Asiakaspalvelu

  • ma 6:00 - 22:00
  • ti 6:00 - 22:00
  • ke 6:00 - 22:00
  • to 6:00 - 22:00
  • pe 6:00 - 21:00
  • la 9:00 - 20:00
  • su 9:00 - 21:00

Poikkeukset

18.05.2023 09:00-18:00

Kuntosali Hiekkaharjulla – Omatoimista ja ohjattua treenausta

 

Foreverin Hiekkaharjun kuntosali Vantaalla tarjoaa kaikenikäisille kuntoilijoille nykyaikaiset ja hyvin varustellut puitteet energisempään elämään. Hiekkiksen kuntokeskuksesta löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaavat sekä innokkaat aloittelijat, että kuntoilun konkarit. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Voit valita keskuksestamme kuntosalitreenin, jumpat ja ryhmäliikuntatunnit tai sulkapallon pelaamisen. Meiltä löydät myös hyvinvointia tukevia palveluita.

Lisäksi sinulla on uintimahdollisuus Tikkurilan uimahallissa. Saat sisäänpääsyn veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla. Kuntosalimme Vantaalla tarjoaa kaikentasoisille liikkujille mahdollisuuden kuntosaliharjoitteluun ikään katsomatta!

Kuntosalilla tehokasta ja turvallista harjoittelua

Forever kuntosali sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareillekin.

Meillä pääset harjoittelemaan maailman tunnetuimpien kuntosalilaitevalmistajien, kuten Star Trac, Techno Gym ja David, uusimmilla laitteilla. Valitsemme salillemme vain helppokäyttöisiä, kestäviä ja turvallisia laitteita.

Laitteidemme helppokäyttöisyyden ansiosta aloittelija pääsee nopeasti kunnon kohotuksen makuun. Jos tarvitset laitteiden käytössä apua, asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua mielellään. Henkilökuntamme avulla varmistat, että kuntosaliharjoittelu on alusta asti turvallista ja tehokasta. Tutustu salimme toimintaan Kuntoilun aloittaminen -tietopaketistamme.

Tule mukaan ja aloita energisempi elämä jo tänään!

Ryhmäliikunnasta vaihtelua

Hiekkaharjun toimipisteessä on laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja. Löydät tuntivalikoimastamme esimerkiksi vauhtia, voimaa ja rauhoittumista sisältäviä tunteja.

Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi: Laviskahvakuula, Zumba, venyttely, jooga, pilates, senioriliikunta ja pump.

Hiekkaharjun salilla voit myös pelata sulkapalloa! Kerää oma peliporukka kasaan ja vietä hauska pelihetki yhdessä.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Hiekkaharjusta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta. 

Fustra

Löydät Hiekkaharjusta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Lastenhoito

Kun tarvitset oman hetken treeniäsi varten, voit tuoda lapsesi hoitoon lastenmaailmaamme. Lastenmaailma on lastenhoitopalvelumme, jossa huolehdimme lapsestasi samalla kun sinä treenaat.

Hyvinvoinnin palvelut

Tarjoamme myös hyvinvointia tukevia palveluilta Hiekkaharjun kuntosalilla.

Löydät keskuksestamme fysioterapeutin, jolta saat asiantuntevaa fysioterapiaa. Toimipisteessämme on myös hierontaa. Lisäksi palveluistamme löytyy ravintovalmennusta, jolla saat tukea esimerkiksi painonhallintaan.

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Katso myös muut lähialueen salit: kuntosalit Vantaa

Vielä kerran! Kevään viimeisen Happy Hour -viikonlopun vuoro.

Nappaa mukaan pelikaverisi ja suuntaa tänä viikonloppuna kohti edullisia sulkapallokenttiä. Tänä viikonloppuna 27.-28.5. voit pelata sulkapalloa pilkkahintaan, vain 15 €/h. Happy hour -viikonloppuna myös 10 x ...sarjakortti huikeaan etuhintaan 150 €.
Tee oma kenttävarauksesi klubin asiakaspalvelusta! 🎾

#foreverclub #liikunta #hyvinvointi #treeni #parempaaelämää #sulkapallo #aerobinenliikunta

Wohoo, taas mennään!

Nappaa mukaan pelikaverisi ja suuntaa tänä viikonloppuna kohti edullisia sulkapallokenttiä. Tänä viikonloppuna 29.-30.4. voit pelata sulkapalloa pilkkahintaan, vain 15 €/h. Happy hour -viikonloppuna myös 10 x sarjakortti huikeaan etuhintaan 150 €.

... Tee oma kenttävarauksesi klubin asiakaspalvelusta! 🎾

#foreverclub #liikunta #hyvinvointi #treeni #parempaaelämää #sulkapallo #aerobinenliikunta

Image for shared link
www.foreverclub.fi

www.foreverclub.fi

Tänä viikonloppuna pelataan sulkapalloa Happy Hour hinnoin, vain 15€/h/kenttä! 🔥🤩 (Norm. 23€/h/kenttä.)

Lisäksi 10 x sulkapallon viikonloppu kortti edulliseen tarjoushintaan vain 150€! 🤯(Norm. 230€)

Vapaita kenttiä pääset tarkastelemaan verkkosivuiltamme ...osoitteesta: www.foreverclub.fi/varaa-tunti

Varaa vuorosi asiakaspalvelustamme pian, sillä parhaat kentät täyttyvät nopeasti! 🏸 #sulkapallo#pallopelit#tarjous

Image for shared link
Happy Hour

Happy Hour Sisäpelikengät mukaan, vesipullo kouraan ja kohti pelikenttiä! Happy Hour -viikonloppuna pääset pelaamaan suosittuja pallopelejä...

www.foreverclub.fi

Ihanaa ystävänpäivää! 💗 Tänään klubilla tarjolla kahvit ja pikkuisen herkkuja treenin piristykseksi! Tervetuloa treenaamaan! ☕️ #innostujaonnistu *niin kauan kuin tarjottavaa riittää! 🫶🏽

Arvoisat asiakkaat!
Miesten suihkutilan kattoon tehdään korjaustoimenpiteitä maanantaina 23.1.2023. Suihkutilat ovat poissa käytöstä kyseisenä päivänä. Pahoittelemme korjaustöistä aiheutuvaa haittaa! 🧖🏽

🤩 Vielä KOLME VAPAATA PAIKKAA Fustra- pienryhmään!!

🌿 Ryhmän taso:

• Fustran ensikertalaiset, perus terveet
• Ikä: 40-60v.

🌿 Aikataulu:

• Keskiviikko ilta klo 19:00
• Tunti kestää 60min
• 3 kuukautta (tunteja on 12 kertaa ...yhteensä)
• Pienryhmässä 3-5 ihmistä.

Tämä kyseinen fustran pienryhmä on suunnattu henkilöille, joiden tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta, hallintaa sekä yleistä lihasvoimatasoa.

Tämä kurssi soveltuu hyvin ensimmäiseksi askeleeksi Fustran maailmaan. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia, jotka ylläpitävät motivaatiotasi koko matkan ajan kohti tavoitteitasi. 🤸🏼‍♀️

Pienryhmässä hinta on huomattavasti yksilövalmennustunteja edullsiempi, joten siis nyt on oikein oiva hetki aloittaa fustran harjoittelun! 🤩

Jäsenelle pienryhmän valmennuksen kuukausi hinta 99€ eli yhteensä 3kk vain 297€!

Pienryhmän alkaessa sekä lopussa tehdään kehonkoostumusmittaukset, jossa saat lisää informaatiota oman kehosi nykytilanteesta.

Fustra ohjaaja: Timila
Sähköposti: timila.shrestha@foreverclub.fi
Puhelin: +44 7961291

Laita rohkeasti sähköpostia tai kommentoi julkaisua, niin valmentaja ottaa sinuun yhteyttä! 😊

Huom. Mikäli tämän hetkinen aloitusaika ei sovi sinulle, mutta olet kuitenkin kiinnostunut pienryhmä valmennuksesta, laita rohkeasti viestiä!
Näin voimme kartoittaa mahdollisuutta toiseen ryhmään myöhemmin tänä vuonna! 🥰

Lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan uutta ja haastamaan itseäsi! 🤩
- Timila

#fustra #innostujaonnistu

Suosituimmat palvelut

Hiekkaharjun kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALI KUNTOSALI
Normaalihinta (ei sisällä jäsenyyttä) 81 € / 4 vko 61 € / 4 vko
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vko 55 € / 4 vko
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vko 49 € / 4 vko
MUUTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa 55 € (norm. 75 €) / 4 vko
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk 49 € (norm. 69 €) / 4 vko

Henkilökuntamme