Asiakaspalvelu

  • ma 16:00-20:00
  • ti 16:00-20:00
  • ke 16:00-20:00
  • to 16:00-20:00
  • pe 9:00-14:00
  • la 10:00-14:00
  • su SULJETTU

Jäsenkortilla joka päivä klo 05:00-0:00

UUTUUS vain Lahdessa – Tenavatunti! 

Kuntosali Lahdessa, jossa treenaat salilla ja nautit huippuvalikoimasta ryhmäliikuntaa

 

 

Forever LITE on laadukas ja monipuolinen liikuntakeskus, mutta hinnaltaan kevyempi, kuten nimestäkin voi päätellä. Vastassasi on ammattitaitoinen henkilökunta, raudanlujat Personal Trainerit, toiminnallinen kuntosali sekä kattavat ryhmäliikuntamahdollisuudet.

Forever Lahti LITE liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Meiltä löydät alueen kattavimman palvelutarjonnan. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Sinulle joka haluat hyvissä puitteissa, mutta edullisesti

  • Ryhmäliikunta, kuntosali, lastenhoito, toiminnallinen ForeCross: 49,90 € / 4 viikkoa (sopimus toistaiseksi)
  • Kuntosali vain 24,90 € / 4 viikkoa (sopimus toistaiseksi)
  • Seniorikortti (eläkeläiset): ryhmäliikunta ja kuntosali 39,90 € / 4 viikkoa (sopimus toistaiseksi)

Osta sopimus verkkokaupastamme ja nouda jäsenkorttisi asiakaspalvelussamme.

Kuntosali

Lahden Forever -keskuksessa harrastat monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Meillä voit treenata salilla, jumpata ryhmäliikuntatunneilla tai harrastaa spinningiä. Voit valita myös personal trainerin ohjausta tai Fustra-ohjausta.

Meillä salitreeni onnistuu miellyttävästi laadukkaiden laitteilla viihtyisissä tiloissa. Olemme huomioineet sekä aloittelijan että kokeneemman kuntoilijan tarpeet. Laitteemme ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja kestäviä.

Runsas tarjonta ryhmäliikuntaa

Meillä on Lahden monipuolisin valikoima ryhmäliikuntaa.

Tarjoamme helppoja tunteja aloittelijoille sekä haasteita jo kokeneemmalle treenaajalle. Löydät keskuksestamme niin aerobista liikuntaa kuin rauhallisia ja rentouttavia tunteja.

Voit harrastaa spinningiä, kahvakuulaa tai steppiä. Lisäksi voit valita pump– tai Zumba-tunnit treeniisi. Halutessasi lempeämpää liikuntaa, tule jooga-, pilates– tai venyttelytunneille. Meiltä löydät myös senioriliikuntatunteja.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Meiltä löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Voit tehdä myös kuntotestauksen, jotta tavoitteiden asettamisesta tulee konkreettisempaa.

Fustra

Löydät Lahdesta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

ForeCross

ForeCross-peruskurssi 28.5.

Peruskurssin jälkeen saat oikeuden käydä suosituilla ForeCross-tunneilla.

Kolmen tunnin peruskurssilla saat: •
- yleiskuvan ForeCross-harjoittelusta ja oikeuden käydä ForeCross-tunneilla
- kehitä tekniikkaa ja saat vinkkejä kehonpaino-, kahvakuula- ja levytanko-harjoitteluun.

Peruskurssin hinta 49 € (3 h). Kurssin jälkeen voit osallistua ForeCross-tunneille. ForeCross-jäsenyyden hinta on 49,90 € / 4 viikkoa - sisältää myös kuntosalin. Varaa paikkasi varauskalenteristamme tai lahti@foreverclub.fi

Lastenmaailma

Meillä on myös lastenhoitopalvelu, jotta voit treenata hetken omassa rauhassa. Lastenmaailmamme tarjoaa lapsellesi miellyttävää tekemistä treenisi ajaksi.

Hyvinvoinnin tueksi

Liikunnan lisäksi voit tukea hyvinvointiasi fysioterapialla, hieronnalla ja ravintovalmennuksella.

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmentaja auttaa sinua tekemään oikeita valintoja hyvinvointisi tueksi.

Henkilökuntamme