Hei. Olen Hanna Homi.

Toimin Forever klubien ryhmäliikuntapäällikkönä sekä Forever Variston klubin ryhmäliikuntavastaavana.

Minulla on liikunnanohjaajan perustutkinto (Varalan Urheiluopisto 2006) ja olen toiminut useita vuosia personal trainerina (FAF Personal Trainer 2007 ja FISAF Personal Trainer 2006) sekä ryhmäliikuntaohjaajana (FISAF 2000). Yksilöohjaus on kuitenkin jäänyt pikkuhiljaa vähemmälle ryhmäliikunnan viedessä mennessään erilaisiin projekteihin kuten tuntikonseptien kehittelyyn.

Ohjaajan uraa on kertynyt vuodesta 2000 lähtien. Ohjaan monipuolisesti erilaisia lajeja ilmajoogasta sisäpyöräilyyn ja lihaskuntotunneista kehonhuoltoon, mutta erityisesti liikkeen ja musiikin yhdistäminen mukaansatempaavaksi koreografiaksi on lähellä sydäntäni. Siksi omia lempituntejani ovat energiset, vauhdikkaat ja haastavat tanssi- ja aerobictunnit.

Rakkaus työhöni näkyy jokaisella huolellisesti suunnitellulla ryhmäliikuntatunnillani. Toivon että liikkuvilla ja koreografisilla tunneillani pystyn välittämään energian ja flown niin, että itse treeni hoituu kuin itsestään. Lisäksi pyrin pitämään kehonhuolto- ja lihaskuntotuntini informatiivisina, koska haluan että tunneillani kävijät myös oppivat samalla oivaltamaan uusia asioita kehostaan ja näin hienosäätämään omaa treeniään entistä tehokkaammaksi.

Kuntosalitreenin lisäksi omat harrastukset löytyvät tanssin maailmasta, joihin kuuluvat salsa, showtanssi, tankotanssi sekä ilma-akropatia.

Haluan tarjota Sinulle jokaisella ketjumme ryhmäliikuntatunnilla entistäkin huikeampia elämyksiä. Pyrimme kehittämään ryhmäliikuntaamme jatkuvasti edellistä paremmaksi, että Sinä voit onnistua ja iloita liikunnasta meidän kanssamme!

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754