Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työkokemusta valmentamisesta kuntosalilla löytyy 6 vuoden verran. Aloitin trainerin työt Turengin MyLine kuntokeskuksella 2013 ja Forever kuntoklubilla olen ollut töissä personal trainerina nyt reilu 5 vuotta. Työtehtäviini kuuluu salitreenin lisäksi olennaisesti Fustra, jonka jatkokoulutuksista olen suorittanut kaikki 5 tasoa. Myös erilaiset testaukset sekä ravintovalmennus onnistuvat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Työtäni parhaiten kuvaavia avainsanoja ovat tavoitteellisuus, monipuolisuus ja onnistuminen. Uskon vahvasti treenimetodeissani positiivisuuteen, pitkäjänteiseen harjoitteluun sekä asiakkaan omien tietotaitojen kehittämiseen. Koen, että hyvä vuorovaikutus ja avoimuus asiakkaan kanssa ovat tärkeitä tekijöitä onnistumisen ja tavoitteisiin pääsyn taustalla.

Omaan urheilutaustaani liittyvät vahvasti jääkiekko, salibandy ja jalkapallo. Nykyään harrastuksiini kuuluvat myös golf, discgolf sekä crossfit.

Vahvuuksiani ovat voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, liikkeiden suoritustekniikat sekä ihmisen valmentaminen yksilönä.

Uskon, että tavoitteellinen harjoittelu on avain onneen, oli sitten tavoitteena huippu-urheilu tai terveysliikunta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, kuinka voin auttaa juuri Sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Lähtökohta on, että jokainen voi onnistua!

 

Koulutukseni:

Voimavalmentaja (Trainer4you 2019 syksy, käynnissä)

Liikuntaneuvoja (LPT Vierumäen Urheiluopisto 2010-2013)

Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP Eerikkilän Urheiluopisto, 4,5kk 2009)

Muutamia erillisiä kursseja kuten kuntosaliohjaus, kuntonyrkkeily, yleisurheilu

Fustra tasot 1-5

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355