Core-tunti kehittää keskivartalonhallintaa, parantaa ryhtiä ja kiinteyttä vatsan aluetta.

Kehitä keskivartalon- ja kehonhallintaa

Tällä tunnilla keskitytään keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamiseen sekä kehonhallinnan parantamiseen. Core sopii niin aloittelijoille kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneille treenaajille. Voit itse säädellä treenin rankkuusastetta, joten se on ihanteellinen harjoitus jokaiseen elämäntilanteeseen. Pukeudu Core-tunnille joustaviin vaatteisiin. Voit olla joko ilman kenkiä tai käyttää sisäjalkineita.

Paranna ryhtiä ja kehitä tasapainoa

Keskivartalon syvien sekä pinnallisten lihasten vahvistamista suositellaan kaikille. Tunnilla opit kannattelemaan kehoasi ryhdikkäästi, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa.

Tunti alkaa kevyellä lämmittelyllä, jossa kehoa avataan rauhallisilla ja yksinkertaisilla liikkeillä. Varsinaisessa treeniosuudessa harjoitetaan keskivartaloa monipuolisesti. Osa liikkeistä keskittyy syvien lihasten aktivointiin, kun toiset taas pinnallisten lihasten treeniin. Osa liikkeistä haastaa tasapainoa. Lopussa pidetään lyhyet venyttelyt ja/tai loppurentoutus.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (FIT1 Espoo, Vaasa tai Forever Tampere)? Tutustu tästä.

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550