image description
Timila Shrestha fustraohjaaja / personal trainer

Olen Timila Shrestha, 26-vuotias auktorisoitu personal trainer sekä lisensoitu fustra ohjaaja Hiekkaharjun Forever kuntoklubilla.
Persoonaltani olen hyvin empaattinen, positiivinen sekä kannustava ja se näkyy valmennuksessani.

Oma urheilutaustani on vahva. Aloitin taitoluistelun 3- vuotiaana ja kilpailin SM tasolla monia vuosia, josta sen jälkeen siirryin ammattilaiseksi ja kiertelin maailmaa esiintymällä/luistelemalla Royal Caribbean risteilylaivoilla monta vuotta. Luistelu-urani jälkeen halusin jatkaa urheilun piirissä työskentelyä, joten päätin opiskella personal traineriksi. Intohimoni oman lajini lisäksi on tavoitteellinen kuntosali- ja toiminnallinen harjoittelu sekä käsilläseisonta.

Valmennuksessani pidän tärkeänä, että harjoittelu on monipuolista, motivoivaa sekä tavoitteellista. Vahvistamme heikkoja lihaksia sekä liikkeitä, jotka vaativat työtä. Tasapaino ja liikkuvuus pidetään aina mielessä emmekä koskaan tingi tekniikasta. Valmennuksessani rohkaisen asiakasta pääsemään tavoitteisiisi, oli se sitten lihasmassan kasvatus, elämänmuutos projekti, parempi arjen jaksaminen, kivuton keho tai vaikkapa ensikertalainen kuntosaliharjoittelussa, niin minä olen apunasi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.