Asiakaspalvelu

 • ma 7:00 - 22:30
 • ti 7:00 - 22:30
 • ke 7:00 - 22:30
 • to 7:00 - 22:30
 • pe 7:00 - 21:00
 • la 9:00 - 19:00
 • su 10:00 - 21.30

Poikkeukset

07.04.2023 Pitkäperjantai, klo 7 - 16 08.04.2023 Normaali aukioloaika, klo 9 - 19 09.04.2023 Normaali aukioloaika, klo 10 - 21.30 10.04.2023 2. pääsiäispäivä, klo 12 - 22.30

TULE TUTUSTUMAAN UUDISTUNEESEEN FOREVER MATINKYLÄÄN!

Forever Pihlajalinna liikuntakeskukset täyttävät syksyllä 2022 kaksikymmentä vuotta. Foreverin tarina sai alkunsa Matinkylän toimipisteessä, joten oli  luontevaa, että kuntoklubien tähän asti suurimmat uudistukset lähtivät käyntiin nimenomaan sieltä.

Ja nyt olemme valmiita! Uudistunein tiloin, modernein laittein sekä kuntosaliharjoittelun kokonaan mullistavin treenikonseptein Forever Matinkylä näyttää mallia täysin uudenlaiselle klubikokemukselle.

Uutuuksista mainittakoon pakaralihasten – kehomme suurimman ja hallitsevimman lihasryhmän – tehokkaaseen ja turvalliseen kehittämiseen rakennettu Booty Studio sekä kiertoharjoitteluun perustuva ja tekoälyn avulla tarpeisiisi adaptoituva Biostrenght ™ –treenikonsepti, joka lupaa 30% lisää tehoa salitreeneihin. Vastaavaa et löydä muualta Suomesta, etkä edes Pohjoismaista. Ja mikä parasta, kaikki uutuutemme sopivat kaikille – iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Tule kokeilemaan – lupaamme, että innostut ja onnistut!

LIITY ONNISTUJIIN NYT, SAAT ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN TREENIT VELOITUKSETTA.

LIITY NYT

Kuntosali Matinkylä – energisempi arki

Forever Espoon Matinkylän uudistetusta kuntokeskuksesta löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaavat sekä innokkaat aloittelijat, että kuntoilun konkarit. Kuntokeskus tarjoaa kaikenikäisille kuntoilijoille nykyaikaiset ja hyvin varustellut puitteet energisempään elämään. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Monipuolisiin palveluihimme sisältyy kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, spinning, sulkapalloilu, lastenhoitopalvelut, sekä tila rentoutumiseen.

Haluamme kannustaa jäseniämme mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen.

Tiesitkö, että Foreverin jäsenenä pääset esimerkiksi uimaan veloituksetta Matinkylän uimahallissa keskiviikkoisin. Uinnista saat mukavasti täydennystä treeniisi. Muista näyttää uimahallin kassalla Forever-vierailijakorttisi.

Matinkylän Forever -keskuksessa on helppoa ja turvallista aloittaa energisempi arki. Palveluidemme avulla liikunta on helppoa pitää osana elämäntapaasi.

Valitessamme kuntosalilaitteita painotamme niiden turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Kuntosaliharjoittelu on tehty helpoksi vasta-alkajille, ja se on miellyttävää myös kokeneille liikkujille. Meillä innostumisesta on tehty helppoa.

Biostrenght™ – nopeaa, tehokasta ja helppoa!

Biostrength ™ on Foreverin uusin treenimetodin on tekoälyllä automatisoitu dynaaminen konsepti, jossa ainoastaan harjoittelu jää sinun vastuullesi.

Huippumodernit, adaptoituvat laitteet, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä palautteeseen perustuva ohjaus auttavat sinut saavuttamaan jopa 30% enemmän tuloksia samassa ajassa kuin perinteisellä kuntosalilla treenaten.

Biostrengthistä löytyy tuloksia kehittävää treenisisältöä niin huippu-urheilijoille kuin vasta-alkajillekin. Automatisoitu harjoittelu sopii erinomaisesti myös senioreille. Me autamme alkuun – nyt on sinun vuorosi onnistua!

Booty Studio – vie pakaratreenisi uudelle tasolle

Pakaratreeniä pidetään ulkonäköseikkana ja toki se on sitäkin, mutta pakaralihakset ovat myös erittäin tärkeässä roolissa lähes kaikessa aktiivisessa liikkumisessa, kuten sängystä ylös nousemisessa, kävelyssä, juoksussa, kyykistymisessä. Hyvä istuma-asentokin lähtee pakaralihaksista, ryhdistä puhumattakaan.

Matinkylästä löytyvällä viiden pakaralaitteen yhdistelmällä pidät täsmäiskun lailla huolta kehosi suurimmasta ja hallitsevimmasta lihasryhmästä. Tule kokeilemaan!

SIISTI SALI, TURVALLISEMPI TREENI JA PAREMPI MIELI!

Toivottavasti olet viihtynyt Matinkylän Foreverclubilla ja olet löytänyt meidän uudet harjoituslaitteet Booty Studiossa sekä Biostrength harjoittelun.

Me toivomme, että pidät myös harjoittelun turvallisuudesta huolta ja ...korjaat aina käyttämäsi välineet paikoilleen treenin jälkeen.
Valmennusstudio on tarkoitettu kaikkien käyttöön, mutta se on myös valmentajien ja fysioterapeutin työtila.
Pidetään tila siistinä ja välineet omilla paikoillaan, kiitos!

KUNTOSALI STARTTIKURSSI
tiistaina 28.3.2023 klo.12.30-14.00

Matalan kynnyksen kuntosalikurssi, jonka aikana saat opastusta saliharjoitteluun, laitteiden käyttöön ja oikeisiin liikesuorituksiin.
Ryhmään otetaan ainoastaan viisi henkilöä, jotta jokainen ehtii kokeilla ...liikkeitä ja saada henkilökohtaista opastusta.
Ilmoittautuminen Matinkylän vastaanottoon ja kurssimaksu 15 euroa maksetaan samalla. Ilmoittautuminen omn sitova.

Saat kurssilta saliohjelman ja pienen tietopaketin saliharjoittelusta.
Valmentajana Tiina Simpanen.
Lisätiedot: tiina.simpanen@foreverclub.fi

MATINKYLÄN RYHMÄLIIKUNTAUUTISIA

RL-tiimin uusin ohjaaja on Tomi Jäderholm. Hän ohjaa keskiviikkoisin Les Mills BODYPUMP- ja BODYBALANCE -tunteja.

Les Mills BODYPUMP on lihaskuntopainotteinen tunti, jonka aikana treenataan monipuolisilla liikkeillä kehon päälihasryhmiä. ...

Les Mills BODYBALANCE on sekoitus tai chita, joogaa ja pilatesta. Se kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja rauhoittaa mieltä.

Tule testaamaan Tomin tehokkaat tunnit!

P.S. Tomi rakastaa Ranskaa ja syö joka päivä tummaa suklaata.

❤️🧡PELKKÄÄ RAKKAUTTA❤️🧡
Ystävänpäivä- ja rakkausteemalla poljetaan tulevana torstaina, 16.2 klo.17.45.
"Love is all we need"-aiheista musiikkia ja menevää vauhtikestävyystreeniä luvassa.
Mitä sinä haluaisit kuulla? Viskaa toiveesi ...kommenttikenttään!
😍🥰😍🥰❤️🧡

RYHMÄLIIKUNTA ON PARASTA LIVENÄ!
Ryhmäliikuntaohjaaja Pia Kurkela on ohjannut meillä jumppaa jo yli 20 vuotta. Tässä muutama tieto Piasta, jota et ehkä osannut arvata😀
Pian omiin harrastuksiin voimistelun lisäksi on kuulunut uintia, jalkapalloa ja yleisurheilua. ...Markkinointiopintojen jälkeen hektinen työ kansainvälisessä hotellissa sai suorittamaan liikunnan opinnot ja suuntaamaan liikunta-alalle.
"Liikunta on ihanaa lifestyleä ja nautin tehdä työtä ihmeisten hyväksi ja parissa."
"Liikunnallisiin saavutuksiin voisi laskea hieman leikkimielellä hula-hula vanteen pyörittämisennätyksen Spede peleissä, missä olin Spede-tyttö loppukilpailussa (onneksi elettiin VHS aikaa ja niitä tallenteita ei somesta löydy)."
Pia haluaa välittää tunneillaan liikunnan iloa ja osallistaa jokaisen jumppaajan.

VALMENNUSSTUDIO on Matinkylän Foreverin valmentajien eli personal trainereiden ja fysioterapeutin työaluetta. Se on ensisijaisesti ko.henkilöiden käytössä, mutta siellä saa vapaasti harjoitella silloin, kun tilaa on.
Muistathan kuitenkin jättää meidän työpaikan siistiksi ja korjata ...käyttämäsi välineet takaisin telineisiin. Desinfioi käyttämäsi välineet ja vie roskat roskiin, kiitos.
Ethän kuljeta välineitä valmennusstudiosta pois.

Yhteistyöterveisin,
Janni, Anton, Jesse ja Tiina

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Matinkylästä löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluvat myös sekä fysioterapia että hieronta. 

Fustra

Löydät Matinkylästä Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Monipuolinen ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on hauska tapa liikkua. Löydät Matinkylästä esimerkiksi pilates-, spinning-, jooga-, pump-, ja senioriliikuntatunnit.

Sulkapallo sopii kaikille iästä, taito- ja kuntotasosta riippumatta

Sulkapallo on helppo aloittaa myös aikuisiällä, sillä pelin haastavuustasoa voi mukauttaa itselleen sopivaksi. Aina pelikaverin ei tarvitse olla samantasoinen, vaan myös kokeneempi harrastaja ja aloittelija voivat olla hyvä pelipari. Kaksinpelin lisäksi sulkapalloa voidaan pelata nelinpelinä isommallakin porukalla. Matinkylässä sulkapalloa voi pelata myös ilman jäsenyyttä.

Ensimmäistä kertaa klubille? Ei hätää, kuntoneuvojamme auttavat mielellään alkuun. Kartoitetaan yhdessä sinulle sopivimmat palvelut ja ratkaisut.

Olisiko sinulla kysyttävää kuntoneuvojiltamme?
Kerro se meille kommenteissa!

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #liikunta #kuntosali #ryhmäliikunta #fysio #fustra #asiakaspalvelu #kuntoneuvoja #treeni #workout

Ensimmäistä kertaa klubille? Ei hätää, kuntoneuvojamme auttavat mielellään alkuun. Kartoitetaan yhdessä sinulle sopivimmat palvelut ja ratkaisut.

Olisiko sinulla kysyttävää kuntoneuvojiltamme?
Kerro se meille kommenteissa!

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #liikunta #kuntosali #ryhmäliikunta #fysio #fustra #asiakaspalvelu #kuntoneuvoja #treeni #workout
...

25 0
Oikea tekniikka tuo tehoa treeniin! Nappaa tästä talteen Iiron vinkit pystypunnerruksen suorittamiseen.

✔️Pidä kyynärpäät edessä
✔️Pidä selkä suorana

Oikealla tekniikalla saat kohdistettua harjoituksen haluttuun lihasryhmään ja vältyt loukkaantumisilta.

#foreverclub #hyvinvointi #treenivinkki #liikunta #parempaaelämää #kuntosali #pystypunnerrus #treeni #kuntosali #workout

Oikea tekniikka tuo tehoa treeniin! Nappaa tästä talteen Iiron vinkit pystypunnerruksen suorittamiseen.

✔️Pidä kyynärpäät edessä
✔️Pidä selkä suorana

Oikealla tekniikalla saat kohdistettua harjoituksen haluttuun lihasryhmään ja vältyt loukkaantumisilta.

#foreverclub #hyvinvointi #treenivinkki #liikunta #parempaaelämää #kuntosali #pystypunnerrus #treeni #kuntosali #workout
...

41 2
Sinustako Forever Pihlajalinna -liikuntakeskusten uusi valmennusjohtaja?

Etsimme liiketoimintajohtoomme vahvistusta. 
Tutustu valmennusjohtajamme toimenkuvaan ja hae paikkaa tai vinkkaa edelleen sopivalle henkilölle! 

Haku on auki 6.4. asti. Linkki hakuun biossa!

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #valmennusjohtaja #liikunta #yksilövalmennus

Sinustako Forever Pihlajalinna -liikuntakeskusten uusi valmennusjohtaja?

Etsimme liiketoimintajohtoomme vahvistusta.
Tutustu valmennusjohtajamme toimenkuvaan ja hae paikkaa tai vinkkaa edelleen sopivalle henkilölle!

Haku on auki 6.4. asti. Linkki hakuun biossa!

#foreverclub #hyvinvointi #parempaaelämää #valmennusjohtaja #liikunta #yksilövalmennus
...

22 0
Maanantaina 20.3. polkaistaan käyntiin uudet Flowride-ohjelmat! 🚴🏻‍♀️
Joko olet varannut paikkasi? 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

🔵 Groove 47 ”Viva La Vida” laittaa jalat ja hien virtaamaan. Kevyt harjoitus vie mennessään elämäniloiseen ajonautintoon ja takaa tehokkaan treenin, jonka jälkeen jää virtaa vielä muuhun.

🟤 Cuirser 47 ”Dance The Night Away” tanssittaa läpi kolmen rauhallisemmin alkavan ja loppua kohden tiivistyvän, keskiraskaan harjoitusosion, joiden aikana matka taittuu niin keskittyneesti nautiskellen kuin rivakammin rypistellenkin.

🔴 Radical 47 ”Beautiful Hell” on todellinen piimäkylpyvuoristorata viidellä lyhyellä, mutta sitäkin riemukkaammalla maksimirynnistyksellä varustettuna. Terävät ja intensiiviset intervallit mahdollistavat kunnon kevätkirmailun ilman harhaanjohtavaa yliajattelua.

#foreverclub #hyvinvointi #sisäpyöräily #flowride #spinning #aerobinen #parempaaelämää #kuntosali

Maanantaina 20.3. polkaistaan käyntiin uudet Flowride-ohjelmat! 🚴🏻‍♀️
Joko olet varannut paikkasi? 👉🏻 https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/

🔵 Groove 47 ”Viva La Vida” laittaa jalat ja hien virtaamaan. Kevyt harjoitus vie mennessään elämäniloiseen ajonautintoon ja takaa tehokkaan treenin, jonka jälkeen jää virtaa vielä muuhun.

🟤 Cuirser 47 ”Dance The Night Away” tanssittaa läpi kolmen rauhallisemmin alkavan ja loppua kohden tiivistyvän, keskiraskaan harjoitusosion, joiden aikana matka taittuu niin keskittyneesti nautiskellen kuin rivakammin rypistellenkin.

🔴 Radical 47 ”Beautiful Hell” on todellinen piimäkylpyvuoristorata viidellä lyhyellä, mutta sitäkin riemukkaammalla maksimirynnistyksellä varustettuna. Terävät ja intensiiviset intervallit mahdollistavat kunnon kevätkirmailun ilman harhaanjohtavaa yliajattelua.

#foreverclub #hyvinvointi #sisäpyöräily #flowride #spinning #aerobinen #parempaaelämää #kuntosali
...

13 1
Ruoka- ja terveyskauppojen hyllyt notkuvat lisäravinteita, joiden luvataan lisäävän lihasmassaa, suorituskykyä, kestävyyttä ja tehostavan palautumista. Mutta miten on, tarvitseeko jokainen vähänkin liikkuva ihminen lisäravinteita ja mitä hyötyä niistä on? 

Lue lisää aiheesta blogistamme, linkki biossa!👆🏻

#foreverclub #parempaaelämää #hyvinvointi #lisäravinteet #proteiini #kreatiini #magnesium #liikunta #kuntosali #palautuminen #lihaskasvu #ruokavalio

Ruoka- ja terveyskauppojen hyllyt notkuvat lisäravinteita, joiden luvataan lisäävän lihasmassaa, suorituskykyä, kestävyyttä ja tehostavan palautumista. Mutta miten on, tarvitseeko jokainen vähänkin liikkuva ihminen lisäravinteita ja mitä hyötyä niistä on?

Lue lisää aiheesta blogistamme, linkki biossa!👆🏻

#foreverclub #parempaaelämää #hyvinvointi #lisäravinteet #proteiini #kreatiini #magnesium #liikunta #kuntosali #palautuminen #lihaskasvu #ruokavalio
...

12 0

 

 

Suosituimmat palvelut

Matinkylän kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 43 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 43 € (norm. 63 €) / 4 vkoa
image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta Premium-klubillamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin kuntoneuvojamme ottavat yhteyttä ilmaista tutustumista varten.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Henkilökuntamme