Ryhmäliikunta

Tanssitunneilta vauhtia, koreografioita ja haasteita

Oranssit tunnit kalenterissa kuuluvat tanssitunneille. Tunnit takaavat sinulle hikisen ja energisen elämyksen, johon on helppo jäädä koukkuun!

Tanssitunneilla koordinaatio ja rytmitaju kehittyvät huomaamatta samalla, kun kulutat runsaasti kaloreita. Tanssitunnit ovatkin erinomaista painonhallintaan ja rasvanpolttoon tähtäävää liikuntaa. Samalla myös aerobinen kuntosi kehittyy. Tanssitunnit parantavat myös vartalon hallintaa ja kehontuntemusta sekä kehittävät rytmitajua ja motoriikkaa.

Osa tanssitunneista on helppoja, yksinkertaisia koreografioita sisältäviä hikitreenejä kuten Zumba® ja Lavis-lavatanssijumppa ®. Näillä tunneilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan. Zumba- ja Lavis-tunneilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon. Tunnit koostuvat lyhyistä tanssiliikesarjoista, jotka kestävät aina yhden kappaleen ajan. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet.

Oranssista ryhmästä löytyy myös tanssitunteja niille, jotka kaipaavat hiukan enemmän haastetta ja haluavat oppia pidempää tanssikoreografiaa. Näillä tunneilla rakennetaan pala palalta liikkeet yhteen pitkäksi koreografiaksi. Tuntikategoriaan kuuluvat mm. Dance, Burleski, Fever ja kaikki niiden alalajit, jotka saattavat olla erikoistuneita yhteen tiettyyn musiikki  ja/ tai tanssityyliin kuten Salsa tai Latin-Fever. Nämä tunnit sopivat niille, joilla on jo hiukan kokemusta liikkuvista tunneista, mutta tanssitaustaa nämäkään tunnit eivät vaadi. Opit askeleet ja tyylit matkan varrella, joten tule rohkeasti kokeilemaan!

Kenelle tanssitunnit sopivat?

Sinulle, joka haluat nauttia rytmistä ja liikkeestä. Haluat kuluttaa kaloreita ja saada hien pintaan treenillä, joka saa samalla sinut unohtamaan arjen askareet.

Mitä hyötyä tanssitunneista?

Kalorinkulutus ja aerobinen kuntosi nousee huomaamatta, samalla kun rytmitajusi ja motoriikkasi paranee tunti tunnilta!

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.