xxx
Venyttelytunti rentoittaa, rauhoittaa ja palauttaa edellisestä harjoituksesta.

Huolla kehoasi venyttelytunnilla

Venyttely on tärkeä, ennaltaehkäisevä ja kehoa huoltava harjoitus, jonka olisi hyvä olla osa jokaisen ihmisen kuntoilua. Venyttely parantaa koko kehon verenkiertoa ja näin edistää aineenvaihduntaa. Lisäksi venyttely rentouttaa ja lisää nivelten liikkuvuutta. Venyttelytunnit alkavat aina lyhyellä ja helpolla alkulämmittelyllä. Tämä tunti sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille. Tule tunnille rennoissa sisäliikuntavaatteissa, kenkiä et tarvitse.

Venyttely ehkäisee kireyksiä ja parantaa ryhtiä

Runsas istuminen, yksipuoliset asennot ja kova liikunta kiristävät lihaksia. Lihakset sopeutuvat siihen pituuteen, missä ne eniten ovat. Esimerkiksi istumatyöntekijöillä kiristyvät helposti rintalihakset, lonkan koukistajat sekä reiden takaosan lihakset. Tämä vaikuttaa negatiivisesti ryhtiin sekä selän hyvinvointiin. Venyttely ehkäisee kireyksistä syntyviä vaivoja.

Venyttelyn on hyvä olla osa jokaista liikuntaharjoitusta, mutta sitä on hyvä tehdä myös omana harjoituksenaan. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kolme päivää! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Keskus

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna (03) 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550