Ryhmäliikunta

Liikkuvat tunnit

Liikkuvat tunnit ovat ryhmäliikuntakalenterissamme vihreitä tunteja.

Tästä ryhmästä löydät kaikki liikkuvat aerobic- ja steptuntimme helpoista perustunneista aina haastaviin koreografeihin asti. 

Ryhmään kuuluvat myös kaikentasoiset sisäpyöräily- ja crossingtunnit.

Helpoin liikkuva lattiatunti on Evergreen. Tällä tunnilla kuulet hittejä aikaisemmilta vuosikymmeniltä tämänhetkisten suosikkien seassa. Tunnelma on hauska, energinen ja aerobinen kuntosi vahvistuu huomaamatta. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Perinteisiin koreografisiin lattiatunteihin kuuluvat Rasvanpoltto (Taso1) ja Fit (Taso2). Näillä tunneilla rakennetaan pala palalta pitkää koreografiaa.

Step-tunneilla askelletaan step-laudalle. Jos et ole aikaisemmin käynyt step-tunneilla, on suositeltavaa tutustua IISI-linjan tunneista IISI Step-tuntiin. Siellä opit step-tuntien perusaskeleet. Sen jälkeen voit huoletta siirtyä muille step-tunneille. 

Sisäpyöräilyn puolella Flowride Intelligent tarjoaa sisäpyöräilyn elämykselliset vaihtoehdot. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihimme.

Kaikilla vihreän ryhmän tunneilla kohotat aerobista kuntoasi ja kulutat samalla tehokkaasti kaloreita. Hyppää mukaan mukaansatempaavan musiikin johdolla-  Sykettä elämään!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.