Paranna kehonhallintaa, ryhtiä ja lihaskuntoa Pilates-harjoittelulla.

Kehonhallinta kehittyy Pilateksessa

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka sopii kaikille. Tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilatekseen pukeudutaan joustaviin vaatteisiin. Jalkineita et tarvitse, mutta voit ottaa tunnille sukat tai ohuet tossut.

Pilates aktivoi syvät lihakset

Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta. Tästä syystä menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaimman mahdollisen hyödyn irti. Syvien lihasten harjoittaminen on erityisen tärkeää hyvän ryhdin kannalta, ja vahva keskivartalo auttaa suoriutumaan myös rankemmista liikuntasuorituksesta.

Kuusi periaatetta

Pilates-liikkeiden teho perustuu kuuteen harjoittelua ohjaavaan periaatteeseen: tarkkuus, keskittyminen, keskittäminen, kontrolli, virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä parantaa ryhtiä. Sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen.

Pilateksen taustaa

Pilateksen on kehittänyt saksalainen Joseph Pilates 1900-luvun alussa. Alun perin laji on ollut suosittu etenkin tanssijoiden keskuudessa. Nykyään Pilates on suosittua ympäri maailmaa ja sitä harrastavat kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset.

Katso toimipisteesi ryhmäliikunnan aikataulu!

image description

Kokeile kolme päivää

  KOKEILE 3 PÄIVÄÄ

  Tahdon kokeilla ensin 3 päivää ja saada lisää tietoa kampanjasta.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus