image description
Ville Takkinen Fysioterapeutti Fysio

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Karelia ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Fysioterapeutin työn ohella olen toiminut jo pitkään Fustra-ohjaajana ja lisäksi opiskelen parhaillaan Jyväskylän yliopistossa terveystieteiden maisteriksi fysioterapian pääaineessa. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on vahvuuteni. Erityinen mielenkiinnon kohteeni on perinteinen voimaharjoittelu ja tuon sieltä elementtejä myös fysioterapiaan. Pyrin jatkuvasti kehittymään fysioterapeuttina, ja muokkaan työskentelytapojani muuttuvan tutkimusnäytön perusteella. Koen, että hyvä fysioterapia on yhteistyötä asiakkaan ja terapeutin välillä. Pyrin kuuntelemaan asiakasta ja luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteet tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tilavan hoitohuoneen lisäksi käytössä on laadukas kuntosali, mikä mahdollistaa monipuolisen fysioterapeuttisen harjoittelun. Spesifejä harjoitteita voidaan fysioterapiassa tehdä siis suoraan kuntosalilla, jos siihen on tarvetta. Hoitohuone taas on erillään muista kuntosalin tiloista ja huoneeseen päästään rauhoittumaan, vaikka kuntosalilla olisikin vilkkaampaa.

Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita ja työskentelen eri ikäisten kanssa nuorista ikääntyneisiin. Valmiita ohjelmia tai konsepteja ei ole, vaan harjoitteet ja terapia tehdään asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tavoitteiden mukaan. Jos kaipaat apua kehon toimintaan, varaathan ajan fysioterapiaan tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy, hoitaminen ja harjoitusterapia
Polvi-, lonkkanivelten sekä alaraajojen vaivat
Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus
Toiminta- ja suorituskyvyn edistäminen
Terapeuttinen harjoittelu

Koulutustausta:
Terveystieteiden maisteri (meneillään oleva)
Fysioterapeutti AMK 2016

 

Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 42€.

Varaa tästä

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.