Asiakaspalvelu

  • ma 16.00-20.00
  • ti 16.00-20.00
  • ke 16.00-20.00
  • to 16.00-20.00
  • pe Suljettu
  • la 10.00-14.00
  • su Suljettu

Jäsenkortilla 5.00-00.00

Poikkeukset

29.10.2021 Asiakaspalvelu poikkeuksellisesti auki klo.16-20

Yhteystiedot

Forever Leppävaara LITE

Yksilövalmennus

Ilmainen valmennuksen konsultaatio

Olitpa sitten aloittelija tai jo konkari salilla, yksilövalmentajan avulla saat treenistä paljon enemmän irti.
Ilmaisessa 30 minuutin konsultaatiossa kartoitamme tavoitteesi ja lähtötilanteesi sekä räätälöimme juuri sinulle sopivan suosituksemme jatkoon.

Leppävaarassa valmentajanamme toimii Kati Haapala.

Lue lisää Katista ja varaa konsultaatio

Forever Leppävaara on varustettu monipuolisesti Technogymin kuntosalivälineillä. Meillä on yli 30 aerobista laitetta (mm. juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, porraskoneita), yli kaksikymmentä Technogymin Selection-sarjan painopakkalaitetta, sekä laaja valikoima vapaapainoharjoittelun välineitä ja laitteita erillisessä vapaapainosalissa.

Sisäänkäynti asiakaspalveluun tapahtuu kauppakeskuksen toisen kerroksen aulasta. Kuntosalin asiakkaat voivat käyttää myös suoraan kauppakeskus Gallerian parkkitalosta tulevaa  sisäänkäyntiä salille tullessaan. Kauppakeskuksen parkkitalon 415 pysäköintipaikkaa ovat asiakkaidemme käytössä ilmaiseksi, muista käyttää parkkikiekkoa.

Leppävaaran kuntosali

Aloita treenaaminen Espoon LITE-saleilla

Verkkokauppaan »

Muut Foreverit Espoossa:

Forever Lite – Espoon keskus | Forever Lite – Matinkylä

Forever Matinkylä (premium)

Naisten kuntosali Leppävaarassa

Forever Lite-Leppävaaran yhteyteen on avattu naisille aivan oma erillinen kuntosaliosio, johon miehillä ei ole asiaa. Naisten salissa on käytössäsi monipuoliset painopakalliset kuntosalilaitteet, sekä myös ns. vapaapainovälineitä mm. kyykkytelineet, penkkipunnerruspenkki, sekä käsipainot ja irtotangot.

Forever Liten naisten salin välineet sopivat hyvin kuntoiluaan vasta aloitteleville, sekä eläkeläisille ja muille senioreille. Kulku naisten saliin on yleisen kuntosalin läpi ja pukuhuoneena toimii yleisen salin naisten pukuhuone.

Naisten salin käyttö sisältyy kaikkiin Liten-asiakkuuksiin (kunhan olet nainen), eikä sinun siis tarvitse maksaa siitä mitään ekstraa.

Henkilökuntamme