xxx
Senioriliikuntaa monipuolisesti kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa

Kohota kuntoa ja mieltä senioriliikunnalla

Senioriliikunta antaa lisää energiaa arkeen ja auttaa sinua jaksamaan! Senioreille suunnitellut liikuntamuodot auttavat kehittämään lihaskuntoa. Ne ennaltaehkäisevät vammoja sekä vähentävät loukkaantumisriskejä. Harjoitukset ylläpitävät liikkumiskykyä ja koordinaatiota, tasapainoa, lihaskuntoa ja voimaa.

Liikkuminen yhdessä muiden kanssa motivoi sinua eteenpäin ja antaa mahdollisuuden keskusteluun ja liikuntatottumusten jakamiseen.

Suunnitteletko uutta harrastusta?

Kuntoilun aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä! Seniorina saat meiltä apua liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Yhdessä asiantuntevan ohjaajan kanssa voit suunnitella juuri sinulle sopivan harjoittelumuodon. Tutustu ilahduttaviin onnistumistarinoihin ja aloita harjoittelu jo tänään!

Seniorijumppaa ryhmässä tai itsenäisesti

Foreverin senioritunnit tarjoavat monipuolista liikuntaa mukavassa ryhmässä. Ryhmätunteja on laidasta laitaan lempeästä venyttelystä, voimaharjoitteluun ja vauhdikkaaseen menoon. Senioritunnit ovat oivallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin. Tutustu tuntikalenteriimme ja valitse oma suosikkisi tunneistamme tai kokeile vaikka kaikkia!

Jos haluat, voit harjoitella itsenäisesti kuntosalilla. Forever-kuntoklubeilla seniorit pääsevät nauttimaan liikunnasta muita edullisemmin, liikuntapalvelut ovat käytettävissä vapaasti ennen klo 15. Tiettyinä päivinä paikalla on ammattitaitoinen ohjaaja, joka ohjaa, opastaa ja valvoo harjoittelua. Saat ohjaajalta vinkkejä ja ideoita oman turvallisen harjoittelusi tueksi.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kolme päivää! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Keskus

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna (03) 688 3355

Joensuu

Forever Joensuu Kaislakatu 4, 80130 Joensuu 050 382 1785

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550