Kiinnostus siitä miten keho toimii ja miten sitä voi kehittää ajoi minut tälle alalle. Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja Personal Trainer. Halusin ymmärtää kehon anatomiaa mahdollisimman hyvin, jotta voin ohjata ihmisiä turvallisesti ja mahdollisimman tehokkaasti. Nämä antoivatkin minulle hyvät lähtökohdat tähän työhön. Aina voi oppia lisää ja tällähetkellä suoritankin ravintovalmentajan opintoja. Onnekseni olen päässyt monipuolisien koulutuksieni kautta työskentelemään hyvin paljon erilaisten ihmisten kanssa aina aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Jokaisen asiakkaan kohtaan hänen tarpeitansa lukien.

Omat kiinnostuksen kohteet löytyvät ylivoimaisesti eniten kuntosaliharjoittelusta. Toinen minulle yhtä tärkeä asia on koiran kanssa harrastaminen sekä agilitykentällä kirmaten että vaeltaen kansallispuistoissa. Taustaa löytyy myös isompien nelijalkaisten, eli hevosten kanssa toimimisesta melkein koko oman iän verran.

On tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai jotain siltä väliltä niin löydetään siihen varmasti ratkaisu! Kanssani pääset treenaamaan taatusti tehokkaasti, turvallisesti ja omia tavoitteitasi kohti suunnaten. Salilla minua näkee sekä yksilöasiakkaideni sekä senioriryhmien kanssa! Toisinaan olen ohjaamassa myös työporukoille pienryhmävalmennuksia yrityksissä.