Sisäpyöräilytunti kohottaa kuntoasi

Kohota kuntoa sisäpyöräilytunnilla

Flowride Groove on kevyt ja hyväntuulinen harjoitus, jossa hiki virtaa ilman ankaraa ponnistelua. Tunnin vaihtelevuus ja jammailufiilis tuottavat ihan itsestään nautinnollisen ajokokemuksen. Flowride -menetelmä tekee kevyestäkin harjoituksesta tehokkaan. Tunti soveltuu niin sisäpyöräilyuraansa aloitteleville kuin kokeneemmillekin kammenpyörittäjille kevyeksi harjoitukseksi.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Tunnilla harjoitetaan peruskestävyyttä, eli sykettä ei nosteta korkealle. Tämä luo pohjan kaikelle muulle harjoittelulle. Kun sinulla on hyvä, vankka peruskestävyyspohja, pystyt rakentamaan kuntoasi tehokkaasti. Tunti sopii hyvin myös painonpudottajille. Tätä harjoitusta voi myös käyttää alkulämmittelynä ennen lihaskuntoharjoituksia tai palauttavana harjoituksena lihaskuntoharjoituksien jälkeen.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.

Toimipisteet

Forever-kuntoklubit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä.

Voit tutustua eri paikkakuntien tarjontaan alta olevien linkkien kautta.