Toimipisteet, joissa on sisäpyöräilyä:

Foreverin sisäpyöräily on nyt moderni elämyksellinen matka mielikuvituksellisiin maisemiinTuntitasoja on kolme erilaista; perus- vauhti- ja maksimikestävyyttä harjoittavat tunnit. Ohjelmassamme on tunteja niin aloittelijoille, senioreille kuin vaativia haasteita kaipaaville.

Sisäpyöräilyuudistus – Tule kokeilemaan ja kokemaan sisäpyöräilyn uudenlainen elämys 

Syksykauden alkaessa 30.8.2021 kaikki sisäpyöräilyä tarjoavat klubimme siirtyvät uuteen sykeseurantajärjestelmään nimeltä Intelligent Cycling. Aiemmin osalla klubeista myös kuntosalin puolella ollut sykeseurantajärjestelmä Iqniter poistuu. Intelligent Cyclingin avulla sisäpyöräilyssä avautuu täysin uusi maailma valkokankaalla nähtävien maisemien ja reittien kanssa. Voit pyöräillä rannalla, sademetsässä, veden alla, tai vaikka avaruudessa!

Flowride-sisäpyöräilykonsepti mahdollistaa pitkäjänteisen aerobisen harjoittelun ja sen rytmittämisen niin, että fyysisen suoristuskyvyn eri osa-alueet tulevat harjoitettua monipuolisesti. Harjoitukset on suunniteltu loogisesti niin yksittäisen harjoituksen sisällä kuin eri harjoitusten välillä.

Älypuhelinsovelluksella lisätietoa omasta sisäpyöräilyharjoituksesta

Voit halutessasi hyödyntää livetunneilla Intelligent Cycling -älypuhelinsovellusta. Sovelluksen käyttö edellyttää bluetooth-sykevyötä. Intelligent cycling -älypuhelinsovellus ladataan puhelimeen ennen tuntia ja sovellukseen liitetään oma sykevyö. Ohjelmassa toimivat kaiken merkkiset sykevyöt, mutta sykevyössä täytyy olla bluetooth-valmius. Ennen tunnin alkua näet valkokankaalla numerosarjan, ”Ticket To Ride”. Kun kirjaat kyseisen tunnin Ticket-to-ride-numerosarjan omaan älypuhelinsovellukseesi, ohjaa sovellus sinua henkilökohtaisesti tuntityypin mukaisiin sykelukemiin ja rasitustuntemuksiin tunnin eri vaiheissa. Kaikille sisäpyöräilytunneille voit osallistua myös ilman sykevyötä.

UUTTA! Intelligent Cycling omatoimisena harjoitteluna  

Voit käyttää sisäpyöräilysaliamme itsenäiseen harjoitteluun myös ohjattujen tuntien ulkopuolella. Valittavanasi on normaalien live-tuntien lisäksi kalenteriin ajastettuja virtuaalisia sisäpyöräilylähtöjä sekä salin tablettitietokoneelta valittavissa olevia tallenteita.

Ohjelmistossamme on kolme perustuntitasoa:

 • Flowride Groove (taso 1) on groovaavan kevyt, vaihtelevatempoinen ja hyväntuulinen peruskestävyysharjoitus, jossa hiki irtoaa ilman rankempaa ponnistelua, eli sykettä ei nosteta korkealle. Tunti sopii sisäpyöräilyuraa aloitteleville ja on tehokas harjoitus myös painonpudotusta tavoitteleville. Kokeneemmat hyödyntävät groovailua myös lihaskuntoharjoittelun yhteydessä alkulämmittelyyn tai palautukseen.  Groove-ohjelman pituus on aina 45 minuuttia.

 • Flowride Cruiser (taso 2) on intensiivinen, keskiraskas ja sykettä nostava vauhtikestävyysharjoitus, jossa yhdistyvät haastavat harjoitusosiot, korkea kalorienkulutus ja ajamisen nautinto. Vauhtikestävyysharjoittelu parantaa keuhkojen sekä  sydän- ja  verenkiertoelimistön kuntoa  tehokkaasti.  Tunti sopii jo jonkin verran pyöräilytunteja harrastaneelle. Tunnin pituus on joko 45 tai 60 minuuttia.

 • Flowride Radical (taso 3) on raskas maksimikestävyysharjoitus anaerobisen kynnyksen ”tuolla puolen” eli anaerobisen tason ja maksimisykkeen välimaastossa, maitohaponsietokykyä kasvattaen. Harjoitus tehdään intervalleissa, ohjatusti ja turvallisesti. Maksimikestävyysharjoitus parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kapasiteettia ja maksimaalista hapenottokykyä. Tunti soveltuu kokeneille polkijoille, jotka haluavat harjoittaa maksimaalisia ominaisuuksiaan ja mittailla omia rajojaan. Tunnin pituus on joko 45 tai 60 minuuttia.

Perustuntityyppien lisäksi tarjonnassamme on oma, mutta ikärajaton tunti Senioreille, lyhyt ja napakka 30 minuutin HIIT-harjoitus sekä sisäpyöräilyn starttitunti Sweet (taso 1).

 • Flowride Senior (taso 1) on 30 minuutin yksilöllisiä toimintakykyrajoitteita huomioiva sisäpyöräilyharjoitus menneiden vuosikymmenten musiikillisten helmien tahdittamana. Harjoitus ylläpitää ja kehittää tasapainoa, nopeutta sekä lihasvoimaa, jotka ovat ikääntyvän ihmisen toimintakyvyn kannalta keskeisiä ominaisuuksia.  Harjoitus on suunniteltu ensisijaisesti senioreille, mutta tunneille saavat osallistua kaikki, jotka kaipaavat nostalgista musiikkihetkeä harjoittelun lomaan. 

 • Flowride HIIT (High Intensity Interval Training, taso 1-3) on tiivis ja tehokas 30 minuutin intervalliharjoitus, jossa työ- ja palautusosiot vuorottelevat. HIIT-harjoittelu kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön lisäksi lihasten voimantuottoa, ja mahdollistaa korkeatehoisen harjoittelun myös niille, joiden kestävyyskunto ei ole vielä korkealla tasolla. Harjoitus sopii kaikentasoisille  kuntoilijoille. 

 • Flowride Sweet -harjoituksen (taso 1) rakenne ja musiikki mahdollistavat jokaiselle juuri sopivan tasoisen ajonautinnon.   Tunti soveltuu sisäpyöräilyä tai liikuntaa aloitteleville sekä palauttavaksi harjoitukseksi raskaan harjoituksen jälkeen. 

 

– Mietityttääkö sopivin ohjelma? 

Ota yhteyttä, ryhmäliikunnan asiantuntijamme auttavat mielellään tavoitteisiisi sopivimman ohjelman valinnassa.   

Mitä on spinning? 

Spinning on yksi sisäpyöräilyn tuotemerkeistä, joka on vakiintunut käyttösanastoon sisäpyöräilyn sijaan. Sisäpyöräily on liikuntalaji, joka polttaa runsaasti rasvaa ja kehittää hapenottokykyä. Laji sopii loistavasti myös aloittelijalle sekä laihduttajille.

Forverillä saat aina henkilökohtaista opastusta: Kerro siis rohkeasti, jos olet tunnilla ensimmäistä kertaa, me autamme sinut vauhtiin!

Sisäpyöräily nostaa tehokkaasti hien pintaan ja kehittää kestävyyttä. Toisin kuin luullaan, sisäpyöräily tai spinning ei ole pelkästään kovakuntoisten laji. Voit säätää vastuksia itsellesi sopivaksi tunnin aikana ja ohjaaja huomioi aina eritasoiset kuntoilijat tunnin aikana. Sisäpyöräilyssä ohjaajalla on tärkeä rooli: hän pitää huolen siitä, että myös haastat itseäsi yhä uudelleen tunnin aikana. Tunnin teemaan sovitettu musiikki tempaisee taatusti mukaansa!

Sopiiko sisäpyöräily rasvanpolttoon?

Sisäpyöräilytunti on todella tehokas rasvanpolttotreeni. Aikuisella 65 kg painavalla naisella palaa jopa 700 kcal yhden tunnin aikana. Mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa ja kiinteyttää vartaloa, kannattaa ehdottomasti lisätä muutama ohjattu sisäpyöräilytunti treenikalenteriin!

Kattavasta tuntivalikoimastamme löydät erilaisia tunteja ja varmin tapa saavuttaa tavoitteesi on huolehtia säännöllisestä rutiinista. Kurkista tuntivalikoimaamme ja suunnittele treeniviikkosi juuri sinulle sopivaksi.

Kokeile kolme päivää sisäpyöräilyä veloituksetta. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Onko sisäpyöräily turvallista?

Ohjatut sisäpyöräilytunnit sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Tuntivalikoimastamme löydät aloittelijalle sopivat tunnit ja pyörän vastusta säätämällä voit myös itse vaikuttaa tunnin rankkuuteen. Pyöräily on nivelille hellä urheilumuoto ja soveltuu myös kuntoutukseen. Kuuntele kehoasi ja rullaile omien tuntemustesi mukaan!

Kehittääkö harjoitus kestävyyskuntoa?

Sisäpyöräily kehittää erityisesti kestävyyskuntoa. Tunnilla hapenottokykysi kasvaa ja rasva-aineenvaihduntasi kiihtyy. Sisäpyöräily kiinteyttää koko vartaloa, mutta muokkaa erityisen tehokkaasti jalkoja ja vatsalihaksia. Harjoittelussa on tärkeää pitää niin sanottu korsetti tiukkana, jotta keskivartalo pysyy hallinnassa.

Testaa itse ja ihastu – kokeile kolme päivää veloituksetta

  Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

  Nimi
  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin

  Sähköposti

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Haluatko tutustua LITE-saliin (Lahti, Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.

  Muista nämä asiat ennen ensimmäistä tuntia

  • Me olemme täällä sinua varten, pyydä rohkeasti apua pyörän säätöjen kanssa
  • Ota mukaasi hikipyyhe ja runsaasti vettä
  • Pue yllesi mukavat ja joustavat treenivaatteet
  • Huolehdi riittävästä nesteytyksestä ennen tuntia
  • Syö kevyt ateria n. 2 tuntia ennen tuntia
  • Kevyesti topatut pyöräilyhousut auttavat sinua tottumaan satulaan

  Toimipisteet

  Forever Kuntosalit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä.

  Voit tutustua eri paikkakuntien tarjontaan alta olevien linkkien kautta.