UUTUUS!

SYYSTARJOUS –  ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA, VOIMASSA TOISTAISEKSI!  VARAA TUNTI ALTA, JOS SINULLA ON VARAUSTUNNUKSET. MUUSSA TAPAUKSESSA TEE VARAUS ASIAKASPALVELUN KAUTTA.

Varaa paikkasi heti!

SkillX – ALL IN!

Koe nyt uusi, dynaaminen HIIT-treenikonseptimme. SkillX -treenissä kehität tehokkaasti nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä.

Tämä huikea treenimetodi sopii ihan kaikille, lähtötasosta riippumatta.

 

SkillX on Forever Hämeenlinnan uusi HIIT –konsepti, jossa pääset välittömästi vauhtiin. Et tarvitse starttikursseja vaan aloitat suoraan itse treenin. SkillX-tunneilla, ohjatuissa treeneissä yhdistyvät vauhdikas toiminnallinen treeni sekä reipas aerobinen kuntoilu, liikunnan iloa unohtamatta.

Markkinoiden laadukkaimmat, huippumodernit laitteet takaavat sinulle ainutlaatuisen treenikokemuksen hyvällä sykkeellä ja hikeä säästämättä. Treeniä ohjataan 95-tuumaiselta näytöltä kaikille yhtä aikaa treenaaville. Ohjatuilla tunneilla valmentajamme varmistavat suoritusten laatua ja kannustavat onnistumisiin. Voit harjoitella myös omatoimisesti virtuaalituntien avulla.

AGILITY – POWER – SPEED – STAMINA

SkillX -ohjelmat kehittävät monipuolisesti neljää osa-aluetta: ketteryyttä (agility), voimaa (power), nopeutta (speed) ja kestävyyttä (stamina). Technogymin innovoiman crossfit -tyylisen treenimuodon on tieteellisesti todistettu parantavan fyysistä kapasiteettiä.

Harjoittelu on suunniteltu käynnistämään ja sytyttämään kehosi koko fyysinen kapasiteetti, jokaisella mahdollisella tavalla. Kolme erilaista cardio-laitetta ja täydellinen setti toiminnallisen treenin välineitä varmistavat optimoidun ja tehokkaan treenin haluttujen tulosten aikaansaamiseksi.

Treenin teho perustuu monipuolisiin ja vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Niissä yhdistellään esimerkiksi juoksua, soutua, kyykkyjä, käsipainoilla ja voimapalloilla tehtäviä liikkeitä, sekä kahvakuulaliikkeitä.

MONIPUOLINEN HIIT-TREENI KAIKILLE

SkillX-treenin paras puoli on sen monipuolisuus. Toiminnallinen liike ei ole yksittäisen lihaksen treenaamista, vaan luonnollisten liikkeiden ja liikeratojen harjoittamista koko kehoa käyttäen. SkillX-treenejä voit harjoitella todella tehokkaasti lyhyessäkin ajassa.

Vaikka HIIT-harjoitukset ovat kovia ja haastavia, soveltuvat tämän konseptimme harjoitukset silti kaiken ikäisille ja kuntoisille, perusterveille treenaajille. Harjoitusten haastavuus on sovitettavissa sekä huippu-urheilijoille, vasta-alkajille ja seniori-ikäisille esimerkiksi vastusten painoa vaihtaen tai toistojen määrillä.

Valmentajamme opastavat sinua oikeiden painojen, variaatioiden ja intensiteetin valinnassa. Aloita treenit aina kuulostellen omaa kehoasi. Voit lisätä treenin intensiteettiä kehityksesi mukaan.

SkillX-harjoittelu +15 € / 4 viikkoa normaaliin liikuntamaksuusi.

image description

Varaa eturivin paikkasi!

  VARMISTA ETURIVIN PAIKKA TREENAAMISEN UUDELLE AIKAKAUDELLE


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Keskus

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!

  OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

  Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.