Kuntosali ja ryhmäliikunta Matinkyla
map

Asiakaspalvelu

  • ma 7:00 - 22:30
  • ti 7:00 - 22:30
  • ke 7:00 - 22:30
  • to 7:00 - 22:30
  • pe 7:00 - 21:00
  • la 9.00 – 19:00
  • su 10:00 – 21.30

Yhteystiedot

09 825 60011 (PVM/MPM)
Forever Matinkylä Matinkartanontie 1,
02230 Espoo
matinkyla@foreverclub.fi
 

ASIAKKUUS

Kuntosali Matinkylä – Energisempi arki

Foreverin kuntosali Espoon Matinkylässä auttaa sinua jaksamaan paremmin ja pidempään!

Kuntokeskuksemme on tarkoitettu jokaiselle, niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Matinkylän saliltamme löydät arkeesi ripauksen enemmän energiaa ja puhtia.  Löydät palveluistamme kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit, spinningin, sulkapalloilun, lastenhoitopalvelun ja tilan rentoutumiseen.

Haluamme kannustaa jäseniämme mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen.

Tiesitkö, että Foreverin jäsenenä pääset esimerkiksi uimaan veloituksetta Leppävaaran uimahallissa tiistaisin ja torstaisin ja Espoonlahden uimahallissa maanantaisin ja perjantaisin? Uinnista saat mukavasti täydennystä treeniisi. Muista näyttää uimahallin kassalla CMS Travelpass-korttisi.

CMS Travelpass-kortti kuuluu jäsenyyteen, ja kortin avulla voit liikkua myös muissa CMS kuntokeskuksissa. Voit hyödyntää esimerkiksi muita pääkaupunkiseudun Forever-kuntosaleja. Kortin avulla liikunnallinen elämäntyyli säilyy myös matkoilla vieraillessasi muissa CMS kuntokeskuksissa.

Matinkylän Forever -keskuksessa on helppoa ja turvallista aloittaa energisempi arki. Palveluidemme avulla liikunta on helppoa pitää osana elämäntapoja.

Valitessamme kuntosalilaitteita painotamme niiden turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Kuntosaliharjoittelu on tehty helpoksi myös vasta-alkajille. Kuntasalitreeni on miellyttävää myös kokeneille liikkujille. Meillä innostumisesta on tehty helppoa.

Ammattitaitoista yksilöohjausta

Löydät saliltamme ammattitaitoiset Personal Trainerit, joiden avulla omien tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. He opastavat sinut energisemmän elämän alkuun ja auttavat saavuttamaan uusia tavoitteita myös pitkään liikuntaa harrastaneille. Personal Trainerin avulla voit halutessasi keskittyä tiettyyn osa-alueeseen tai parantaa tuloksiasi.

Löydät Matinkylästä personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoitusmetodi, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla.

Klubitunnilta ohjausta kuntosaliharjoitteluun

Aloittelijan kannattaa aloittaa kuntosalilla harjoittelu hallitusti.

Forever-salit tarjoavat jäsenilleen päivittäin klubitunteja, joilla voit harjoitella ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella. Kuntoklubilta saat kaiken tarvitsemasi ohjauksen kunnon kohotukseen.

Klubituntien ulkopuolella saat luonnollisesti henkilökunnalta aina tarvittaessa asiantuntevaa apua laitteiden käytössä. Näin treenistäsi tulee tehokkaampaa alusta lähtien. Meiltä saa mielellään kysyä!

Monipuolinen ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on hauska tapa liikkua. Löydät Matinkylästä esimerkiksi pilates-, spinning-, jooga-, pump-, ja senioriliikuntatunnit.

Lapset mukaan liikkumaan

Löydät meiltä myös hauskoja tunteja, joilla voit liikkua yhdessä lapsen kanssa. Näin liikunnan ilo on moninkertainen, kun lapsikin innostuu mukaan.

Treenaamiselle aikaa lastenhoitopalvelulla

Matinkylän kuntokeskuksessa on myös lastenhoitopalvelu, jossa lapsesi viihtyy treenisi ajan. Jos kaipaat omaa rauhallista hetkeä, tuo lapsesi meille hoitoon. Lastenmaailmassamme lapset nauttivat leikeistä erilaisten liikuntaa aktivoivien virikkeiden avulla.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Matinkylän kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALIRYHMÄLIIKUNTA
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
78 € / 4 vkoa 66 € / 4 vkoa 75 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 57 € / 4 vkoa 66 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 51 € / 4 vkoa 60 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniorijäsenyys, 12 kk 43 € (norm. 47 €) / 4 vkoa
Seniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa 52 € (norm. 56 €) / 4 vkoa
Kuntosalin päiväkortti, 12 kk 43 € (norm. 47 €) / 4 vkoa
Kuntosalin päiväkortti, toistaiseksi voimassa 52 € (norm. 56 €) / 4 vkoa
10 kerran kortti 99 € (norm. 135 €)
Kertamaksu 13 € (norm. 15 €)