Asiakaspalvelu

  • ma 8.00 - 20.00
  • ti 8.00 - 20.00
  • ke 8.00 - 20.00
  • to 8.00 - 20.00
  • pe 8.00 - 20.00
  • la 10.00 - 14.00
  • su 14.00 - 18.00

Jäsenkortilla 5:00-23:00 päivittäin

Kuntosali Forever Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna tarjoaa laadukkaat puitteet edistykselliselle klubikokemukselle.

Tule tutustumaan uudistuneisiin tiloin, moderneihin laitteisiin sekä kuntosaliharjoittelun mullistavaan treenikonseptiin.

Uutuus 10.1. alkaen

Uutuutena vauhdikas SkillX-tuntikonsepti, joka yhdistää voima- ja cardioharjoittelun täysin uudella tavalla. Ohjatuilla tunneilla treenataan toiminnallisesti kiertoharjoittelulaitteiden avulla, ja itse harjoitteen haastavuudesta vastaat sinä. 

Hauskat ja tehokkaat SkillX-tunnit kehittävät voimaa, koordinaatiota, nopeutta sekä kestävyyttä. Vaihtelevien tuntiohjelmien ansiosta saat jokaisella tunnilla monipuolisen treenikokemuksen. Ja mikä parasta, SkillX sopii kaikille iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Tervetuloa kokeilemaan!

Forever Hämeenlinnan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Vanajantieltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Forever Hämeenlinna on monipuolinen liikuntakeskus. Meiltä löydät kaupungin parhaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, korkeatasoisen kuntosalin sekä ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka varmistavat onnistumisesi. Palveluihimme kuuluu myös huippusuosittu Fustra.  Ammattitaitoiset Fustra-ohjaajamme auttavat helpottamaan esimerkiksi niska-hartiakivuista kärsivien ongelmia sekä kiputiloja täsmätreenin avulla.

Kuntosali

Salimme on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin jo kokeneille harrastajille. Kannustamme jokaista liikkumaan omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteemme on, että kuntosaliharjoittelu tuo jokaiselle iloa! Olemme valinneet käyttöösi helppokäyttöiset laitteet, joiden käyttö on turvallista. Painotamme laitteiden valinnassa myös kestävyyttä.

Tule hakemaan saliltamme lisää energiaa arkeen! Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät myös monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan.

Löydät valikoimastamme esimerkiksi helpot IISI-tunnit kuten kuntojumppa ja terve selkä. Lempeään liikuntaan voit valita yoga flowta, ilmajoogaa, pilatesta tai venyttelyä.

Valikoimissamme on myös senioriliikuntaa.

Uintia Hämeenlinnan uimahallissa

Tarjoamme myös asiakkaillemme uintimahdollisuuden Hämeenlinnan uimahallissa. Näytä kassalla voimassa oleva vierailijakortti ja henkilöllisyystodistuksesi.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Hämeenlinnasta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

Fustra

Löydät Hämeenlinnasta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmennuksella saat luotua hyvinvointikokonaisuudestasi monipuolisemman. Ravintovalmennus on oiva tuki esimerkiksi painon hallinnassa.

Lapset viihtyvät lastenmaassa

Voit tuoda lapsesi lastenmaahan lastenhoitopalveluumme. Saat omaa treeniaikaa ja lapsesi viihtyy leikkien.

 

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 43 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 43 € (norm. 63 €) / 4 vkoa

Henkilökuntamme