Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

 • ma 5-23 (10-20)
 • ti 5-23 (10-20)
 • ke 5-23 (10-20)
 • to 5-23 (10-20)
 • pe 5-23 (9-18)
 • la 5-23 (10-14)
 • su 5-23 (Suljettu)

Jäsenkortilla 5:00-23:00 päivittäin

Poikkeukset

28.11.2023 10.00-15.00

Kuntosali Forever Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna tarjoaa laadukkaat puitteet edistykselliselle klubikokemukselle.

Tule tutustumaan uudistuneisiin tiloin, moderneihin laitteisiin sekä kuntosaliharjoittelun mullistavaan treenikonseptiin.

Uutuus 10.1. alkaen

Uutuutena vauhdikas SkillX-tuntikonsepti, joka yhdistää voima- ja cardioharjoittelun täysin uudella tavalla. Ohjatuilla tunneilla treenataan toiminnallisesti kiertoharjoittelulaitteiden avulla, ja itse harjoitteen haastavuudesta vastaat sinä. 

Hauskat ja tehokkaat SkillX-tunnit kehittävät voimaa, koordinaatiota, nopeutta sekä kestävyyttä. Vaihtelevien tuntiohjelmien ansiosta saat jokaisella tunnilla monipuolisen treenikokemuksen. Ja mikä parasta, SkillX sopii kaikille iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Tervetuloa kokeilemaan!

Forever Hämeenlinnan liikuntakeskukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Vanajantieltä löydät alueen ylivoimaisesti kattavimman palvelutarjonnan. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Forever Hämeenlinna on monipuolinen liikuntakeskus. Meiltä löydät kaupungin parhaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, korkeatasoisen kuntosalin sekä ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka varmistavat onnistumisesi. Palveluihimme kuuluu myös huippusuosittu Fustra.  Ammattitaitoiset Fustra-ohjaajamme auttavat helpottamaan esimerkiksi niska-hartiakivuista kärsivien ongelmia sekä kiputiloja täsmätreenin avulla.

Kuntosali

Salimme on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin jo kokeneille harrastajille. Kannustamme jokaista liikkumaan omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteemme on, että kuntosaliharjoittelu tuo jokaiselle iloa! Olemme valinneet käyttöösi helppokäyttöiset laitteet, joiden käyttö on turvallista. Painotamme laitteiden valinnassa myös kestävyyttä.

Tule hakemaan saliltamme lisää energiaa arkeen! Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät myös monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan.

Löydät valikoimastamme esimerkiksi helpot IISI-tunnit kuten kuntojumppa ja terve selkä. Lempeään liikuntaan voit valita yoga flowta, ilmajoogaa, pilatesta tai venyttelyä.

Valikoimissamme on myös senioriliikuntaa.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 hours ago
Foreverclub

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja.

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #Edenred #personaltrainer #yksilövalmennus
... See MoreSee Less

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja. 

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen. 

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #edenred #personaltrainer #yksilövalmennus
1 day ago
Foreverclub

Aktivoi aineenvaihduntaasi helposti kolmella kikalla! Tässä valmentajamme Tiina S:n toimivat vinkit hidastuneen aineenvaihdunnan vauhdittamiseen.

1. Lisää liikettä arkeen! 👟 Kävele, juokse tai käy vaikka kuntosalilla. Aineenvaihduntasi lähtee kiihtymään heti, kun lähdet liikkeelle.

2. Syö tarpeeksi proteiinia! 🫘Riittävä proteiinin saanti tukee mm. kehon aineenvaihduntaan vaikuttavia, tarpeellisia solutason toimintoja sekä kehon normaalia toimintaa.

3. Varmista riittävä kuidun saanti! 🌾 Kuitu pitää vatsan sekä suolen toiminnassa ja nälän kaukana. Saat lisättyä kuituja helposti ruokavalioosi marjoilla, hedelmillä, siemenillä ja pähkinöillä sekä vihanneksilla.

Testaa vinkkejä ja huomaa ero! Lisää tietoa aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikunnasta löydät kotisivujemme blogista 👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #aineenvaihdunta #ravinto #liikunta #kuitu #ravintovalmennus #hyvinvointi #turvotus #liikeonlääke #treeni #kuntoilu #kuntosali #workout #blog #ammattilaisetapunasi
... See MoreSee Less

6 days ago
Foreverclub

Kärsitkö usein pitkään kestävästä stressistä, jota seuraa lähes aina sairastelujakso? 🤧

Pitkäaikainen stressi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon yleisterveyteen, sillä liiallinen stressi voi lisätä muistisairauksien, unihäiriöiden, ruoansulatushäiriöiden ja vastustuskyvyn heikentymisen lisäksi myös sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Yksi tapa purkaa stressiä on liikunta ja tässä myös valmentajamme voivat olla sinulle avuksi. Lue lisää valmennuksestamme osoitteesta www.foreverclub.fi/palvelut/valmennus/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #stressi #hyvinvointi #terveys #liikunta #kuntosali #stressinhallinta #kuntoilu #gym #workout #kuntokeskus #pihlajalinna #vinkki #neuvo #valmennus #valmentaja #yksilövalmennus #personaltrainer
... See MoreSee Less

1 week ago
Foreverclub

Naprapaattimme Sasu heittää sinulle jo toisen liikkuvuushaasteen!

Haaste vaikuttaa helpolta ja näppärältä, eli tavoitteena on nousta lattialta istuma-asennosta käsiä käyttämättä. Sujuuko liike yhtä sulavasti sinulta kuin se sujuu Sasulta?

Kuvaa suorituksesi ja tägää meidät!
Lisää tietoa liikkuvuudesta ja vinkkejä sen kehittämiseen voit lukea blogistamme.
👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikkuvuus #Haaste #liikkuvuushaaste #kuntosali #treeni #kunto #naprapaatti #harjoittelu #varisto #kuntokeskus #ilmankäsiä #gym #workout #mobility #blogi
... See MoreSee Less

Lataa lisää

Uintia Hämeenlinnan uimahallissa

Tarjoamme myös asiakkaillemme uintimahdollisuuden Hämeenlinnan uimahallissa. Näytä kassalla voimassa oleva vierailijakortti ja henkilöllisyystodistuksesi.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Hämeenlinnasta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

Fustra

Löydät Hämeenlinnasta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ravintovalmennuksella saat luotua hyvinvointikokonaisuudestasi monipuolisemman. Ravintovalmennus on oiva tuki esimerkiksi painon hallinnassa.

Lapset viihtyvät lastenmaassa

Voit tuoda lapsesi lastenmaahan lastenhoitopalveluumme. Saat omaa treeniaikaa ja lapsesi viihtyy leikkien.

Seuraa meitä somessa

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Osallistut samalla vuoden 2024 treenien arvontaan!

Liity nyt

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Hämeenlinnan toimipisteen hinnasto 1.9.2023 alkaen.
Alennusryhmät ovat nuoret 15-17 vuotta, opiskelijat sekä eläkeläiset. Valmistaudu todistamaan alennusoikeutesi jäsenkorttia noutaessa.

LIIKUNTAMAKSUTJäsenAlennusryhmät
PERUS, kuntosali, 12 kk peruskausi, € / 4 vko 53 € 47 €
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 59 € 53 €
PERUS, kuntosali & ryhmäliikunta, 12 kk peruskausi, jatkuu toist.voim., € / 4 vko 73 € 53 €
JOUSTO, kuntosali & ryhmäliikunta, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 79 € 59 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUT JäsenAlennusryhmät
Vuosittainen jäsenmaksu 40 € 40 €
Korttimaksu 10 € 10 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 € 10 €
SkillX, konseptitunti, € / 4 vko 15 € 15 €
Lastenhoito, per lapsi, € / 4 vko 6 € 6 €
Kuukausikortti, ei jatku toistaiseksi voimassa olevana. 93 € 93 €
Kertamaksu 15 € 15 €
Verkkokauppaan »
image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta Premium-klubillamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin kuntoneuvojamme ottavat yhteyttä ilmaista tutustumista varten.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Henkilökuntamme