treenaa alavartaloa ryhmäliikunnassa

Entistä tehokkaampi RVP

Pyöreyttä pakaroihin, kiinteyttä vatsaan ja reisiin? Vanha tuttu RVP on nyt nostettu toiselle tasolle! Tämä treeni on rankka tehopaketti keskittyen pelkästään alavartalon muokkaukseen vatsatreeniä unohtamatta. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe. Ennen tuntia suositellaan tehtäväksi oma lämmittely (5-10 min), jolloin kehosi on jo lämmin ja vastaanottavaisempi treenille.

Lyhyillä sarjoilla tehokkaasti voimaa

Tunnin alussa tehdään lämmittäviä, kevyempiä liikkeitä, jotka valmistavat lihakset rankempaan treeniin lisävastuksien kanssa. Välineinä käytetään mm. levytankoa ja levypainoja, käsipainoja, kahvakuulaa, vartalon omaa painoa sekä step-lautaa. Liikettä tehdään lyhyissä sarjoissa (pienet toistomäärät), joten pystyt käyttämään tunnilla isompia vastuksia ja näin voima lisääntyy tehokkaasti kohdelihaksissa.

RVP2 on tehokas treeni alavartalon isoille lihaksille

Jokainen kappale on oma treeninsä, ja harjoittavat vuorotellen alavartalon eri osa-alueita, jolloin aina toinen osa kehosta saa hiukan lepoa. Tunti etenee alusta loppuun ilman taukoja, mutta voit levätä silloin kun itse haluat. Treenissä keskitytään pääasiassa isojen lihasryhmien liikkeisiin, jotka ovat tuttuja kuntosalin puolelta, kuten esimerkiksi erilaiset kyykyt ja maastavedot. Näiden perusliikkeiden lisäksi tehdään erikoisliikkeitä, jotka saattavat haastaa myös tasapainoa, kuten pistoolikyykkyä ja sen harjoitteluvariaatioita. Tunti sisältää myös helppoja liikkeitä mm. kuminauhalla. Kerta kerran jälkeen voima ja kestävyys reisi-ja pakaralihaksissa kasvavat, ja aktiivisen tunnilla käynnin seurauksena saat tuloksia sekä huomaat pystyväsi tekemään harjoituksen alusta loppuun ilman taukoa. Kun treeni alkaa tuntua helpommalta, on tarkoitus lisätä vastusta tai tehostaa liikettä ohjaajan ohjeiden mukaisesti, ettei kehitys pysähdy.

Yhdistä RVP2 toiseen tuntiin tai kuntosalitreeniin

RVP2-treenin voit helposti yhdistää muihin tunteihin tai omaan kuntosalitreeniisi. Suositut yhdistelmät ovat esimerkiksi liikkuvat aerobiset tunnit tai sisäpyöräilytunnit ennen RVP2- treeniä. Näin alkulämmittely tulee tehtyä samalla.

Katso toimipisteesi ryhmäliikunnan aikataulu!

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600