai pelaa joukkuelajeja peliareenan täysimittaisilla pelikentillä!

 • Puhdista treenivarusteesi raikkaaksi! Onko sinulla pitkään käytössä olleita treenivarusteita, joihin on pinttynyt ikävä haju? Oletko ostanut käytettynä treenivarusteita ja haluat varmistaa, että niiden käyttö on hygieenistä? Voit puhdistaa ja raikastaa varusteet helposti otsonointikaapeissamme. Tuo varusteet mukanasi kuntosalille ja raikasta ne kaapissa. Kaapit toimivat automaattisesti 5 €:n kertamaksulla.
 • Lasten liikunnallinen leikkikeskus Mehukatti Lastenmaailma, jossa lapsesi pääsee kiipeilemään, hyppimään, pomppimaan ja pelaamaan. Lastenmaailmassa järjestät ikimuistoiset lasten synttärit. Kuntosalin kanta-asiakkaana saat Lastenmaailman lapsiparkissa ilmaisen lastenhoidon treenisi ajan, ja muina aikoina rannekkeesta alennusta!
 • Golfmaailma on lämmitetty talviharjoitteluhalli, jossa voit harjoitella Golfia ympäri vuoden. Golf-maailmassa on golfsimulaattori, 14 lyöntipaikan sisäharjoittelualue sekä 100 neliön lähipelialue, johon kuuluu Par 2 -rata ja 9-reikäinen minigolfrata. Golfareenasta voit varata myös golfvalmennusta henkilökohtaisesti tai ryhmille. Jos ostat Golfmaailmaan VIP-kortin, pääset treenaamaan rajattomasti Pidämme myös avoimia Golfin alkeiskursseja. Treenaa lyöntisi kuntoon ja laske tasoituksesi kesäksi!
 • Peliareena, johon kuuluu kolme täysmittaista pelikenttää esim. salibandyn, futsalin ja sulkapallon pelaamiseen. Kentät ovat täysin räätälöitävissä eri lajeihin, ja viikonloppuisin on mahdollista järjestää turnauksia ja kenttäpelisarjoja.
 • Leaf Areenan tyylikkäät sauna- ja neuvottelutilat sopivat kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.

Tänään oli menoa ja meininkiä Areenalla @foreverturku, kun yhdessä @sitowiseoy :n kanssa järjestettiin Sitowise Cup 2022! Tunnelma oli katossa ja osallistujia riitti!
Ohjelmassa oli salibandyturnaus, padelia, kahvakuulatunti, spinningiä, FasciaMethodia, Inbody-mittausta, ...liikkuvuustestaus ja you name it!😅👍
Hikisen päivän jälkeen hauskuus jatkui vielä saunoten ja pulikoiden!
Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos Sitowise!!🤩
#foreverturku #foreverkuntoklubi #leafareena #sitowise #sitowisecup2022 #liikumiseniloa #areenallatänään #sisusauna #foreverpihlajalinna

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 8.5. 😍

Ilahduta äitiä hieronta lahjakortilla jonka saat kätevästi ostettua verkkokaupastamme!🤩
Olemme äitienpäivän kunniaksi alentaneet hintaa kahden kerran 50min hierontakäynnille! Äiti voi valita haluaako käyttää hieronta ...kerrat erikseen vai varata kaksi aikaa peräkkäin!🥳

Lahjakortin saat ostettua sivuilta http://fysio.foreverclub.fi/

Lahjakortti tulee sähköpostitse josta löytyy myös ohjeet ajanvarauksen tekemiseen!

Aurinkoista viikonloppua!🌞

Hyvää Vappua ja Glada Vappen kaikille!!💪🎈🌸
Asiakaspalvelu auki:
Vappuaattona 30.4. klo 10-16
Vappupäivänä 1.5. suljettu
#foreverkuntoklubi #foreverkuntoklubiturku #foreverturku #gladavappen #simaajatippaleipää

Kevät on täällä ja lenkkipolut täyttyvät juoksijoista!

Tiesitkö, että jokaisella juoksu askeleella alaraajoihin kohdistuu 3-4 kertaa oman kehon painon verran suuruisia voimia?🤯
Taloudellinen juoksutyyli ja hyvä fyysinen lihaskunto sekä liikkuvuus edesauttaa juoksijan ...vammojen ennaltaehkäisyssä!🏃🏻

Meidän fysioterapeutilta voit varata ajan edulliseen juoksuanalyysiin jossa käydään läpi liikkuvuutta, lihasvoimaa ja toiminnallisia testejä jotka ovat tärkeä osa taloudellista juoksua. Tämän jälkeen fysioterapeutti analysoi juoksuasi juoksumatolla. Löydösten perusteella fysioterapeutti ohjaa sinulle harjoitteita parantamaan ongelma kohtia tai suosittelee pitempää harjoitusjaksoa. Juoksuanalyysi voimassa vain 31.5. asti!

Etkö tykkää tai harrasta juoksua, mutta nautit pitkistä kävelylenkeistä? Tämä ei haittaa, käynnillä voidaan tutkia myös kävelyä!🚶🏻‍♂️

Juokse ja harrasta kivuttomasti!🥳

Varaa aikasi netistä
https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

tai ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiimme
044 534 9876
Fysioterapeutti Saara Benlamine

Kesäksi kroppa kuntoon!

Jouluna saatu etuseteli on vielä tämän kuun loppuun asti voimassa!
Etuseteliä voit hyödyntää yhteen 60 min fysioterapiakäyntiin jostaa saat -50% alennusta.

Ajanvaraus kätevästi netistä sivuilta
www.foreverclub.fi (muistathan lisätä ...varauksen lisätietoihin "-50% etuseteli. Tuothan kupongin mukaasi käynnille")
tai soittamalla suoraan fysioterapeutillemme Saaralle
044 534 9876

Hyvää naistenpäivää kaikille voimanaisille! 🌷🌺❤️💪 Meillä kahvitarjoilua alasalilla koko päivän aikana! Tervetuloa!
#foreverturku #foreverkuntoklubi #foreverkuntoklubiturku #foreverpihlajalinna #naistenpäivä #ruusuja #kahvitarjoilu #fazersininen #yeswecan

Taas mennään täydellä forcella!!💪🥳 Ryhmäliikuntatunneilla mennään taas normaalilla henkilökapasiteetilla! Hurraaa!🤗
#foreverturku #foreverclub #ryhmäliikunnat #tervetuloa

Ohoi! Lapsiparkki aukee taas! 21.2. lähtien lapsiparkki on auki seuraavasti:
Ma-to: 16-21
Pe: 16-20
La: 9.30-14
Muista varata lastenhoitoaikasi viimeistään edellisenä iltana meidän asiakaspalvelusta.
#foreverturku #foreverkuntoklubi #foreverkuntoklubiturku #lapsiparkki

YSTÄVÄNPÄIVÄVIIKON LAHJA!

Varaa itsellesi aika 50 minuutin hierontaan ja saat 25 minuutin hieronta lahjakortin, jolla voit ilahduttaa ystävää, perheenjäsentä tai puolisoa ystävänpäivänä!

Tarjous voimassa 10.02.–18.02.2022.

Ajanvaraus:

...https://www.foreverclub.fi

Nähdään vastaanotolla!

 

Henkilökuntamme