Kuntosali

Harjoittelu kuntosalilla on yksi monipuolisimmista kuntoilun muodoista, koska se on helppo aloittaa ja tulokset näkyvät usein nopeasti. Lihakset kasvavat ja kiinteydyt, sillä kulutat energiaa myös lihaskuntotreenin jälkeen.

Treeni kuntosalilla on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat elää energisempää elämää. Forever tarjoaa kunnostaan kiinnostuneelle oivallisen ensikosketuksen kuntosalille, iloisessa ja rennossa ympäristössä. Klubiemme kuntosalit on suunniteltu erityisesti vasta-alkajaa ajatellen: laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja jokaisesta löytyy ohjeet liikkeen suorittamiselle.

Meille ovat kaikki energisemmästä elämästä kiinnostuneet tervetulleita, ikään ja kuntoon katsomatta

Laadukkaat ja turvalliset kuntosalilaitteet

Kuntosalimme on varustettu markkinoiden tunnetuimmilla kuntosalilaitteilla, kuten Star Track, Techno Gym ja Gym80. Valitsemme kuntosalilaitteet niiden laadukkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden perusteella. Haluamme, että jokainen kuntosalimme on matalan kynnyksen kuntosali, jossa jokaisen on helppoa ja turvallista aloittaa kuntosaliharjoittelu aikaisemmasta kuntosalikokemuksesta riippumatta.

Aloita uusi energisempi elämä kanssamme ja tule rohkeasti kokeilemaan Foreverin kuntosaleja! Täytä lomake ja kokeile kolme päivää veloituksetta!

Lue tästä: helppo kuntoilun aloittaminen.

Nappaa valmis kuntosali-ohjelma!

Tarjoamme myös valmiita ohjelmia kuntosaliharjoitteluun:

 

image description

Liity jäseneksi

Hinnat alk. 39 € / 4 viikkoa Tule mukaan