Töihin Foreverille!

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi.

Yrityksemme kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – varmasti jokaiselle jotain.

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Tule yhdessä luomaan parempaa huomista!

Lähetä avoin työhakemus

Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti mm. seuraavia uusia ammattilaisia: Fustra-ohjaaja, personal trainer, fysioterapeutti,  hieroja. Toisinaan vapautuu myös paikka seuraavista: asiakaspalvelu, lastenhoito, ryhmäliikunta, uusasiakashankinta / myynti, promootiotyö sekä tiimin esimiestehtävät.

Lähetä avoin työhakemus: rekry(a)foreverclub.fi

Liitä mukaan avoin työhakemuksesi, CV sekä listaus toimipisteistämme, joissa haluaisit työskennellä.

Etsimme uusia valmentajia Forever Pihlajalinnan toimipisteisiin ympäri Suomea

Meillä Foreverilla on nyt haku auki uusille valmentajille. Etsimme joukkoomme valmentajia ensisijaisesti kokoaikaisiin työsuhteisiin. Otamme joukkoomme myös yksittäisiä osa-aikaisesti toimivia valmentajia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin ja pohjapalkan työn ensimmäiselle 3 kuukaudelle.

Lue lisää »

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!