Liikuntaa ja eri urheilulajeja olen harrastanut aina pienestä pitäen, mutta kuntosaliharjoittelu vei täysin mukanaan jo teinivuosina. Olen kisannut pariin otteeseen bodyfitneksessä, joten sitä kautta kovaa treenaaminen ja kurinalaisuus, unohtamatta ruokavalion ja levon merkitystä , ovat myös omakohtaisesti erittäin tuttuja. Vastapainona salitreenille ovat lähellä sydäntäni olevat pyöräily (sekä spinning että maantieajelu) sekä luonnossa liikkuminen kävellen tai juosten.

Yksilövalmentajana olen kuunteleva ja kannustava, mutta samalla määrätietoinen ja tarkka; pyrin siihen, että treenit tehdään tehokkaasti, mutta turvallisesti ja mahdollisimman hyvällä tekniikalla.  Vahvin osaamiseni valmennuspuolella on perinteinen kuntosaliharjoittelu ja kehonmuokkaus sekä kehoa huoltavat ja kehonhallintaa parantavat treenit.

Pitkäjänteisen ja johdonmukaisen toiminnan sekä terveellisten elämäntapojen avulla saavutetaan parhaimmat tulokset onpa kysymys sitten lihasten kasvattamisesta, rasvanpoltosta, liikkuvuuden parantamisesta tai ylipäätänsä arjessa jaksamisesta. Heitä siis pikakuntokuurit ja ihmedieetit romukoppaan ja aloita kanssani matka kohti liikkuvampaa, terveellisempää ja energisempää loppuelämää, hyvinvoivaa kehoa ja mieltä.

 

Koulutukseni:

H&B College Kuntosaliohjaaja

Iisee Pro Indoor Cycling Instructor Training Program

Spinning Instructor-clinic

Fustra tasot 1-5

Mamma-Fustra

Ravintovalmentaja (Trainer4you)

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355