Vatsalihaksia harjoittava Abs-tunti sopii keskivartalon lihaksiston kehittäjälle ja pyykkilautavatsaa tavoittelevalle.

Tehokas 30 minuutin vatsalihastreeni

Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe. Ennen tuntia suositellaan tehtäväksi oma lämmittely (5-10 min), jolloin kehosi on vastaanottavaisempi vatsalihastreenille.

Monipuolinen ja tehokas keskivartalotreeni!

Alussa tehdään keskivartaloa lämmittäviä kevyempiä liikkeitä, joissa saatetaan haastaa myös tasapainoa, että saadaan myös syviä lihaksia aktivoitua. Alkulämmittelyn jälkeen lähdetään varsinaiseen treeniosuuteen. Välineinä voidaan käyttää levypainoja, kahvakuulaa, käsipainoa ja step- lautaa. Treeni siirtyy vuorotellen eri osiin keskivartaloa, jolloin edellinen treenattu alue saa hiukan levätä välissä. Tunti etenee alusta loppuun ilman taukoja, mutta voit levätä silloin kun itse haluat. Kerta kerran jälkeen voima ja kestävyys vatsalihaksissa kasvavat, ja aktiivisen tunnilla käynnin seurauksena huomaat pystyväsi tekemään harjoituksen alusta loppuun ilman taukoa ja jopa kasvattamaan mahdollisia lisävastuksia.

Yhdistä ABS-treeni toiseen tuntiin tai kuntosaliharjoitteluun!

ABS-treenin voit helposti yhdistää muihin tunteihin tai omaan kuntosalitreeniisi. Suositut yhdistelmät ovat esimerkiksi liikkuvat aerobiset tunnit tai sisäpyöräilytunnit ennen ABS-treeniä. Näin alkulämmittely tulee tehtyä samalla.

Pyykkilauta hukassa? Ota vatsalihaksiesi kanssa haaste vastaan! Tällä 30 minuutin pituisella täsmä treenillä harjoitetaan keskivartaloa haastavilla teholiikkeillä.

Katso toimipisteesi ryhmäliikunnan aikataulu!

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550