Sisäpyöräilytunti kohottaa kuntoasi

Kohota kuntoa sisäpyöräilytunnilla

Flowride Groove on kevyt ja hyväntuulinen harjoitus, jossa hiki virtaa ilman ankaraa ponnistelua. Tunnin vaihtelevuus ja jammailufiilis tuottavat ihan itsestään nautinnollisen ajokokemuksen. Flowride -menetelmä tekee kevyestäkin harjoituksesta tehokkaan. Tunti soveltuu niin sisäpyöräilyuraansa aloitteleville kuin kokeneemmillekin kammenpyörittäjille kevyeksi harjoitukseksi.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Tunnilla harjoitetaan peruskestävyyttä, eli sykettä ei nosteta korkealle. Tämä luo pohjan kaikelle muulle harjoittelulle. Kun sinulla on hyvä, vankka peruskestävyyspohja, pystyt rakentamaan kuntoasi tehokkaasti. Tunti sopii hyvin myös painonpudottajille. Tätä harjoitusta voi myös käyttää alkulämmittelynä ennen lihaskuntoharjoituksia tai palauttavana harjoituksena lihaskuntoharjoituksien jälkeen.

Toimipisteet

Forever-kuntoklubit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä.

Voit tutustua eri paikkakuntien tarjontaan alta olevien linkkien kautta.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.