Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

 • ma 5-23 (10-20)
 • ti 5-23 (10-20)
 • ke 5-23 (10-20)
 • to 5-23 (10-20)
 • pe 5-23 (9-18)
 • la 5-23 (10-14)
 • su 5-23 (Suljettu)

Jäsenkortilla 5:00-23:00 päivittäin

Kuntosali Forever Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna tarjoaa laadukkaat puitteet edistykselliselle klubikokemukselle.

Tule tutustumaan uudistuneisiin tiloihin, moderneihin laitteisiin sekä kuntosaliharjoittelun mullistavaan treenikonseptiin.

Forever Hämeenlinnan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Vanajantieltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Forever Hämeenlinna on monipuolinen liikuntakeskus. Meiltä löydät kaupungin parhaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, korkeatasoisen kuntosalin sekä ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka varmistavat onnistumisesi. Palveluihimme kuuluu myös huippusuosittu Fustra.  Ammattitaitoiset Fustra-ohjaajamme auttavat helpottamaan esimerkiksi niska-hartiakivuista kärsivien ongelmia sekä kiputiloja täsmätreenin avulla.

SkillX

 SkillX on vauhdikas tuntikonsepti, joka yhdistää voima- ja cardioharjoittelun täysin uudella tavalla. Ohjatuilla tunneilla treenataan toiminnallisesti kiertoharjoittelulaitteiden avulla, ja itse harjoitteen haastavuudesta vastaat sinä. 

Hauskat ja tehokkaat SkillX-tunnit kehittävät voimaa, koordinaatiota, nopeutta sekä kestävyyttä. Vaihtelevien tuntiohjelmien ansiosta saat jokaisella tunnilla monipuolisen treenikokemuksen. Ja mikä parasta, SkillX sopii kaikille iästä ja lähtötasosta riippumatta.

 

Tervetuloa kokeilemaan!

Kuntosali

Salimme on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin jo kokeneille harrastajille. Kannustamme jokaista liikkumaan omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteemme on, että kuntosaliharjoittelu tuo jokaiselle iloa! Olemme valinneet käyttöösi helppokäyttöiset laitteet, joiden käyttö on turvallista. Painotamme laitteiden valinnassa myös kestävyyttä.

Tule hakemaan saliltamme lisää energiaa arkeen! Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät myös monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan.

Löydät valikoimastamme esimerkiksi kevyet tunnit kuten kuntojumppa ja terve selkä. Lempeään liikuntaan voit valita yoga flowta, ilmajoogaa, pilatesta tai venyttelyä.

Valikoimissamme on myös senioriliikuntaa.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VOITA ITSELLESI 3 KUUKAUDEN TREENIT! ⭐️

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus voittaa itsellesi 3 kuukauden veloituksettomat treenit valitsemassasi toimipisteessä! Seuraa ainoastaan kahta helppoa vaihetta ja olet mukana arvonnassa. 💪🏻

Osallistuaksesi, sinun täytyy ainoastaan:
1. siirtyä sivuillemme 👉🏻 www.foreverclub.fi/arvonta
2. täytä omat yhteystietosi!

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja voitoista ilmoitetaan myös Instagramin ja Facebookin Stories -osuudessa. Onnea matkaan!

Treenit arvotaan kerran kuukaudessa ja osallistumisaikaa on 31.5.2024 asti.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikunta #hyvinvointi #arvonta #giveaway #workout #gym #treenit #kuntosali #liikeonlääke #treenit #lihaskunto #kotisivut
... See MoreSee Less

Forever Pihlajalinna liittyy Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen SKY ry:n vetoomukseen liikuntapalvelujen arvolisäverokorotusehdotuksen kumoamiseksi.

👉🏻 Meillä ei ole varaa siihen, että vielä useampi liikkuu liian vähän. Liikkumattomuudesta aiheutuvat kustannukset yhteiskunnalle ovat jo tällä hetkellä 3,2 miljardia euroa vuodessa. Liikuntapalveluiden arvolisäverotuksen korotuksen vaarana on, että kustannukset kasvavat, vaikka hallitusohjelman tavoitteet ovat päinvastaiset. Siksi lyhytnäköinen ja haitallinen nostoaikomus tulee peruuttaa.

Lue lisää ja lataa vetoomus osoitteesta sky-ry.fi/vetoomus/

#foreverclub #liikuntapäivä #vetoomus #miljoonansuomalaisenpuolesta #parempaaelämää
... See MoreSee Less

Forever Pihlajalinna liittyy Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen SKY ry:n vetoomukseen liikuntapalvelujen arvolisäverokorotusehdotuksen kumoamiseksi.

👉🏻 Meillä ei ole varaa siihen, että vielä useampi liikkuu liian vähän. Liikkumattomuudesta aiheutuvat kustannukset yhteiskunnalle ovat jo tällä hetkellä 3,2 miljardia euroa vuodessa. Liikuntapalveluiden arvolisäverotuksen korotuksen vaarana on, että kustannukset kasvavat, vaikka hallitusohjelman tavoitteet ovat päinvastaiset. Siksi lyhytnäköinen ja haitallinen nostoaikomus tulee peruuttaa.

Lue lisää ja lataa vetoomus osoitteesta https://sky-ry.fi/vetoomus/

#foreverclub #liikuntapäivä #vetoomus #miljoonansuomalaisenpuolesta #parempaaelämää

Haemme valmennuksen aluevastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Forever Pihlajalinnalle! ❤️

Oletko sinä valmennuksesta nauttiva moniosaaja, joka kannustaa muita onnistumaan? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle. 🤩

Lue lisää tehtävästä ja hae viimeistään 15.4. mennessä: ats.talentadore.com/apply/aluevastaava/Znlj1o
... See MoreSee Less

Haemme valmennuksen aluevastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Forever Pihlajalinnalle! ❤️
 
Oletko sinä valmennuksesta nauttiva moniosaaja, joka kannustaa muita onnistumaan? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle. 🤩 
 
Lue lisää tehtävästä ja hae viimeistään 15.4. mennessä: https://ats.talentadore.com/apply/aluevastaava/Znlj1o

Ovatko hartiasi jatkuvasti jumissa?

Lihaksien jumittaminen voi inhottavan kohmelon olon lisäksi myös aiheuttaa erilaisia särkyjä, kuten päänsärkyä. Jumitilaan saat todennäköisesti apua liikkeestä, esimerkiksi taukojumpan tai treenin muodossa.

Kurkkaa vinkit taukojumppaan kotisivuiltamme ja vältä erinäiset staattisuudesta johtuvat kiputilat 👉🏻 www.foreverclub.fi/hyvinvointi/taukojumppa

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #taukojumppa #lihasjumi #istumatyö #lihasjumi #hieronta #venyttely #kuntosali #fysioterapia #foreverfysio
... See MoreSee Less

Lataa lisää

Uintia Hämeenlinnan uimahallissa

Tarjoamme myös asiakkaillemme uintimahdollisuuden Hämeenlinnan uimahallissa. Näytä kassalla voimassa oleva vierailijakortti ja henkilöllisyystodistuksesi.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Hämeenlinnasta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

Fustra

Löydät Hämeenlinnasta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmennuksella saat luotua hyvinvointikokonaisuudestasi monipuolisemman. Ravintovalmennus on oiva tuki esimerkiksi painon hallinnassa.

Lapset viihtyvät lastenmaassa

Voit tuoda lapsesi lastenmaahan lastenhoitopalveluumme. Saat omaa treeniaikaa ja lapsesi viihtyy leikkien.

Seuraa meitä somessa

 

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Liity nyt

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Hämeenlinnan toimipisteen hinnasto 1.9.2023 alkaen.
Alennusryhmät ovat nuoret 15-17 vuotta, opiskelijat sekä eläkeläiset. Valmistaudu todistamaan alennusoikeutesi jäsenkorttia noutaessa.

LIIKUNTAMAKSUTJäsenAlennusryhmät
PERUS, kuntosali, 12 kk peruskausi, € / 4 vko 53 € 47 €
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 59 € 53 €
PERUS, kuntosali & ryhmäliikunta, 12 kk peruskausi, jatkuu toist.voim., € / 4 vko 73 € 53 €
JOUSTO, kuntosali & ryhmäliikunta, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 79 € 59 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUT JäsenAlennusryhmät
Vuosittainen jäsenmaksu 40 € 40 €
Korttimaksu 10 € 10 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 € 10 €
SkillX, konseptitunti, € / 4 vko 15 € 15 €
Lastenhoito, per lapsi, € / 4 vko 6 € 6 €
Kuukausikortti, ei jatku toistaiseksi voimassa olevana. 93 € 93 €
Kertamaksu 15 € 15 €
Verkkokauppaan »
image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta liikuntakeskuksessamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Henkilökuntamme

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!