image description
Tero Simola Fustra-ohjaaja / Personal Trainer

Olen Tero Simola, 35-vuotias fysiikkavalmentaja ja personal trainer Espoosta.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK. Koulutuksen suoritin Vierumäen urheiluopistolla, Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa vuosina 2006-2010. Korkeakoulututkinnon lisäksi olen käynyt eri laajuisia, useamman eri tason valmennuskokonaisuuksia vuosien varrella: urheiluyläasteella, urheilulukiossa sekä puolustusvoimien urheilujoukoissa. Olen myös täydentänyt koulutuksiani säännöllisesti, sillä haluan tietoni fysiikkavalmennuksessa olevan ajan tasalla.

Urheilutaustaani kuuluu jalkapallo, jääkiekko ja golf. Harrastepuolelta tennis, padel ja sulkapallo.

Golfia olen pelannut ammattilaisena 14 vuotta, ja treenaan ja kilpailen edelleen. Fysiikkavalmennusta olen tehnyt yhteensä 8 vuotta oman peliurani ohella, ja viimeiset 6 vuotta olen satsannut myös kilpavalmennukseen. Valmennettaviini kuuluu kansainvälisesti sekä kansallisesti kovia ammattilaisia ja amatööri golf pelaajia. Pt puolella asiakaskuntani on erittäin laaja, aina aloittelijoista kovempien tavoitteiden omaaviin kuntoilijoihin. Kaikkien kohdalla käyn läpi henkilökohtaiset tavoitteet ja sen pohjalta suunnittelen harjoitusohjelmat toivotun tason mukaan.

Valmennusfilosofiani perustuu pitkäjänteiseen tekemiseen. En ole suuri fani erilaisille trendeille tai pikaisille ’päälle maalauksille’, vaan pidän enemmän ajatuksesta, että treenaaminen olisi nousujohteista edelleen vuosienkin päästä – perustuen olemassa olevaan todistettuun tietoon.

 

Koulutukset:

Liikunnanohjaaja AMK Vierumäen Urheiluopistolla, suuntautuminen Valmennus.
Puolustusvoimien Urheilukoulun valmentajakurssi.
Sammon urheilulukion SLU-Valmentajakoulutuksen Fyysinen harjoittelu kokonaisuus.
Fustra-pt tasot 1-4.
Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754