Asiakaspalvelu

  • ma 8.00 - 20.00
  • ti 8.00 - 20.00
  • ke 8.00 - 20.00
  • to 8.00 - 20.00
  • pe 8.00 - 20.00
  • la 10.00 - 14.00
  • su 14.00 - 18.00

Jäsenkortilla 5:00-23:00 päivittäin

Kuntosali Forever Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna tarjoaa laadukkaat puitteet edistykselliselle klubikokemukselle.

Tule tutustumaan uudistuneisiin tiloin, moderneihin laitteisiin sekä kuntosaliharjoittelun mullistavaan treenikonseptiin.

Uutuus 10.1. alkaen

Uutuutena vauhdikas SkillX-tuntikonsepti, joka yhdistää voima- ja cardioharjoittelun täysin uudella tavalla. Ohjatuilla tunneilla treenataan toiminnallisesti kiertoharjoittelulaitteiden avulla, ja itse harjoitteen haastavuudesta vastaat sinä. 

Hauskat ja tehokkaat SkillX-tunnit kehittävät voimaa, koordinaatiota, nopeutta sekä kestävyyttä. Vaihtelevien tuntiohjelmien ansiosta saat jokaisella tunnilla monipuolisen treenikokemuksen. Ja mikä parasta, SkillX sopii kaikille iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Tervetuloa kokeilemaan!

Forever Hämeenlinnan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Vanajantieltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Forever Hämeenlinna on monipuolinen liikuntakeskus. Meiltä löydät kaupungin parhaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, korkeatasoisen kuntosalin sekä ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka varmistavat onnistumisesi. Palveluihimme kuuluu myös huippusuosittu Fustra.  Ammattitaitoiset Fustra-ohjaajamme auttavat helpottamaan esimerkiksi niska-hartiakivuista kärsivien ongelmia sekä kiputiloja täsmätreenin avulla.

Kuntosali

Salimme on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin jo kokeneille harrastajille. Kannustamme jokaista liikkumaan omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteemme on, että kuntosaliharjoittelu tuo jokaiselle iloa! Olemme valinneet käyttöösi helppokäyttöiset laitteet, joiden käyttö on turvallista. Painotamme laitteiden valinnassa myös kestävyyttä.

Tule hakemaan saliltamme lisää energiaa arkeen! Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät myös monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan.

Löydät valikoimastamme esimerkiksi helpot IISI-tunnit kuten kuntojumppa ja terve selkä. Lempeään liikuntaan voit valita yoga flowta, ilmajoogaa, pilatesta tai venyttelyä.

Valikoimissamme on myös senioriliikuntaa.

Uintia Hämeenlinnan uimahallissa

Tarjoamme myös asiakkaillemme uintimahdollisuuden Hämeenlinnan uimahallissa. Näytä kassalla voimassa oleva vierailijakortti ja henkilöllisyystodistuksesi.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Hämeenlinnasta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

Fustra

Löydät Hämeenlinnasta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmennuksella saat luotua hyvinvointikokonaisuudestasi monipuolisemman. Ravintovalmennus on oiva tuki esimerkiksi painon hallinnassa.

Lapset viihtyvät lastenmaassa

Voit tuoda lapsesi lastenmaahan lastenhoitopalveluumme. Saat omaa treeniaikaa ja lapsesi viihtyy leikkien.

Ensi viikolla SkillX -tunneillamme muutamia vapaita paikkoja.
Kenen kanssa sinä haluaisit tulla tutustumaan SkillX tuntiimme? 🏋️‍♂️

Varaa paikkasi suoraan asiakaspalvelustamme hameenlinna@foreverclub.fi tai soittamalla 03 688 3355

Tuntimme ensi viikolla ovat:
...
Ma SkillX - Agility klo 16.30
Ti SkillX - Agility klo 19.15
Ke SkillX - Power klo 16.30
To SkillX - Power klo 17.30 ja SkillX - Stamina klo 18.35
Pe SkillX - Power klo 17.00

Tervetuloa!

🏖️ Kesä lähestyy hurjaa vauhtia, joten on aika siirtyä kesäkauteen myös aukioloissa 🏖️

Asiakaspalvelu palvelee kesän ajan:

MA - TO klo 10-19
PE klo 10 - 18
LA klo 10-14
SU Suljettu

Lastenmaailma on avoinna:

MA - TI klo 16.30-19.35
...KE klo 16.45-19.45
TO klo 16.30-19.35

Aurinkoista kesää! ☀️

Olen Niko Poutanen, Elintapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer ja juuri aloittanut lisävahvistus täällä meidän Hämeenlinnan toimipisteessä. Elintapavalmennusosaamisen lisäksi kouluttaudun parhaillani psyykkisen ravintovalmennuksen saralla. Lisäkoulutuksilla pyrin siihen, että ...kykenisin mahdollisimman kattavasti palvelemaan asiakkaitani eri ongelmatilanteissa.

Elintapavalmennus on tuorein Foreverin yksilövalmennuskonsepti, jolla pyritään pääsääntöisesti vastaamaan vähän liikkuvien ja korkean elintapasairausriskin omaavien tai jo sairastuneiden ihmisten tarpeisiin. Tänä päivänä jo joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai kohonnut riski sille. Elintapoja muuttamalla näitä sairauksia olisi kuitenkin mahdollista ennaltaehkäistä, kuntouttaa ja parhaimmassa tapauksessa jopa parantaa ja sitä varten minä täällä nyt olenkin.

Minun tehtävä valmentajana on opettaa ja opastaa sinua eri hyvinvoinnin tekojen jalkauttamisessa osaksi arkea ja kulkea mukanasi raivaamassa esteitä tieltäsi, jotta matkasi kohti tasapainoisempaa ja elinvoimaisempaa tulevaisuutta olisi mahdollisimman tasainen. Pienet töyssyt kuuluvat asiaan ja niiltä harva pystyy välttymään, mutta niin kauan kuin ne eivät katkaise matkan tekoa, hyviä asioita tulee tapahtumaan.

Valmennuksessa kartoitan kokonaisvaltaisesti tämän hetkisen elämäntilanteesi, jonka pohjalta lähdemme sinulle sopivin askelin etenemään kohti tavoitettasi seuraavien teemojen merkeissä:

- Fyysinen aktiivisuus
- Ravitsemustottumukset
- Uni ja palautuminen
- Stressinhallinta

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai pohdiskelet vielä, olisiko valmennus juuri sinua varten, laittele rohkeasti viestiä meikäläisen suuntaan, niin kerron mielelläni lisää! Minut tavoitat soittamalla 0447370140 tai sähköpostitse osoitteesta niko.poutanen@foreverclub.fi

Helatorstaina asiakaspalvelu palvelee klo 8.00-18.00 välisenä aikana!

Ryhmäliikuntaa on tarjolla aamulla
Klo 9.00-9.30 Flowride Groove
Klo 9.40-10.10 Les Mills BODYPUMP 🏋🏼‍♀️
klo 10.20-10.50 kehonhuolto

Illalla SkillX - power alkaen klo 17.30 ja heti ...perään SkillX - stamina klo 18.35 💪🏻

Treenaamaan pääset jäsenkortilla normaalisti klo 5.00-23.00.

Ihanaa päivää 💛

#foreverclub #foreverhämeenlinna #kuntosali #ryhmäliikunta

☀️Fysion ajanvaraus kesäkuulle nyt avoinna☀️

Käy varaamassa oma aikasi fysioterapiaan tai hierontaan! Ilta-ajat menevät yleensä ensimmäisenä, joten kannattaa olla vikkelä➡️
https://varaa.nettiajat.fi/1963

Heinäkuussa Siru lomailee🏖️

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € (norm. 75 €) / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € (norm. 69 €) / 4 vkoa

Henkilökuntamme