Liikkuvat tunnit

Liikkuvat tunnit ovat ryhmäliikuntakalenterissamme vihreitä tunteja.

Tästä ryhmästä löydät kaikki liikkuvat aerobic- ja steptuntimme helpoista perustunneista aina haastaviin koreografeihin asti. 

Ryhmään kuuluvat myös kaikentasoiset sisäpyöräily- ja crossingtunnit.

Helpoin liikkuva lattiatunti on Evergreen. Tällä tunnilla kuulet hittejä aikaisemmilta vuosikymmeniltä tämänhetkisten suosikkien seassa. Tunnelma on hauska, energinen ja aerobinen kuntosi vahvistuu huomaamatta. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Perinteisiin koreografisiin lattiatunteihin kuuluvat Rasvanpoltto (Taso1) ja Fit (Taso2). Näillä tunneilla rakennetaan pala palalta pitkää koreografiaa.

Step-tunneilla askelletaan step-laudalle. Jos et ole aikaisemmin käynyt step-tunneilla, on suositeltavaa tutustua IISI-linjan tunneista IISI Step-tuntiin. Siellä opit step-tuntien perusaskeleet. Sen jälkeen voit huoletta siirtyä muille step-tunneille. 

Sisäpyöräilyn puolella Flowride Groove on kevyt ja hyväntuulinen peruskestävyysharjoitus, jossa hiki virtaa ilman ankaraa ponnistelua.

Flowride Cruiser on intensiivinen, keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa yhdistyvät haastavat harjoitusosiot ja totaalinen ajamisen nautinto. Raskain sisäpyöräilytunti on Flowride Radical. Se on maksimikestävyysharjoitus saalistajan asenteella. Jos sinulla on vain puoli tuntia treeniaikaa, voit valita 30 minuutin Flowride HIIT -harjoituksen. HIIT-harjoittelu kehittää sydän- ja verenkiertoelimistön lisäksi myös lihasten voimantuottoa ja mahdollistaa korkeaintensitteettisen harjoittelun myös niille, joiden kestävyyskunto ei ole vielä korkealla tasolla. Harjoitus sopii siis kaikentasoisille kuntoilijoille.

Kaikilla vihreän ryhmän tunneilla kohotat aerobista kuntoasi ja kulutat samalla tehokkaasti kaloreita. Hyppää mukaan mukaansatempaavan musiikin johdolla-  Sykettä elämään!