Ryhmäliikunta

IISI - aloita tästä

IISI on ensikertalaiselle suunniteltu kokonaisuus, joka tekee kuntoilun aloittamisesta helppoa ja hauskaa. IISI-tunneilla ja -kursseilla pääset tutustumaan kuntosaliharjoittelun alkeisiin sekä helppoihin ryhmäliikuntatunteihin. Tunnit eivät sisällä vaikeita askelkuvioita, ja voit varioida liikkeet sinulle sopiviksi ohjaajan ohjeiden mukaan.

IISI-elementin tunnit ovat erittäin helppoja 30 minuutin perusjumppia. Yhdistä tunnit sinulle sopivalla tavalla tai valitse vain yksi ja aloita terveellinen elämä jo tänään. Tunnit sopivat helppoutensa vuoksi erinomaisesti niille, jotka vasta aloittelevat liikunnan harrastamista. Tunnit eivät sisällä vaikeita askelkuvioita, ja voit varioida liikkeet sinulle sopiviksi ohjaajan ohjeiden mukaan.

IISI-lajeja kuvaavat: onnistuminen, terveys, ilo ja hyvä olo.

Mitä taitoja tarvitset tunneille osallistuessasi?
Turkoosilla värillä varustetut IISI-elementin tunnit ovat terveysliikuntaa parhaimmillaan. Tunnit ovat fyysisyydeltään kevyempiä ja helppoja. Kaikki elementin tunnit sopivat hyvin vasta-alkajalle.

Saavuttamasi tulos harjoittelujakson jälkeen?
Säännöllisen terveysliikuntaharjoittelun tuloksena koko kehon liikkuvuus paranee ja ryhti alkaa kohentua. Jaksat arjessa paremmin ja olet virkeämpi koska hengitys- ja verenkiertoelimistön kunto paranee. Myös tasapaino ja liikehallinta paranevat.

Vinkit:
IISI-elementin tunneille voit osallistua rennoilla sisäliikuntavaatteilla ja sisäkengillä. Ota mukaan juomapullo ja pieni hikipyyhe.

Ei tuloksia

Hakutuloksia ei löytynyt.

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.