map

Asiakaspalvelu

  • ma 16-20
  • ti 16-20
  • ke 16-20
  • to 16-20
  • pe 16-20
  • la 12-16
  • su suljettu

Yhteystiedot

Kihlmaninraitti 1, 33100 Tampere

tampella@foreverclub.fi

045 176 9812

Magneettikortilla avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

KUNTOSALI FOREVER TAMPELLA

Forever Lite -liikuntakeskus Tampellassa

Pihlajalinna avasi uuden Forever-liikuntakeskuksen Tampereen ydinkeskustan välittömään läheisyyteen, Tampellaan. Liikuntakeskus aloitti WFC Tampellan tiloissa 1.12.2018 osoitteessa Kihlmaninraitti 1. Tampereen kuntosalilta löydät markkinoiden laadukkaimpia ja monipuolisimpia laitteita treenaukseen. Foreverin kuntosalille Tampereelle on myös aina helppo tulla ja kaikki ovat tervetulleita treenaamaan!

Meillä onnistuminen ei ole kukkarosta kiinni

Forever Kuntosali Tampella sijaitsee nimensä mukaisesti Tampellassa, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Herrainmäen luolaston uumenissa sijaitsevissa  2000 m2 tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoisen kuntosalin lisäksi loistavat tilat vapaaharjoitteluun. 24/7 auki olevalla salilla treenaat juuri silloin, kun sinulle sopii.

Korkeatasoiset tilamme ja laitteemme täyttävät vaativankin kuntoilijan vaatimukset. Täällä voit törmätä huippu-urheilijoihin, jotka arvostavat salin monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia ja laadukkaita ajantasaisia välineitä, joilla onnistuu kovakin treeni. Salia onkin hehkutettu nimenomaan tositreenaajien ykköspaikkana, mutta laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä aivan yhtä lailla olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Meillä korkeatasoinen ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa. Periaatteemme on keskittyä tarjoamaan hyvät edellytykset tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun kustannustehokkaasti ja olennaiseen keskittyen. Monipuolinen kuntosali Tampereella tarjoaa liikkujille loistavan mahdollisuuden liikunnan aloittamiseen olit sitten vasta-alkaja tai kokenut salikävijä. Meillä treenaat niin perinteistä punttitreeniä kuin toiminnallista kuntosaliharjoittelua tai molempia sekaisin!

Usein kysytyt kysymykset

Onko Tampellassa ryhmäliikuntaa?

Tampella on Forever Lite -liikuntakeskus, eli toimipisteessä ei ole ryhmäliikuntaa. Edullisella liikuntamaksulla 24,90 € / 4 viikkoa Tampellassa saa käyttöönsä 2000 m2 monipuolisen kuntosalin, toiminnallisen treenialueen, tatamin, suihkut ja saunat. Olemme auki 24/7.

Miten alueelle voi pysäköidä?

Tampellan esplanadilta Salen kohdalta pääsee edulliseen parkkihalliin, jossa pysäköinti on 1,00 € / h ja seuraavat tunnit 0,50 € / h. Alueella on myös kadunvarsipysäköintiä.

Voiko Tampellaan tulla tutustumaan?

Ensimmäisen kerran pääsee tutustumaan veloituksetta aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa!