Asiakaspalvelu

  • ma 16.00-20.00
  • ti 16.00-20.00
  • ke 16.00-20.00
  • to 16.00-20.00
  • pe Suljettu
  • la 10.00-14.00
  • su Suljettu

Jäsenkortilla 5.00-00.00

Yhteystiedot

Forever Tampella LITE

1

Kuntosali Tampere – Moderni sali Tampereella

Forever Lite -liikuntakeskus Tampellassa

Forever Tampella on Tampereen ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Kihlmaninraitti 1. Tampereen kuntosalilta löydät markkinoiden laadukkaimpia ja monipuolisimpia laitteita treenaukseen. Meille on myös aina helppo tulla ja kaikki ovat tervetulleita treenaamaan!

Forever Lite kuntosalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Meillä onnistuminen ei ole kukkarosta kiinni

Forever Kuntosali Tampella sijaitsee nimensä mukaisesti Tampellassa, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Herrainmäen luolaston uumenissa sijaitsevissa  2000 m2 tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoisen kuntosalin lisäksi loistavat tilat vapaaharjoitteluun. 05.00 – 00.00 auki olevalla salilla treenaat juuri silloin, kun sinulle sopii.

Korkeatasoiset tilamme ja laitteemme täyttävät vaativankin kuntoilijan vaatimukset. Täällä voit törmätä huippu-urheilijoihin, jotka arvostavat salin monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia ja laadukkaita ajantasaisia välineitä, joilla onnistuu kovakin treeni. Salia onkin hehkutettu nimenomaan tositreenaajien ykköspaikkana, mutta laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä aivan yhtä lailla olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Meillä korkeatasoinen ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa. Periaatteemme on keskittyä tarjoamaan hyvät edellytykset tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun kustannustehokkaasti ja olennaiseen keskittyen. Monipuolinen kuntosali Tampereella tarjoaa liikkujille loistavan mahdollisuuden liikunnan aloittamiseen olit sitten vasta-alkaja tai kokenut salikävijä. Meillä treenaat niin perinteistä punttitreeniä kuin toiminnallista kuntosaliharjoittelua tai molempia sekaisin!

Foreverin kuntosali Tampereella tarjoaa siis loistavat puitteet niin treenajalle kuin treenaajalle kellon ympäri.  Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa saliimme tai treenaukseen liittyvissä asioissa!

Usein kysytyt kysymykset

Miten alueelle voi pysäköidä?

Tampellan esplanadilta Salen kohdalta pääsee edulliseen parkkihalliin, jossa pysäköinti on 1,00 € / h ja seuraavat tunnit 0,50 € / h. Alueella on myös kadunvarsipysäköintiä.

Seuraa meitä somessa

 

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Osallistut samalla vuoden 2024 treenien arvontaan!

Liity nyt

Tampereen toimipisteen hinnasto 1.9.2023 alkaen.

LIIKUNTAMAKSUTJäsen
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 29,90 €
JOUSTO, kuntosali & ryhmäliikunta, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 39,90 €
VUOSIKORTTI, voimassa vuoden ajan. 299 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUT
Vuosittainen jäsenmaksu 20 €
Liittymismaksu, kertamaksu (sis. jäsenkorttimaksun 10€) 29 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 €
Kuukausikortti, ei jatku toistaiseksi voimassa olevana. 64 €
Kertakäynti 15 €
Verkkokauppaan »

Henkilökuntamme