Töihin Foreverille!

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia.

Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – haemme asiakkaan vaikka kotoa.

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Tule yhdessä luomaan parempaa huomista!

Töihin Fustra-ohjaaksi, personal traineriksi, liikunnanohjaajaksi?

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden henkilökohtainen ohjaaminen kuntosalilla. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme. Varmistat jokaisen asiakkaan onnistumisen ja harjoittelun jatkuvuuden.

Lue lisää »

Lähetä avoin työhakemus

Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti mm. seuraavia uusia ammattilaisia: Fustra-ohjaaja, personal trainer, fysioterapeutti,  hieroja. Toisinaan vapautuu myös paikka seuraavista: asiakaspalvelu, lastenhoito, ryhmäliikunta, uusasiakashankinta / myynti, promotyö sekä tiimin esimiestehtävät.

Lähetä avoin työhakemus: rekry(a)foreverclub.fi

Liitä mukaan avoin työhakemuksesi, CV sekä toimipisteet, missä haluaisit työskennellä.