Asiakaspalvelu

  • ma 7:00 - 22:30
  • ti 7:00 - 22:30
  • ke 7:00 - 22:30
  • to 7:00 - 22:30
  • pe 7:00 - 21:00
  • la 9:00 - 19:00
  • su 10:00 - 21:30

Poikkeukset

30.04.2022 9 - 16 01.05.2022 Klubi suljettu. Hauskaa vappua!

Kuntosali Matinkylä – Energisempi arki

Foreverin kuntosali Espoon Matinkylässä auttaa sinua jaksamaan paremmin ja pidempään!

Kuntokeskuksemme on tarkoitettu jokaiselle, niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Matinkylän saliltamme löydät arkeesi ripauksen enemmän energiaa ja puhtia.  Löydät palveluistamme kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit, spinningin, sulkapalloilun, lastenhoitopalvelun ja tilan rentoutumiseen.

Haluamme kannustaa jäseniämme mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen.

Tiesitkö, että Foreverin jäsenenä pääset esimerkiksi uimaan veloituksetta Espoonlahden uimahallissa keskiviikkoisin? Uinnista saat mukavasti täydennystä treeniisi. Muista näyttää uimahallin kassalla Forever-vierailijakorttisi.

Matinkylän Forever -keskuksessa on helppoa ja turvallista aloittaa energisempi arki. Palveluidemme avulla liikunta on helppoa pitää osana elämäntapoja.

Valitessamme kuntosalilaitteita painotamme niiden turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Kuntosaliharjoittelu on tehty helpoksi myös vasta-alkajille. Kuntasalitreeni on miellyttävää myös kokeneille liikkujille. Meillä innostumisesta on tehty helppoa.

Ammattitaitoista yksilöohjausta

Löydät saliltamme ammattitaitoiset Personal Trainerit, joiden avulla omien tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. He opastavat sinut energisemmän elämän alkuun ja auttavat saavuttamaan uusia tavoitteita myös pitkään liikuntaa harrastaneille. Personal Trainerin avulla voit halutessasi keskittyä tiettyyn osa-alueeseen tai parantaa tuloksiasi.

Löydät Matinkylästä personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoitusmetodi, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla.

Klubitunnilta ohjausta kuntosaliharjoitteluun

Aloittelijan kannattaa aloittaa kuntosalilla harjoittelu hallitusti.

Forever-salit tarjoavat jäsenilleen päivittäin klubitunteja, joilla voit harjoitella ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella. Kuntoklubilta saat kaiken tarvitsemasi ohjauksen kunnon kohotukseen.

Klubituntien ulkopuolella saat luonnollisesti henkilökunnalta aina tarvittaessa asiantuntevaa apua laitteiden käytössä. Näin treenistäsi tulee tehokkaampaa alusta lähtien. Meiltä saa mielellään kysyä!

Monipuolinen ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on hauska tapa liikkua. Löydät Matinkylästä esimerkiksi pilates-, spinning-, jooga-, pump-, ja senioriliikuntatunnit.

Lapset mukaan liikkumaan

Löydät meiltä myös hauskoja tunteja, joilla voit liikkua yhdessä lapsen kanssa. Näin liikunnan ilo on moninkertainen, kun lapsikin innostuu mukaan.

Treenaamiselle aikaa lastenhoitopalvelulla

Matinkylän kuntokeskuksessa on myös lastenhoitopalvelu, jossa lapsesi viihtyy treenisi ajan. Jos kaipaat omaa rauhallista hetkeä, tuo lapsesi meille hoitoon. Lastenmaailmassamme lapset nauttivat leikeistä erilaisten liikuntaa aktivoivien virikkeiden avulla.

Sulkapallo sopii kaikille iästä, taito- ja kuntotasosta riippumatta

Sulkapallo on helppo aloittaa myös aikuisiällä, sillä pelin haastavuustasoa voi mukauttaa itselleen sopivaksi. Aina pelikaverin ei tarvitse olla samantasoinen, vaan myös kokeneempi harrastaja ja aloittelija voivat olla hyvä pelipari. Kaksinpelin lisäksi sulkapalloa voidaan pelata nelinpelinä isommallakin porukalla. Matinkylässä sulkapalloa voi pelata myös ilman jäsenyyttä.

Suosituimmat palvelut

Matinkylän kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 43 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 43 € (norm. 63 €) / 4 vkoa

Henkilökuntamme