Asiakaspalvelu

  • ma 16-20
  • ti 16-20
  • ke 16-20
  • to 16-20
  • pe Suljettu
  • la 10-14
  • su Suljettu

Jäsenkortilla klo 5.00-23.00

Yhteystiedot

Forever Kuopio

Monipuolinen kuntosali Kuopiossa – Liity mukaan!

Tervetuloa treenaamaan Kuopion Kolmisoppiin!

Kuopion kuntosalimme on varustettu laadukkailla sekä monipuolisilla laitteilla.  Forever Kolmisoppi kuuluu LITE-ketjuun ja löydät sen nimensä mukaan Kauppakeskus Kolmisopin Valtatie 5:n varrelta. Kuntosalillemme on helppo tulla treenaamaan niin läheltä kuin kaukaakin. Kolmisoppi sopii treenaajalle, joka arvostaa hyvin varusteltua kuntosalia, josta ei laitteet lopu kesken.

Forever Lite kuntosalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Omatoimista treenausta kaikentasoisille liikkujille

Treenaaminen kuuluu kaikille, minkä takia me Foreverille tarjoamme kaikenlaisille liikkujille ja kuntoilijoille mahdollisuuden laadukkaaseen urheilemiseen. Kuopion kuntosalillamme kuntoilee niin kokeneet konkarit kuin vasta kuntosalin aloittaneet treenailijat. Kolmisopista löydätkin erinomaiset puitteet kuntosalitreenaamiseen, minkä mahdollistaa salimme monipuoliset ja ennen kaikkea laadukkaat laitteet. Meille myös kuntosalina on tärkeää, että sinä kehityt ja onnistut liikkujana.

Osa treenaajista suuntaa perinteisten kuntosalilaitteiden sijaista tai lisäksi käsipainojen ja vapaatankojen luokse. Kuopion kuntosalillamme onnistuu perinteisen punttitreenin lisäksi myös korkeasykkeinen toiminnallinen treeni. Toiminnallisessa treenissä intesiteetti on korkea, liikkeet kokonaisvaltaisia ja tauot lyhyitä liikesarjojen välissä. Parhaat tulokset yleensä saat kuntosalitreenissä, kun yhdistelet molempia treenejä sekasin omien tavoitteidesi mukaisesti.

Meillä harjoittelet laadukkaissa puitteissa, mutta edullisesti.

Foreverille on tärkeää, että säilytät liikunnan ilosi jatkuvassa arjessasi, mistä syystä kannustammekin sinua kokeilemaan rohkeasti eri lajeja ja liikuntamuotoja mitä kuntokeskuksemme tarjoaa sinulle! Oli se sitten perinteinen punttitreeni tai toiminallinen lihaskuntotreeni, molempia pääset tehokkaasti tekemään Kolmisopin kuntosalilla. Kolmisopin yhteydestä löytyy yli 1000 ilmaista parkkipaikkaa, jotka ovat myös käytössä kuntosalin asiakkaille. Foreverin kuntosali Kuopiossa on avoin kaikille harrastajille kuntoilijan lähtötasoon katsomatta. Lähde siis mukaan treenaamaan ja aloita kuntosalilla käynti meillä nyt edulliseen hintaan. Olet tervetullut testaamaan saliamme vaikka jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Miten alueelle voi pysäköidä?

Kauppakeskus Kolmisopen pysäköinti on asiakkaidemme vapaassa käytössä veloituksetta. Tila ei varmasti lopu kesken!

Voiko Kolmisoppeen tulla tutustumaan?

Ensimmäisen kerran pääsee tutustumaan veloituksetta aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa!

Mihin sopimus sitoo?

Sopimuksella on kalenterikuukauden irtisanomisaika. Sopimus on mahdollista laittaa myös tauolle äkillisissä tilanteissa, kuten loukkaantumisen tai sairastumisen (yli 1kk) sattuessa.

Forever Kolmisoppi – Trendikäs kuntosali Kuopiossa

Tule rohkeasti testaamaan uutta kuntosaliamme Kuopiossa.  Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan tarvittaessa. Paras kuntosali löytyy Kuopion Kolmisopista!

🏀 LIPPUARVONTA! 🏀

Haluaisitko nähdä kun Helsinki Seagulls jatkaa pisteiden haalimista jatkosarjassa?

Arvomme Helsinki Seagulls kumppanina 2 hengen otteluliput KAHTEEN kotipeliin!

Mihin otteluun haluaisit voittaa liput sinulle ja ystävällesi?

👉🏻 Keskiviikon 15.2. Seagulls vs. Karhu Basket

Liput otteluun arvotaan 10.2. klo 12:00.

👉🏻 Lauantain 18.2. Seagulls vs. Salon Vilpas

Liput otteluun arvotaan 15.2. klo 12:00.

Arvontaan voit osallistua kotisivuillamme! 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/seagulls

Tägää kaveri, kenet ottaisit otteluun mukaan.

Onnea arvontaan!

#foreverclub #arvonta #koripallo #hyvinvointi #viihde #basketball #giveaway #jatkosarja #aerobinen #helsinkiseagulls #helsinki #finland

Image for shared link
Osallistu Helsinki Seagulls-lippuarvontaan

Arvomme Helsinki Seagullsin yhteistyökumppanina lippupaketteja heidän kotipeleihinsä. Kotipelit pelataan Helsingissä Töölön Kisahallilla.

www.foreverclub.fi

Tiedätkö, mitä hyötyä on liikkuvuudesta? 🤸🏻

Liikkuvuus on perusta koko kehon hyvinvoinnille, optimaaliselle harjoittelun suoritustekniikalle sekä ylipäätään turvalliselle harjoittelulle. Hyvä liikkuvuus vaikuttaa esimerkiksi istuma-asentoon, kävelyyn ja ääriasennoista, kuten lattialta nousemisen sujuvuuteen. Huono liikkuvuus esimerkiksi kuntosalilla voi johtaa erilaisten liikkeiden vajaaseen suoritukseen, jotka pahimmassa tapauksessa voivat aiheuttaa kiputiloja tai loukkaantumisen.

🏋🏼‍♂️ Liikkuvuutta voit parantaa ja ylläpitää monipuolisella liikunnalla ja alkulämmittelyihin yhdistetyillä liikkuvuusharjoitteilla.

👉🏻 Voit testata liikkuvuutesi klubilla valmentajiemme kanssa TE3-liikkuvuusanalyysilla.

👉🏻 Lue lisää TE3-liikkuvuusanalyysista ja liikkuvuudesta kotisivuiltamme: https://www.foreverclub.fi/testauspalvelut/

#foreverclub #liikkuvuus #parempaaelämää #te3 #hyvinvointi #treeni #workout #liikunta #kuntosali #personaltrainer #henkilökohtainenvalmennus

👉🏻 Hyvään ruokavalioon kuuluu myös terveelliset välipalat.

Nappaa tästä talteen maukas proteiinipatukan ohje ja nauti itsetehty välipala missä ja milloin vain. 🫐

・Kaurahiutaleita 4,5 dl

・Tummaa suklaata 1 dl

・Kuivatut mustikat (oman maun mukaan)

・Vaniljan makuinen proteiinijauhe 100 g

・Mantelimaito tai muu neste 1,5 dl

・Vaniljauute 1 tl

👉🏻 Sekoita ensin keskenään mantelimaito, kaurahiutaleet ja proteiinijauhe. Lisää tämän jälkeen seokseen muut ainesosat. Rouhi halutessasi suklaa mukaan massaan tai sulata se koristelua varten. Muotoile massasta patukoita leivinpaperille. Aseta proteiinipatukat jääkaappiin yön ajaksi ja nauti terveellisestä herkustasi!

#foreverclub #hyvinvointi #ravinto #parempaaelämää #reseptivinkki #proteiini #proteiinipatukka #herkuttelu #terveellinenvälipala

Esittelyssä Dance-tunti 🪩

Hauskoilla sekä energisillä Dance-tunneilla kehität aerobisen kunnon lisäksi koordinaatiota, vartalon hallintaa ja motoriikkaa. Tunnit alkavat helpolla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen alkaa koreografian opettelu sekä hien totinen virtaaminen. 👯

Dance-tunneilla tanssahdellaan vaihdellen mm. salsan, grooven, evergreenin tahtiin.

Katso seuraava tunti klubisi ryhmäliikuntakalenterista ja varaa paikkasi. 🗓️

#foreverclub #ryhmäliikunta #tanssi #treeni #aerobinen #hyvinvointi #ohjattuliikunta #dance

Olemme mukana valtakunnallisessa energiansäästökampanjassa ⚡️

Liityimme mukaan Astetta alemmas-kampanjaan viime vuoden marraskuussa, jolloin lähdimme tarkastelemaan omaa sähkönkäyttöämme.

Totesimme liikuntakeskuksiemme suurimman yksittäisen energiankuluttajan olevan saunat, jonka takia tulimme lopputulokseen muuttaa saunojemme lämpenemisaikoja. Muutimme saunojemme aukioloaikoja arjen suosituimmille treenitunneille, eli klo 17–20.

Säästämällä tänä talvena energiaa, toimimme yhdessä hyvän ja merkittävän tavoitteen puolesta. Tutustu Astetta alemmas-kampanjasivuihin astettaalemmas.fi ja poimi itsellesi sopivat vinkit kotisi energian säästämiseen.

#foreverclub #astettaalemmas #energiansäästö #energiansäästövinkki @asiaaenergiasta

Maanantaina se tapahtuu, avaamme uuden LITE-toimipisteemme Hyvinkään Sveitsiin! 🤩

Kauan odotetussa Sveitsin toimipisteessämme pääset treenaamaan 800m2 tiloissa ja koko vuorokauden ympäri. Harjoittelutiloista löydät uudet Technogym laitteet, toiminnallisen harjoittelun alueen, core- ja venyttelytilat sekä lämmittelytilat.

Psst.. Jos jostain asut Hyvinkään toimipisteen läheisyydessä, etkä ole vielä jostain syystä ole jäsenemme, ennakkovaraajien etu on vielä voimassa tammikuun loppuun.

Tervetuloa uudelle klubille! ❤️

#foreverclub #hyvinvointi #toimipiste #sveitsi #treeni #workout

Henkilökuntamme