Toiminnallinen harjoitteluvoimaa, kestävyyttä ja ketteryyttä  – kaikki samassa paketissa 

ForeCross Fore-X

Toiminnallinen harjoittelu
kehittää kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita samanaikaisesti    

UKK-instituutin suositusten mukaan aikuisen tulisi liikkua viikottain vähintään 2 tuntia 30 minuuttia reippaalla tai 1 tunti ja 15 minuuttia rasittavalla tasolla. Sen lisäksi lihaskuntoa ja liikehallintaa pitäisi harjoitella vähintään kaksi kertaa viikossa. Kiirettä siis pitää, mutta ei hätää – toiminnallinen harjoittelu yhdistää tuon kaiken ja se on lisäksi monipuolista ja hauskaa.   

Toiminnalliselle harjoittelulle on olemassa monenlaisia määritelmiä, mutta yksinkertaisesti sanottuna se on treenaamista, joka kohottaa kokonaisvaltaisesti kehon kykyä liikkua ja toimia ja sen vaikutukset siirtyvät suoraan jokapäiväiseen elämään.  

Toiminnallinen harjoittelu sisältää runsaasti erilaisia Crossfit-tyyppisiä lihaskunto-, kestävyys-, liikkuvuus-, sykkeenkohotus-, nopeus- ja notkeusharjoitteita. Niitä monipuolisessti yhdistellen treenaaminen pysyy aina mielenkiintoisena.    

Tavoitteena toiminnallisessa harjoittelussa on kuormittaa kaikkia liikkeenhallintajärjestemiä niille luontaisilla liikeradoilla ja suunnilla. Sille on myös ominaista, että liikkeet rasittavat useita kehon osia samanaikaisesti.  

Toiminnallinen treenaaminen kehittääkin tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Se yksinkertaisesti tekee meistä vahvoja, kestäviä ja notkeita –   valmiita vastaanottamaan arjen askareet ja haasteet.  

Ja mikä parasta – toiminnallinen treenaaminen sopii kaikille iästä ja lähtökunnosta riippumatta.    

Toiminnallinen harjoittelu kehittää  

Esimerkkejä toiminnallisen harjoittelun liikkeistä: 

  

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.