Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

  • ma
  • ti
  • ke
  • to
  • pe
  • la
  • su

Yhteystiedot

Forever Vantaa

Asiakkuus

Foreverin Vantaan kuntosalit – Laadukkaat salit ja ryhmäliikunta

Tule treenaamaan Vantaalle Hiekkarjuun ja Varistoon!

Vantaan toimipisteet sijaitsevat Hiekkaharjussa ja Varistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vantaan kuntosaleihin on myös helppo tulla, sillä molempiin toimipisteisiin pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla.

Foreverin kuntosalit vantaalla sopivat kaikentasoisille liikkujille. Saleiltamme löytyvät hyvät liikuntamahdollisuudet sekä himokuntoilijoille kuin uutta harrastusta aloittelevillekin. Jokainen on tervetullut treenaamaan Varistolle ja Hiekkaharjulle.

Tutustu kuntoklubeihimme: Hiekkaharju, Varisto
Tutustu klubikohtaisiin hinnastoihin: Hiekkaharju, Varisto

Yhteistunneilta pontta aloittajille

Foreverin Vantaan toimipisteet tarjoavat monipuolisen ja laadukkaan ryhmäliikuntavalikoiman, josta jokaisen on helppo löytää itselle mieluinen laji. Kuntosalimme on laadukas ja korkeatasoinen: Olemme valinneet sinne parhaat laitteet, jotta saat treenistäsi parhaat tehot irti. Meille myös kuntosalina on tärkeää, että sinä kehityt ja onnistut liikkujana. Kuntosalimme Vantaalla tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua ohjattuun liikuntaan ryhmäliikuntatunneille. Ryhmäliikuntatunteihimme kuuluvat muun muassa erilaiset toiminalliset sekä kehonhuoltoon perustuvat tunnit!

Jotta onnistuisit tavoitteissasi, löydät meiltä myös ammattilaisen tarjoamaa tukea treeniin. Molemmissa Vantaan toimipisteissä on ammattitaitoinen fysioterapeutti sekä Personal Trainer. Jos vasta aloittelet kuntosaliharrastusta, suosittelemme sinun osallistuvan yhteistunnille, josta saat ohjausta kuntosalitreenin ensihetkiisi.

Lapset viihtyvät Variston ja Hiekkaharjun lastenmaailmassa

Sekä Variston että Hiekkaharjun toimipisteessä on lastenhoitopalvelu, joka helpottaa sinun treenaamistasi. Lapset viihtyvät miellyttävässä ympäristössä leikkien ja saaden liikunnallisia virikkeitä. Samalla sinä saat keskittyä liikunnan iloon. Vantaan toimipisteet tarjoavat myös lastenliikuntaa.

Kannustamme asiakkaitamme liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti ja etsimään oman suosikkilajin. Haluamme tukea liikunnallista elämäntapaasi. Tiesitkö, että asiakkaanamme sinulla on myös uintimahdollisuus. Lue lisää palveluistamme ja tunneistamme tai tule tutustumaan!

 

Henkilökuntamme

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!