Olen toiminut Fustra-ohjaajana vuodesta 2012 lähtien ja tätä ennen kouluttautunut Urheiluhierojaksi. Ravintovalmennusta olen tehnyt 2014 vuodesta lähtien. Aikaisemmalta ammatiltani olen kokki, joten minulta saa myös ihan käytännön vinkkejä ruuanlaittoon ja reseptiikkaan. Olen erikoistunut raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeiseen turvalliseen palaamiseen liikunnan pariin, erityisesti vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Oma lajitaustani on kilpa-cheerleadingin puolella ja tällä hetkellä valmennan myös juniori-ikäisiä urheilijoita. Ohjaajana olen tarkka, minulla on tiukka mutta lempeä ote. Vahvuuksiini kuuluu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen harjoittelun aikana sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi vaadittavan laajemman kokonaisuuden näkeminen.

Erityisosaaminen: Äitiysliikunta ja vatsalihasten erkauman kuntoutus sekä ravintovalmennus

Koulutukset: Urheiluhieroja, Ravintovalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointi-konsultin koulutus (TrainerLab), Fustra-ohjaaja (tasot 1-4, pienryhmä, Fustra Mamma)

Asiakkaiden kommentteja:

Sanna Aronta on tehnyt minuun suuren vaikutuksen henkilökohtaisena valmentaja. Hän on ystävällinen, asiantunteva ja osaa ottaa huomioon asiakkaansa toiveet, tarpeet sekä suorituskyvyn. Hän jaksaa väsymättä valvoa ja opastaa harjoittelijaa sekä huomioi jatkuvasti myös harjoittelijan sen hetkisen kunnon ja säätää tarvittaessa harjoitusohjelmaa sen perusteella. Toisaalta hän on myös määrätietoinen; hän osaa motivoida ja tarvittaessa puskea harjoittelijaa ylittämään itsensä. Hänellä on ollut merkittävä rooli minun työkykyni ylläpitämisessä ja hyvinvointini lisäämisessä. Suosittelisin häntä koska tahansa henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

-Mies 52v

Sanna on ohjaajana jämäkkä, lämmin ja johdonmukainen. Hän rakentaa treenit sekä tuttujen liikkeiden, että haastavien ja vaihtuvien harjoitusten ympärille. Hän myös joustaa ja kannustaa elämäntilanteiden yllättäessä. Sannan ammattitaitoinen ravintovalmennus ohjaa kohti terveellisempiä ruokailutottumuksia pienin muutoksin, ei ihmedieeteillä. Treenien avulla olen päässyt vaikeista hartiakivuista eroon.

-Nainen 60v

Sannan avulla liikkumisesta tuli mielekästä ja saavutin tavoitteeni monta kertaa.

-Nainen 33v