SYYSTARJOUS –  ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA, VOIMASSA TOISTAISEKSI!  VARAA TUNTI ALTA, JOS SINULLA ON VARAUSTUNNUKSET. MUUSSA TAPAUKSESSA TEE VARAUS ASIAKASPALVELUN KAUTTA.

Varaa paikkasi heti!

Tehokas ja toiminnallinen Fore-X tempaa mukaansa

Juokse, souda, hypi narua, vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, tempaa, vedä leukoja, punnerra, heiluta kahvakuulaa. Liikkeiden lista on loputon ja jokainen treeni on erilainen, Fore-X -tunneilla ei todellakaan tule tylsää!  

Fore-X on monipuolinen.  Fore-X on tehokas ja monipuolinen harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät voimaharjoittelu sekä toiminnallinen kuntotreeni. Voimaharjoittelu rakentuu keskeisten liikkeiden, kuten erilaisten kyykkyjen, työntöjen ja maastavetojen ympärille. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan myös painonnostoa ja tehdään monipuolisesti erilaisia tuki-, keskivartalo- ja kehonpainoliikkeitä. Tunneilla käytetään myös monipuolisesti eri välineitä, kuten levytankoja, käsipainoja, kahvakuulia, soutulaitteita ja bokseja.  

Tunneilla saat ohjausta liikkeiden tekniikkaan.  Fore-X -tunnit sisältävät opetusosuuden, alkulämmittelyn, voimaharjoituksen ja koko kehon kuntotreenin. 4-10 minuutin pituisessa teaching-osuudessa käydään läpi tunnin keskeiset liikkeet ja saat ohjausta niiden turvalliseen suorittamiseen. Liikkeiden suoritustekniikoita käydään läpi myös tunnin edetessä.  

Fore-X tunnin rakenne: 

Fore-X sopii kaikille. Fore-X toiminnallisena liikuntamuotona sopii kaikenlaisille liikkujille ja vastaa moneen tavoitteeseen. Kaikki harjoittelussa käytettävät liikkeet ja painot sovitetaan kunkin harjoittelijan tasoon ja tarpeisiin sopiviksi. 

Fore-X harjoittelulla saat aikaan tuloksia. Fore-X harjoittelun avulla huomaatkin nopeasti, kuinka kuntosi kasvaa. Inspiroiva ilmapiiri, monipuoliset harjoitteet ja laadukas alati vaihtuva treeniohjelma takaavat varman menestyksen fyysisten ominaisuuksien kehittymisessä.    

Fore-X luo yhteisöllisyyttä.  Eikä siinä vielä kaikki; yhdessä treenaaminen luo upean ja innostavan fiiliksen tunneille. Kaikki tsemppaavat toisiaan kovan treenin läpi ja harjoituksen jälkeen keskustellaan suorituksen aikaisista tunnelmista. Sinun ei koskaan tarvitse treenata yksin!   

Fore-X harjoittelu +15 € / 4 viikkoa normaaliin liikuntamaksuusi.

Tule mukaan!  

  

image description

Haluan tietää lisää Fore-X:stä

  Täytä yhteystietosi, niin kerromme sinulle lisää.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

  Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.