Cruiser sisäpyöräilytunti

Keskiraskas sisäpyöräilytunti

Flowride Cruiser on intensiivinen, keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa yhdistyvät haastavat harjoitusosiot ja totaalinen ajamisen nautinto. Cruiser-tuntirakenne huolehtii siitä, että harjoitus on tarkoituksenmukainen ja kokonaisvaltaisen palkitseva. Tunti soveltuu jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille pyöräilyn ystäville. Ota hyvä asento, laita jalat töihin ja nauti matkasta.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Flowride Cruiser -tunti parantaa vauhtikestävyyttä

Tunnilla harjoitetaan vauhtikestävyyttä, eli sykettä nostetaan jo reippaammin, mitä peruskestävyystunnilla Groovessa. Vauhtikestävyysharjoittelu parantaa keuhkojen sekä sydän-ja verenkiertoelimistön kuntoa tehokkaasti. Koska tunti on jo keskirakas, kulutat tunnilla paljon kaloreita.

Toimipisteet

Forever-kuntoklubit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä.

Voit tutustua eri paikkakuntien tarjontaan alta olevien linkkien kautta.