Aukioloajat

(Asiakaspalvelun aukioloajat suluissa)

  • ma 5-00 (16-20)
  • ti 5-00 (16-20)
  • ke 5-00 (Suljettu)
  • to 5-00 (16-20)
  • pe 5-00 (Suljettu)
  • la 5-00 (Suljettu)
  • su 5-00 (Suljettu)

Jäsenkortilla 5.00-00.00

Poikkeukset

23.11.2023 Suljettu

Yhteystiedot

Forever Vaasa LITE

Forever Lite Klemetinkatu – kun haluat treenata hyvissä puitteissa, mutta edullisesti

Tarjoamme todella kattavan valikoiman aerobisia laitteita, painopakkalaitteita, sekä laajan valikoiman vapaapainoharjoittelun välineitä ja laitteita erillisessä vapaapainosalissa.

Forever Lite kuntosalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Forever LITE (ent. Fit1 Fitnessclub) on kuntosali Vaasan keskustassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin K-Supermarket, sisäänkäynti tapahtuu Korsholman Puistikon puolelta. Pysäköintipaikkoja on kiinteistön molemmilla puolilla.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 hours ago
Foreverclub

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja.

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen.

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #Edenred #personaltrainer #yksilövalmennus
... See MoreSee Less

Muistitko lunastaa liikuntaetusi? 🛑

Vuoden vaihtuessa vanhenee paljon käyttämättömiä, työnantajan tarjoamia etuja. 

👉🏻 Hyödynnä etusi joko Forever Fysion verkkokaupassa esimerkiksi hemmottelevaan hierontaan tai toimipisteellä jäsenmaksusi maksamiseen. 

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #kuntosali #forevefysio #fysioterapia #fysio #hieronta #hyvinvointi #liikunta #treeni #jäsenmaksu #smartum #epassi #liikuntaetu #edenred #personaltrainer #yksilövalmennus
24 hours ago
Foreverclub

Aktivoi aineenvaihduntaasi helposti kolmella kikalla! Tässä valmentajamme Tiina S:n toimivat vinkit hidastuneen aineenvaihdunnan vauhdittamiseen.

1. Lisää liikettä arkeen! 👟 Kävele, juokse tai käy vaikka kuntosalilla. Aineenvaihduntasi lähtee kiihtymään heti, kun lähdet liikkeelle.

2. Syö tarpeeksi proteiinia! 🫘Riittävä proteiinin saanti tukee mm. kehon aineenvaihduntaan vaikuttavia, tarpeellisia solutason toimintoja sekä kehon normaalia toimintaa.

3. Varmista riittävä kuidun saanti! 🌾 Kuitu pitää vatsan sekä suolen toiminnassa ja nälän kaukana. Saat lisättyä kuituja helposti ruokavalioosi marjoilla, hedelmillä, siemenillä ja pähkinöillä sekä vihanneksilla.

Testaa vinkkejä ja huomaa ero! Lisää tietoa aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikunnasta löydät kotisivujemme blogista 👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #aineenvaihdunta #ravinto #liikunta #kuitu #ravintovalmennus #hyvinvointi #turvotus #liikeonlääke #treeni #kuntoilu #kuntosali #workout #blog #ammattilaisetapunasi
... See MoreSee Less

6 days ago
Foreverclub

Kärsitkö usein pitkään kestävästä stressistä, jota seuraa lähes aina sairastelujakso? 🤧

Pitkäaikainen stressi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon yleisterveyteen, sillä liiallinen stressi voi lisätä muistisairauksien, unihäiriöiden, ruoansulatushäiriöiden ja vastustuskyvyn heikentymisen lisäksi myös sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Yksi tapa purkaa stressiä on liikunta ja tässä myös valmentajamme voivat olla sinulle avuksi. Lue lisää valmennuksestamme osoitteesta www.foreverclub.fi/palvelut/valmennus/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #stressi #hyvinvointi #terveys #liikunta #kuntosali #stressinhallinta #kuntoilu #gym #workout #kuntokeskus #pihlajalinna #vinkki #neuvo #valmennus #valmentaja #yksilövalmennus #personaltrainer
... See MoreSee Less

1 week ago
Foreverclub

Naprapaattimme Sasu heittää sinulle jo toisen liikkuvuushaasteen!

Haaste vaikuttaa helpolta ja näppärältä, eli tavoitteena on nousta lattialta istuma-asennosta käsiä käyttämättä. Sujuuko liike yhtä sulavasti sinulta kuin se sujuu Sasulta?

Kuvaa suorituksesi ja tägää meidät!
Lisää tietoa liikkuvuudesta ja vinkkejä sen kehittämiseen voit lukea blogistamme.
👉🏻 www.foreverclub.fi/ajankohtaista/

#foreverclub #parempaaelämää #innostujaonnistu #liikkuvuus #Haaste #liikkuvuushaaste #kuntosali #treeni #kunto #naprapaatti #harjoittelu #varisto #kuntokeskus #ilmankäsiä #gym #workout #mobility #blogi
... See MoreSee Less

Lataa lisää
Haluan lopettaa tai keskeyttää jäsenyyteni

Jos haluat pitää harjoittelusta taukoa, suosittelemme jäsenyyden keskeytystä. Tauon ajalta ei peritä liikuntamaksuja, toimistomaksu on 10 €.

Jäsenyydellä on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Voit ilmoittaa tauosta ja jäsenyyden irtisanomisesta tällä lomakkeella.

Miten voin aloittaa harjoittelun?

Osta jäsenyys verkkokaupassamme, niin saat sähköpostiisi PIN-koodin, jolla voit lunastaa jäsenkorttisi klo 5.00-00 joka päivä toimipisteemme aulasta.

Verkkokauppaan tästä 

Palvelumme

Aloita treenaaminen Klemetinkadulla

 

Meiltä löytyvät myös sekä fysioterapeutin että hierojan palvelut.

Fysioterapia

Löydät toimipisteestämme myös asiantuntevan fysioterapeutin, joka auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoisen tasapainon kehoosi liikunnan avulla. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi. Fysioterapeutin kanssa voit kehittää treeniä vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Hänen kanssaan voit kiinnittää myös huomiota ergonomiaan ja kehon toimivuuteen.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.
Seuraa meitä somessa

 

Aloita kuntoilu nyt, saat ensimmäiset neljä viikkoa veloituksetta.

Osallistut samalla vuoden 2024 treenien arvontaan!

Liity nyt

Forever Lite Klemetinkatu hinnasto 1.9.2023 alkaen.

LIIKUNTAMAKSUTJäsen
JOUSTO, kuntosali, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, € / 4 vkoa 29,90 €
VUOSIKORTTI, voimassa vuoden ajan. 299 €
Verkkokauppaan »
MUUT PALVELUT JA MAKSUT
Vuosittainen jäsenmaksu 20 €
Liittymismaksu, kertamaksu (sis. jäsenkorttimaksun 10€) 29 €
Jäsen- ja kulkuavainkortti, uusinta katoamistilanteessa 10 €
Kuukausikortti, ei jatku toistaiseksi voimassa olevana. 64 €
Kertakäynti 15 €
Verkkokauppaan »

Henkilökuntamme