Asiakaspalvelu

  • ma 16.00-20.00
  • ti 16.00-20.00
  • ke 16.00-20.00
  • to 16.00-20.00
  • pe Suljettu
  • la 10.00-14.00
  • su Suljettu

Jäsenkortilla 1.1.2023 alkaen klo 05.00-00.00

Poikkeukset

07.04.2023 Pääsiäinen 7.-10.4. suljettu

Yhteystiedot

Forever Tampella LITE

FOREVER – MODERNI KUNTOSALI TAMPEREELLA

Forever Lite -liikuntakeskus Tampellassa

Forever Tampella on Tampereen ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Kihlmaninraitti 1. Tampereen kuntosalilta löydät markkinoiden laadukkaimpia ja monipuolisimpia laitteita treenaukseen. Meille on myös aina helppo tulla ja kaikki ovat tervetulleita treenaamaan!

Forever Lite kuntosalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Meillä onnistuminen ei ole kukkarosta kiinni

Forever Kuntosali Tampella sijaitsee nimensä mukaisesti Tampellassa, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Herrainmäen luolaston uumenissa sijaitsevissa  2000 m2 tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoisen kuntosalin lisäksi loistavat tilat vapaaharjoitteluun. 05.00 – 00.00 auki olevalla salilla treenaat juuri silloin, kun sinulle sopii.

Korkeatasoiset tilamme ja laitteemme täyttävät vaativankin kuntoilijan vaatimukset. Täällä voit törmätä huippu-urheilijoihin, jotka arvostavat salin monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia ja laadukkaita ajantasaisia välineitä, joilla onnistuu kovakin treeni. Salia onkin hehkutettu nimenomaan tositreenaajien ykköspaikkana, mutta laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä aivan yhtä lailla olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Meillä korkeatasoinen ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa. Periaatteemme on keskittyä tarjoamaan hyvät edellytykset tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun kustannustehokkaasti ja olennaiseen keskittyen. Monipuolinen kuntosali Tampereella tarjoaa liikkujille loistavan mahdollisuuden liikunnan aloittamiseen olit sitten vasta-alkaja tai kokenut salikävijä. Meillä treenaat niin perinteistä punttitreeniä kuin toiminnallista kuntosaliharjoittelua tai molempia sekaisin!

Foreverin kuntosali Tampereella tarjoaa siis loistavat puitteet niin treenajalle kuin treenaajalle kellon ympäri.  Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa saliimme tai treenaukseen liittyvissä asioissa!

Usein kysytyt kysymykset

Miten alueelle voi pysäköidä?

Tampellan esplanadilta Salen kohdalta pääsee edulliseen parkkihalliin, jossa pysäköinti on 1,00 € / h ja seuraavat tunnit 0,50 € / h. Alueella on myös kadunvarsipysäköintiä.

Ensimmäistä kertaa klubille? Ei hätää, kuntoneuvojamme auttavat mielellään alkuun. Kartoitetaan yhdessä sinulle sopivimmat palvelut ja ratkaisut.

Olisiko sinulla kysyttävää kuntoneuvojiltamme?

Kerro se meille kommenteissa!

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #liikunta #kuntosali #ryhmäliikunta #fysio #fustra #asiakaspalvelu #kuntoneuvoja #treeni #workout

Oikea tekniikka tuo tehoa treeniin! Nappaa tästä talteen Iiron vinkit pystypunnerruksen suorittamiseen.

✔️Pidä kyynärpäät edessä

✔️Pidä selkä suorana

Oikealla tekniikalla saat kohdistettua harjoituksen haluttuun lihasryhmään ja vältyt loukkaantumisilta.#foreverclub #hyvinvointi #treenivinkki #liikunta #parempaaelämää #kuntosali #pystypunnerrus #treeni #kuntosali #workout Foreverclub Iiro Hietamäki

Sinustako Forever Pihlajalinna -liikuntakeskusten uusi valmennusjohtaja?

Etsimme liiketoimintajohtoomme vahvistusta.

Tutustu valmennusjohtajamme toimenkuvaan ja hae paikkaa tai vinkkaa edelleen sopivalle henkilölle!

Haku on auki 6.4. asti.

https://www.foreverclub.fi/valmennusjohtaja/

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #valmennusjohtaja #liikunta #yksilövalmennus

Klubeilla polkaistaan kevät täyteen vauhtiin!

Kevään toinen ryhmäliikunnan ohjelmistokausi alkaa TÄNÄÄN 20.3. Kaikilla ohjaajilla uusi ohjelma! 👯

Psst… Olethan jo kokeillut elämyksellistä ja hauskaa Flowride-sisäpyöräilyä? Uudet ohjelmat starttaavat tänään!

Varaa paikkasi tunneille kotisivuilta 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

Tartu kevään yksilövalmennustarjoukseen!

Saat 5 €:n edun / yksilövalmennustunti. 💪🏻

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät! Lunasta kampanjaetusi suoraan klubilta.

Tarjous on voimassa 20.3.–1.4.2023.

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #valmennus #yksilövalmennus #pt #ryhmäliikunta #flowride #spinning #kevät #tarjous #kuntosali #liikunta

Maanantaina 20.3. polkaistaan käyntiin uudet Flowride-ohjelmat! 🚴🏻‍♀️

Joko olet varannut paikkasi? 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

🔵 Groove 47 ”Viva La Vida” laittaa jalat ja hien virtaamaan. Kevyt harjoitus vie mennessään elämäniloiseen ajonautintoon ja takaa tehokkaan treenin, jonka jälkeen jää virtaa vielä muuhun.

🟤 Cuirser 47 ”Dance The Night Away” tanssittaa läpi kolmen rauhallisemmin alkavan ja loppua kohden tiivistyvän, keskiraskaan harjoitusosion, joiden aikana matka taittuu niin keskittyneesti nautiskellen kuin rivakammin rypistellenkin.

🔴 Radical 47 ”Beautiful Hell” on todellinen piimäkylpyvuoristorata viidellä lyhyellä, mutta sitäkin riemukkaammalla maksimirynnistyksellä varustettuna. Terävät ja intensiiviset intervallit mahdollistavat kunnon kevätkirmailun ilman harhaanjohtavaa yliajattelua.

#foreverclub #hyvinvointi #sisäpyöräily #flowride #spinning #aerobinen #parempaaelämää #kuntosali

Ruoka- ja terveyskauppojen hyllyt notkuvat lisäravinteita, joiden luvataan lisäävän lihasmassaa, suorituskykyä, kestävyyttä ja tehostavan palautumista. Mutta miten on, tarvitseeko jokainen vähänkin liikkuva ihminen lisäravinteita ja mitä hyötyä niistä on?

Lue lisää aiheesta blogistamme 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/blog/liikkujan-lisaravinteet-tarvitaanko-niita/

#foreverclub #parempaaelämää #hyvinvointi #lisäravinteet #proteiini #kreatiini #magnesium #liikunta #kuntosali #palautuminen #lihaskasvu #ruokavalio

Henkilökuntamme