Asiakaspalvelu

  • ma 16:00-20:00
  • ti 16:00-20:00
  • ke 16:00-20:00
  • to 16:00-20:00
  • pe 9:00-14:00
  • la 10:00-14:00
  • su SULJETTU

Jäsenkortilla joka päivä klo 05:00-0:00

Kuntosali Lahdessa, jossa treenaat salilla ja nautit huippuvalikoimasta ryhmäliikuntaa

Forever LITE on laadukas ja monipuolinen liikuntakeskus, mutta hinnaltaan kevyempi, kuten nimestäkin voi päätellä. Vastassasi on ammattitaitoinen henkilökunta, raudanlujat Personal Trainerit, toiminnallinen kuntosali sekä kattavat mahdollisuudet ryhmäliikuntaan.

Meillä treenaat edullisesti, hyvissä puitteissa

  • Yhdistelmäkortti 49,90 € / 4 viikkoa. Sisältää ryhmäliikuntatunnit, kuntosalin, lastenhoidon, toiminnalliset ForeCross-treenit valmentajan kanssa. Sopimus voimassa toistaiseksi.
  • Kuntosali vain 24,90 € / 4 viikkoa. Harjoittele vapaasti klo 5.00-00.00 joka päivä. Sopimus voimassa toistaiseksi.
  • Seniorikortti: ryhmäliikunta ja kuntosali 39,90 € / 4 viikkoa. Sopimus voimassa toistaiseksi.

Osta sopimus verkkokaupastamme ja nouda jäsenkorttisi korttiautomaatistamme ulko-oven läheisyydestä tai asiakaspalvelusta.

Forever Lahden palvelut

Forever Lahti LITE liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Meiltä löydät alueen kattavimman palvelutarjonnan. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Kuntosali

Lahden Forever -keskuksessa harrastat monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Meillä voit treenata salilla, jumpata ryhmäliikuntatunneilla tai harrastaa spinningiä. Voit valita myös personal trainerin ohjausta tai Fustra-ohjausta.

Meillä salitreeni onnistuu miellyttävästi laadukkaiden laitteilla viihtyisissä tiloissa. Olemme huomioineet sekä aloittelijan että kokeneemman kuntoilijan tarpeet. Laitteemme ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja kestäviä.

Runsas tarjonta ryhmäliikuntaa

Meillä on Lahden monipuolisin valikoima ryhmäliikuntaa.

Tarjoamme helppoja tunteja aloittelijoille sekä haasteita jo kokeneemmalle treenaajalle. Löydät keskuksestamme niin aerobista liikuntaa kuin rauhallisia ja rentouttavia tunteja.

Voit harrastaa spinningiä, kahvakuulaa tai steppiä. Lisäksi voit valita pump– tai Zumba-tunnit treeniisi. Halutessasi lempeämpää liikuntaa, tule jooga-, pilates– tai venyttelytunneille. Meiltä löydät myös senioriliikuntatunteja.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Meiltä löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Voit tehdä myös kuntotestauksen, jotta tavoitteiden asettamisesta tulee konkreettisempaa.

Fustra

Löydät Lahdesta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Lastenmaailma

Meillä on myös lastenhoitopalvelu, jotta voit treenata hetken omassa rauhassa. Lastenmaailmamme tarjoaa lapsellesi miellyttävää tekemistä treenisi ajaksi.

Hyvinvoinnin tueksi

Liikunnan lisäksi voit tukea hyvinvointiasi fysioterapialla, hieronnalla ja ravintovalmennuksella.

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmentaja auttaa sinua tekemään oikeita valintoja hyvinvointisi tueksi.

🏀 LIPPUARVONTA! 🏀

Haluaisitko nähdä kun Helsinki Seagulls jatkaa pisteiden haalimista jatkosarjassa?

Arvomme Helsinki Seagulls kumppanina 2 hengen otteluliput KAHTEEN kotipeliin!

Mihin otteluun haluaisit voittaa liput sinulle ja ystävällesi?

👉🏻 Keskiviikon 15.2. Seagulls vs. Karhu Basket

Liput otteluun arvotaan 10.2. klo 12:00.

👉🏻 Lauantain 18.2. Seagulls vs. Salon Vilpas

Liput otteluun arvotaan 15.2. klo 12:00.

Arvontaan voit osallistua kotisivuillamme! 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/seagulls

Tägää kaveri, kenet ottaisit otteluun mukaan.

Onnea arvontaan!

#foreverclub #arvonta #koripallo #hyvinvointi #viihde #basketball #giveaway #jatkosarja #aerobinen #helsinkiseagulls #helsinki #finland

Image for shared link
Osallistu Helsinki Seagulls-lippuarvontaan

Arvomme Helsinki Seagullsin yhteistyökumppanina lippupaketteja heidän kotipeleihinsä. Kotipelit pelataan Helsingissä Töölön Kisahallilla.

www.foreverclub.fi

Tiedätkö, mitä hyötyä on liikkuvuudesta? 🤸🏻

Liikkuvuus on perusta koko kehon hyvinvoinnille, optimaaliselle harjoittelun suoritustekniikalle sekä ylipäätään turvalliselle harjoittelulle. Hyvä liikkuvuus vaikuttaa esimerkiksi istuma-asentoon, kävelyyn ja ääriasennoista, kuten lattialta nousemisen sujuvuuteen. Huono liikkuvuus esimerkiksi kuntosalilla voi johtaa erilaisten liikkeiden vajaaseen suoritukseen, jotka pahimmassa tapauksessa voivat aiheuttaa kiputiloja tai loukkaantumisen.

🏋🏼‍♂️ Liikkuvuutta voit parantaa ja ylläpitää monipuolisella liikunnalla ja alkulämmittelyihin yhdistetyillä liikkuvuusharjoitteilla.

👉🏻 Voit testata liikkuvuutesi klubilla valmentajiemme kanssa TE3-liikkuvuusanalyysilla.

👉🏻 Lue lisää TE3-liikkuvuusanalyysista ja liikkuvuudesta kotisivuiltamme: https://www.foreverclub.fi/testauspalvelut/

#foreverclub #liikkuvuus #parempaaelämää #te3 #hyvinvointi #treeni #workout #liikunta #kuntosali #personaltrainer #henkilökohtainenvalmennus

👉🏻 Hyvään ruokavalioon kuuluu myös terveelliset välipalat.

Nappaa tästä talteen maukas proteiinipatukan ohje ja nauti itsetehty välipala missä ja milloin vain. 🫐

・Kaurahiutaleita 4,5 dl

・Tummaa suklaata 1 dl

・Kuivatut mustikat (oman maun mukaan)

・Vaniljan makuinen proteiinijauhe 100 g

・Mantelimaito tai muu neste 1,5 dl

・Vaniljauute 1 tl

👉🏻 Sekoita ensin keskenään mantelimaito, kaurahiutaleet ja proteiinijauhe. Lisää tämän jälkeen seokseen muut ainesosat. Rouhi halutessasi suklaa mukaan massaan tai sulata se koristelua varten. Muotoile massasta patukoita leivinpaperille. Aseta proteiinipatukat jääkaappiin yön ajaksi ja nauti terveellisestä herkustasi!

#foreverclub #hyvinvointi #ravinto #parempaaelämää #reseptivinkki #proteiini #proteiinipatukka #herkuttelu #terveellinenvälipala

Esittelyssä Dance-tunti 🪩

Hauskoilla sekä energisillä Dance-tunneilla kehität aerobisen kunnon lisäksi koordinaatiota, vartalon hallintaa ja motoriikkaa. Tunnit alkavat helpolla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen alkaa koreografian opettelu sekä hien totinen virtaaminen. 👯

Dance-tunneilla tanssahdellaan vaihdellen mm. salsan, grooven, evergreenin tahtiin.

Katso seuraava tunti klubisi ryhmäliikuntakalenterista ja varaa paikkasi. 🗓️

#foreverclub #ryhmäliikunta #tanssi #treeni #aerobinen #hyvinvointi #ohjattuliikunta #dance

Olemme mukana valtakunnallisessa energiansäästökampanjassa ⚡️

Liityimme mukaan Astetta alemmas-kampanjaan viime vuoden marraskuussa, jolloin lähdimme tarkastelemaan omaa sähkönkäyttöämme.

Totesimme liikuntakeskuksiemme suurimman yksittäisen energiankuluttajan olevan saunat, jonka takia tulimme lopputulokseen muuttaa saunojemme lämpenemisaikoja. Muutimme saunojemme aukioloaikoja arjen suosituimmille treenitunneille, eli klo 17–20.

Säästämällä tänä talvena energiaa, toimimme yhdessä hyvän ja merkittävän tavoitteen puolesta. Tutustu Astetta alemmas-kampanjasivuihin astettaalemmas.fi ja poimi itsellesi sopivat vinkit kotisi energian säästämiseen.

#foreverclub #astettaalemmas #energiansäästö #energiansäästövinkki @asiaaenergiasta

Maanantaina se tapahtuu, avaamme uuden LITE-toimipisteemme Hyvinkään Sveitsiin! 🤩

Kauan odotetussa Sveitsin toimipisteessämme pääset treenaamaan 800m2 tiloissa ja koko vuorokauden ympäri. Harjoittelutiloista löydät uudet Technogym laitteet, toiminnallisen harjoittelun alueen, core- ja venyttelytilat sekä lämmittelytilat.

Psst.. Jos jostain asut Hyvinkään toimipisteen läheisyydessä, etkä ole vielä jostain syystä ole jäsenemme, ennakkovaraajien etu on vielä voimassa tammikuun loppuun.

Tervetuloa uudelle klubille! ❤️

#foreverclub #hyvinvointi #toimipiste #sveitsi #treeni #workout

Henkilökuntamme