Asiakaspalvelu

 • ma 7:00 - 22:30
 • ti 7:00 - 22:30
 • ke 7:00 - 22:30
 • to 7:00 - 22:30
 • pe 7:00 - 21:00
 • la 9:00 - 19:00
 • su 10:00 - 21.30

Poikkeukset

06.12.2022 Klubi suljettu, hyvää itsenäisyyspäivää! 24.12.2022 Klubi suljettu, hyvää joulua! 25.12.2022 Klubi suljettu, hyvää joulua! 26.12.2022 Klo 10 - 16 31.12.2022 klo 9 - 15 01.01.2023 Klubi suljettu, hyvää uutta vuotta 2023!

TULE TUTUSTUMAAN UUDISTUNEESEEN FOREVER MATINKYLÄÄN!

Forever Pihlajalinna liikuntakeskukset täyttävät syksyllä 2022 kaksikymmentä vuotta. Foreverin tarina sai alkunsa Matinkylän toimipisteessä, joten oli  luontevaa, että kuntoklubien tähän asti suurimmat uudistukset lähtivät käyntiin nimenomaan sieltä.

Ja nyt olemme valmiita! Uudistunein tiloin, modernein laittein sekä kuntosaliharjoittelun kokonaan mullistavin treenikonseptein Forever Matinkylä näyttää mallia täysin uudenlaiselle klubikokemukselle.

Uutuuksista mainittakoon pakaralihasten – kehomme suurimman ja hallitsevimman lihasryhmän – tehokkaaseen ja turvalliseen kehittämiseen rakennettu Booty Studio sekä kiertoharjoitteluun perustuva ja tekoälyn avulla tarpeisiisi adaptoituva Biostrenght ™ –treenikonsepti, joka lupaa 30% lisää tehoa salitreeneihin. Vastaavaa et löydä muualta Suomesta, etkä edes Pohjoismaista. Ja mikä parasta, kaikki uutuutemme sopivat kaikille – iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Tule kokeilemaan – lupaamme, että innostut ja onnistut!

LIITY ONNISTUJIIN NYT, SAAT ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN TREENIT VELOITUKSETTA.

LIITY NYT

Kuntosali Matinkylä – energisempi arki

Forever Espoon Matinkylän uudistetusta kuntokeskuksesta löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaavat sekä innokkaat aloittelijat, että kuntoilun konkarit. Kuntokeskus tarjoaa kaikenikäisille kuntoilijoille nykyaikaiset ja hyvin varustellut puitteet energisempään elämään. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Monipuolisiin palveluihimme sisältyy kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, spinning, sulkapalloilu, lastenhoitopalvelut, sekä tila rentoutumiseen.

Haluamme kannustaa jäseniämme mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen.

Tiesitkö, että Foreverin jäsenenä pääset esimerkiksi uimaan veloituksetta Matinkylän uimahallissa keskiviikkoisin. Uinnista saat mukavasti täydennystä treeniisi. Muista näyttää uimahallin kassalla Forever-vierailijakorttisi.

Matinkylän Forever -keskuksessa on helppoa ja turvallista aloittaa energisempi arki. Palveluidemme avulla liikunta on helppoa pitää osana elämäntapaasi.

Valitessamme kuntosalilaitteita painotamme niiden turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Kuntosaliharjoittelu on tehty helpoksi vasta-alkajille, ja se on miellyttävää myös kokeneille liikkujille. Meillä innostumisesta on tehty helppoa.

Biostrenght™ – nopeaa, tehokasta ja helppoa!

Biostrength ™ on Foreverin uusin treenimetodin on tekoälyllä automatisoitu dynaaminen konsepti, jossa ainoastaan harjoittelu jää sinun vastuullesi.

Huippumodernit, adaptoituvat laitteet, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä palautteeseen perustuva ohjaus auttavat sinut saavuttamaan jopa 30% enemmän tuloksia samassa ajassa kuin perinteisellä kuntosalilla treenaten.

Biostrengthistä löytyy tuloksia kehittävää treenisisältöä niin huippu-urheilijoille kuin vasta-alkajillekin. Automatisoitu harjoittelu sopii erinomaisesti myös senioreille. Me autamme alkuun – nyt on sinun vuorosi onnistua!

Booty Studio – vie pakaratreenisi uudelle tasolle

Pakaratreeniä pidetään ulkonäköseikkana ja toki se on sitäkin, mutta pakaralihakset ovat myös erittäin tärkeässä roolissa lähes kaikessa aktiivisessa liikkumisessa, kuten sängystä ylös nousemisessa, kävelyssä, juoksussa, kyykistymisessä. Hyvä istuma-asentokin lähtee pakaralihaksista, ryhdistä puhumattakaan.

Matinkylästä löytyvällä viiden pakaralaitteen yhdistelmällä pidät täsmäiskun lailla huolta kehosi suurimmasta ja hallitsevimmasta lihasryhmästä. Tule kokeilemaan!

 

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Matinkylästä löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta. 

Fustra

Löydät Matinkylästä Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Monipuolinen ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on hauska tapa liikkua. Löydät Matinkylästä esimerkiksi pilates-, spinning-, jooga-, pump-, ja senioriliikuntatunnit.

Sulkapallo sopii kaikille iästä, taito- ja kuntotasosta riippumatta

Sulkapallo on helppo aloittaa myös aikuisiällä, sillä pelin haastavuustasoa voi mukauttaa itselleen sopivaksi. Aina pelikaverin ei tarvitse olla samantasoinen, vaan myös kokeneempi harrastaja ja aloittelija voivat olla hyvä pelipari. Kaksinpelin lisäksi sulkapalloa voidaan pelata nelinpelinä isommallakin porukalla. Matinkylässä sulkapalloa voi pelata myös ilman jäsenyyttä.

LIITY ONNISTUJIIN NYT, SAAT ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN TREENIT VELOITUKSETTA.

LIITY NYT

Suosituimmat palvelut

Matinkylän kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 43 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 43 € (norm. 63 €) / 4 vkoa
image description

Kokeile kolme päivää

  KOKEILE 3 PÄIVÄÄ

  Tahdon kokeilla ensin 3 päivää ja saada lisää tietoa kampanjasta.

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Henkilökuntamme