image description
Hanna Homi Ryhmäliikuntapäällikkö/Ryhmäliikuntavastaava

Hei. Olen Hanna Homi ja toimin Forever klubien ryhmäliikunnan toiminnanjohtajana sekä Forever Variston klubin ryhmäliikuntavastaavana.

Ohjaajan uraa on kertynyt vuodesta 2000 lähtien sekä ryhmäliikuntaohjaajana että yksilö-ohjaajana. Ohjaan monipuolisesti erilaisia lajeja joogasta sisäpyöräilyyn ja lihaskuntotunneista kehonhuoltoon, mutta erityisesti liikkeen ja musiikin yhdistäminen mukaansatempaavaksi koreografiaksi on lähellä sydäntäni. Siksi omia lempituntejani ovat energiset, vauhdikkaat ja haastavat tanssi- ja aerobictunnit.

Matkan varrella olen ollut myös mukana useiden tuntikonseptien kehittelyssä ja tuntityyppien kouluttajana.

Rakkaus työhöni näkyy jokaisella huolellisesti suunnitellulla ryhmäliikuntatunnillani. Toivon että liikkuvilla ja koreografisilla tunneillani pystyn välittämään energian ja flown niin, että itse treeni hoituu kuin itsestään. Lisäksi pyrin pitämään kehonhuolto- ja lihaskuntotuntini informatiivisena, koska haluan että tunneillani kävijät myös oppivat samalla oivaltamaan uusia asioita kehostaan ja näin hienosäätämään omaa treeniään entistä tehokkaammaksi.

Kuntosalilla tehtävien voimannostotreenien lisäksi omat harrastukset löytyvät tanssin maailmasta.

Pyrimme kehittämään jatkuvasti ketjumme ryhmäliikuntaa ottamalla mukaan nykyaikaista tekniikkaa, jotta voisit harjoitella turvallisesti myös kotona. Tarkoitus on tehdä ryhmäliikuntatuntien harrastamisesta mahdollisimman helppoa monenlaisilla mahdollisuuksilla. Meillä Foreverilla voit liikkua joko klubillamme normaalin ryhmäliikunta-aikataulun puitteissa tai tehdä saman harjoituksen halutessasi myös reaaliaikaisesti kotona. Normaalia ryhmäliikuntakalenteriamme täydentävät lisäksi ryhmäliikunnan virtuaalitunnit. Voit myös harjoitella täysin oman aikataulusi mukaan klubeillamme silloin kun klubiemme jumppasalit ovat vapaana; valitset vain haluamasi harjoituksen ryhmäliikuntasaleissa olevilta kosketusnäytöiltä. Myös kotona on sinulla käytössäsi Foreverin oma jumppagalleria.

Haluan tarjota Sinulle jokaisella ketjumme ryhmäliikuntatunnilla entistäkin huikeampia elämyksiä – Tule mukaan onnistumaan!

 

Liikunnan ohjaajan perustutkinto (Varalan Urheiluopisto)

FAF Personal Trainer

FISAF Kuntosaliohjaaja

FISAF Aerobicohjaaja

FasciaMethod®

Flowride Sisäpyöräily®

Ilmajooga

Registeder Yoga Teacher (RYT200) YogaAlliance

 

Ryhmäliikuntatunnit:

Tanssi- ja aerobictunnit

Lihaskuntotunnit

Kehonhuoltotunnit

Joogatunnit

Sisäpyöräilytunnit

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754