Powerbody kiinteydy ja kasvata lihaksia

Reipastempoinen lihaskuntotunti

PowerBody on reipastempoinen ja monipuolinen lihaskuntotunti, aerobista harjoittelua unohtamatta. PowerBody on normaalia IISI Body -tuntia raskaampi, koska tunti sisältää kaksi sykkeenkohotusosiota ja toistomäärät ovat lyhyemmät, jolloin pystyt käyttämään isompia painoja. Tunti sopii jumppaajille, jotka ovat jo jonkin verran harrastaneet liikuntaa. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Tehokas ja yksinkertainen treeni

Tunnin alussa tehdään lyhyt ja helppo alkulämmittely liikkuen lattialla/step-laudalla ilman välineitä. Varsinainen treeni suoritetaan PHA-periaatteella. Se tarkoittaa liikepattereita kiertoharjoitteluna. Liikkeitä on yhdessä patterissa 3 kpl. Yksi liike tehdään ylävartalolle, yksi liike alavartalolle ja yksi keskivartalolle. Peräkkäiset liikkeet kuormittavat monipuolisesti kehon eri osia, jolloin sydän joutuu työntämään hapekasta verta vuoroin eri puolille kehoa. Näin harjoitus palvelee lihaskunnon lisäksi myös sydän- ja verenkiertoelimistöä.

Liikkeet ovat yksinkertaisia perusliikkeitä

Jokaista liikettä toistetaan aina 20 toistoa ja seuraavaan liikkeeseen siirrytään ilman taukoa. Näin aerobinen kunto kehittyy huomaamatta lihaskuntoliikkeiden lomassa. Lihaskuntopattereiden välissä tehdään maksimikestävyyttä harjoittava 2-3 minuutin sykkeen kohotus, jolloin sykettä pyritään nostamaan mahdollisimman korkealle. Power Body -tunti kasvattaa kuntoa nopeasti, polttaa rasvaa tehokkaasti ja tekee hyvää verenkiertoelimistölle.

Tunnin lopuksi tehdään haastava, koko kehoa kuormittava funktionaalinen (toiminnallinen) harjoitus, joka haastaa tasapainoa ja keskivartalon syviä lihaksia. Tunnin lopussa pidetään palauttavat venyttelyt treenatuille lihaksille.

Katso toimipisteesi ryhmäliikunnan aikataulu!