Toimipisteet, joissa on sisäpyöräilyä:

Foreverin sisäpyöräily on elämyksellinen matka mielikuvituksellisiin maisemiinTuntitasoja on kolme erilaista; perus- vauhti- ja maksimikestävyyttä harjoittavat tunnit. Ohjelmassamme on tunteja niin aloittelijoille, senioreille kuin vaativia haasteita kaipaaville.

Tule kokeilemaan ja kokemaan sisäpyöräilyn uudenlainen elämys 

Intelligent Cyclingin avulla sisäpyöräilyssä avautuu täysin uusi maailma valkokankaalla nähtävien maisemien ja reittien kanssa. Voit pyöräillä rannalla, sademetsässä, veden alla, tai vaikka avaruudessa!

Flowride-sisäpyöräilykonsepti mahdollistaa pitkäjänteisen aerobisen harjoittelun ja sen rytmittämisen niin, että fyysisen suoristuskyvyn eri osa-alueet tulevat harjoitettua monipuolisesti. Harjoitukset on suunniteltu loogisesti niin yksittäisen harjoituksen sisällä kuin eri harjoitusten välillä.

Älypuhelinsovelluksella lisätietoa omasta sisäpyöräilyharjoituksesta

Voit halutessasi hyödyntää livetunneilla Intelligent Cycling -älypuhelinsovellusta. Sovelluksen käyttö edellyttää bluetooth-sykevyötä. Intelligent cycling -älypuhelinsovellus ladataan puhelimeen ennen tuntia ja sovellukseen liitetään oma sykevyö. Ohjelmassa toimivat kaiken merkkiset sykevyöt, mutta sykevyössä täytyy olla bluetooth-valmius. Ennen tunnin alkua näet valkokankaalla numerosarjan, ”Ticket To Ride”. Kun kirjaat kyseisen tunnin Ticket-to-ride-numerosarjan omaan älypuhelinsovellukseesi, ohjaa sovellus sinua henkilökohtaisesti tuntityypin mukaisiin sykelukemiin ja rasitustuntemuksiin tunnin eri vaiheissa. Kaikille sisäpyöräilytunneille voit osallistua myös ilman sykevyötä.

Intelligent Cycling omatoimisena harjoitteluna  

Voit käyttää sisäpyöräilysaliamme itsenäiseen harjoitteluun myös ohjattujen tuntien ulkopuolella. Valittavanasi on normaalien live-tuntien lisäksi kalenteriin ajastettuja virtuaalisia sisäpyöräilylähtöjä sekä salin tablettitietokoneelta valittavissa olevia tallenteita. Palvelu ei ole käytössä Lahden kuntoklubilla.

Ohjelmistossamme on kolme perustuntitasoa:

Perustuntityyppien lisäksi tarjonnassamme on oma, mutta ikärajaton tunti Senioreille, lyhyt ja napakka 30 minuutin HIIT-harjoitus sekä sisäpyöräilyn starttitunti Sweet (taso 1).

 

– Mietityttääkö sopivin ohjelma? 

Ota yhteyttä, ryhmäliikunnan asiantuntijamme auttavat mielellään tavoitteisiisi sopivimman ohjelman valinnassa.   

Mitä on spinning? 

Spinning on yksi sisäpyöräilyn tuotemerkeistä, joka on vakiintunut käyttösanastoon sisäpyöräilyn sijaan. Sisäpyöräily on liikuntalaji, joka polttaa runsaasti rasvaa ja kehittää hapenottokykyä. Laji sopii loistavasti myös aloittelijalle sekä laihduttajille.

Foreverillä saat aina henkilökohtaista opastusta: Kerro siis rohkeasti, jos olet tunnilla ensimmäistä kertaa, me autamme sinut vauhtiin!

Sisäpyöräily nostaa tehokkaasti hien pintaan ja kehittää kestävyyttä. Toisin kuin luullaan, sisäpyöräily tai spinning ei ole pelkästään kovakuntoisten laji. Voit säätää vastuksia itsellesi sopivaksi tunnin aikana ja ohjaaja huomioi aina eritasoiset kuntoilijat tunnin aikana. Sisäpyöräilyssä ohjaajalla on tärkeä rooli: hän pitää huolen siitä, että myös haastat itseäsi yhä uudelleen tunnin aikana. Tunnin teemaan sovitettu musiikki tempaisee taatusti mukaansa!

Sopiiko sisäpyöräily rasvanpolttoon?

Sisäpyöräilytunti on todella tehokas rasvanpolttotreeni. Aikuisella 65 kg painavalla naisella palaa jopa 700 kcal yhden tunnin aikana. Mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa ja kiinteyttää vartaloa, kannattaa ehdottomasti lisätä muutama ohjattu sisäpyöräilytunti treenikalenteriin!

Kattavasta tuntivalikoimastamme löydät erilaisia tunteja ja varmin tapa saavuttaa tavoitteesi on huolehtia säännöllisestä rutiinista. Kurkista tuntivalikoimaamme ja suunnittele treeniviikkosi juuri sinulle sopivaksi.

Onko sisäpyöräily turvallista?

Ohjatut sisäpyöräilytunnit sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Tuntivalikoimastamme löydät aloittelijalle sopivat tunnit ja pyörän vastusta säätämällä voit myös itse vaikuttaa tunnin rankkuuteen. Pyöräily on nivelille hellä urheilumuoto ja soveltuu myös kuntoutukseen. Kuuntele kehoasi ja rullaile omien tuntemustesi mukaan!

Kehittääkö harjoitus kestävyyskuntoa?

Sisäpyöräily kehittää erityisesti kestävyyskuntoa. Tunnilla hapenottokykysi kasvaa ja rasva-aineenvaihduntasi kiihtyy. Sisäpyöräily kiinteyttää koko vartaloa, mutta muokkaa erityisen tehokkaasti jalkoja ja vatsalihaksia. Harjoittelussa on tärkeää pitää niin sanottu korsetti tiukkana, jotta keskivartalo pysyy hallinnassa.

Muista nämä asiat ennen ensimmäistä tuntia

  • Me olemme täällä sinua varten, pyydä rohkeasti apua pyörän säätöjen kanssa
  • Ota mukaasi hikipyyhe ja runsaasti vettä
  • Pue yllesi mukavat ja joustavat treenivaatteet
  • Huolehdi riittävästä nesteytyksestä ennen tuntia
  • Syö kevyt ateria n. 2 tuntia ennen tuntia
  • Kevyesti topatut pyöräilyhousut auttavat sinua tottumaan satulaan

Toimipisteet

Forever Kuntosalit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä.

Voit tutustua eri paikkakuntien tarjontaan alta olevien linkkien kautta.

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!