Kuntosali ja ryhmäliikunta Helsinki

Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

  • ma
  • ti
  • ke
  • to
  • pe
  • la
  • su

Yhteystiedot

Forever Helsingin kuntosalit

Asiakkuus

Kuntosali Helsinki Forever – Monimuotoista treenausta

Löydät Helsingin kuntosalimme Töölöstä ja Herttoniemestä. Kuntosaleilemme on myös helppo tulla. Töölöön salille on helppo tulla bussilla tai ratikalla ja Herttoniemen sali löytyy metronmatkan tai bussiyhteyden päästä.

Kaikki Helsingin kolme salia tarjoavat monipuolisen kattauksen ryhmäliikuntatunteja ja hyvät mahdollisuudet kuntosaliharjoitteluun helppokäyttöisten ja laadukkaiden laitteiden avulla. Herttoniemessä on lisäksi myös oma kuntosali naisille.

Tutustu kuntokeskuksiimme: Töölö, Herttoniemi
Tutustu klubikohtaisiin hinnastoihin: Töölö, Herttoniemi

Kuntosalillakin voi harjoitella ohjatusti

Meille Foreverillä on tärkeää, että asiakas voi onnistua ja kehittyä liikkumisessa. Siksi kannustamme kaiken kuntoisia ja ikäisiä liikkumaan ja etsimään oman intohimolajin. Kuntosalimme Helsingissä tarjoavat loistavat mahdollisuudet ohjattuun ryhmäliikuntaan. Tunneista löydät niin toiminnallisia hikitreenejä kuin kehonhuoltoon tarkoitettuja tunteja.

Autamme sinua säilyttämään liikunnallisen elämäntyylisi ja tarjoamme myös palveluita, joiden avulla saat lisätehoa treenisi silloin, kun sinä sitä haluat. Meiltä löydät sekä fysrioterapeutin että Personal Trainerin, jotka tukevat sinua tavoitteissasi. Jos olet vasta tutustumassa kuntosaliharjoitteluun, tule mukaan yhteisille ohjatuille tunneille, joilla saat opastusta alusta asti. Foreverin kuntosalit Helsingissä tarjoavat siis monimuotoista treenausta lähtötasoon katsomatta!

Helsingin kuntosaleilla lapsiparkki

Helsingin kuntokeskuksissa on myös lastenhoitopalvelu. Jos tulet lapsesi kanssa, hän viihtyy mukavassa lastenmaailmassa sinun treenatessa rauhassa. Tarjoamme lastenmaailmassa lapsellesi liikunnallisia virikkeitä, joten hänellä oikeaa tekemistä harjoittelusi aikana videoiden tuijottelun sijaan. Valikoimissamme on myös hauskaa ja helppoa lastenliikuntaa.

Meille on tärkeää, että voit säilyttää liikunnan ilosi ja siksi kannustamme kokeilemaan monipuolisesti erilaisia lajeja ja löytämään oman suosikin. Tiesitkö, että asiakkaanamme pääset myös uimaan veloituksetta?

Tutustu tarkemmin Helsingin kuntosalien palveluihin!

Henkilökuntamme

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!