Foam roller kehonhuoltotunti
  • Poistaa kireyttä ja parantaa liikkuvuutta
  • Ennaltaehkäisee vammoja ja piristää verenkiertoa

Kokonaisvaltaista liikkuvuusharjoittelua

Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi tukee kaikkea muuta harjoitteluasi avaamalla kehoa kireyksistä.
Runsas istuminen, yksipuoliset asennot ja kova liikunta kiristävät lihaksia. Lihakset sopeutuvat siihen pituuteen, missä ne eniten ovat. Esimerkiksi istumatyöntekijöillä kiristyvät helposti rintalihakset, lonkan koukistajat sekä reiden takaosan lihakset. Tämä vaikuttaa negatiivisesti ryhtiin sekä selän hyvinvointiin. Kehonhuoltoharjoitukset ehkäisevät kireyksistä syntyviä vaivoja.

Tunti on loistava tapa palauttaa keho harjoituksen jälkeisestä rasituksesta, mutta sitä on hyvä tehdä myös omana harjoituksenaan. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla.

Kehonhuoltotunnilla hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisesti erilaisilla tekniikoilla. Lihaskalvoja avataan lempeästi rauhallisilla dynaamisilla liikkuvuusharjoitteilla perinteisen venyttelyn lisäksi. Tunnilla käytetään myös apuvälineinä esimerkiksi rolleria, eli putkirullaa, fasciapalloja, pilatesrenkaista ja keppejä. Tunnin tahti on rauhallinen ja ohjaaja antaa vaihtoehtoisia suoristustapoja niitä kaipaaville.

 

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!