Töihin Foreverille!

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi.

Yrityksemme kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – varmasti jokaiselle jotain.

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Tule yhdessä luomaan parempaa huomista!

 

Kiinnostaako ura elintapavalmentajana?

Tarjoamme auktorisoidun PT-koulutuksen ja työpaikan moniammatillisessa tiimissämme.

Forever Pihlajalinna aloitti keväällä 2022 uuden hyvinvoinnin ja elintapavalmentajien koulutuksen, johon osallistuvat palkattiin suoraan asiakasvalmennustyöhön Foreverin liikuntakeskuksiin ympäri Suomea. Seuraava Elintapavalmennukseen erikoistava Personal Trainer -koulutus käynnistyy 28.1.2023. Etsimme uuteen ryhmään vähintään 7 uutta valmentajaa. Lue lisää ja hae 15.1.2023 mennessä >>tästä.

 

Töihin Fustra-ohjaaksi, personal traineriksi, liikunnanohjaajaksi?

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden henkilökohtainen ohjaaminen kuntosalilla. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme. Varmistat jokaisen asiakkaan onnistumisen ja harjoittelun jatkuvuuden.

Lue lisää »

Lähetä avoin työhakemus

Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti mm. seuraavia uusia ammattilaisia: Fustra-ohjaaja, personal trainer, fysioterapeutti,  hieroja. Toisinaan vapautuu myös paikka seuraavista: asiakaspalvelu, lastenhoito, ryhmäliikunta, uusasiakashankinta / myynti, promootiotyö sekä tiimin esimiestehtävät.

Lähetä avoin työhakemus: rekry(a)foreverclub.fi

Liitä mukaan avoin työhakemuksesi, CV sekä listaus toimipisteistämme, joissa haluaisit työskennellä.