• Hittejä 50, -60,-70, -80 ja 90-luvulta
  • Tunnelma on hauska, energinen ja aerobinen kuntosi vahvistuu huomaamatta.
  • Tunnilla kehitetään aerobisen kunnon lisäksi myös lihaskuntoa.

Kuntoile 50-90-luvun hittien tahtiin!

Tällä tunnilla kuulet hittejä 50, -60,-70, -80 ja 90-luvulta tämänhetkisten suosikkien seassa. Tunnelma on hauska, energinen ja aerobinen kuntosi vahvistuu huomaamatta. Tunnilla kehitetään aerobisen kunnon lisäksi myös lihaskuntoa. Evergreen-tunnilla on hyvin aikaa oppia aerobicin perusaskeleita, jotka opittuasi pystyt halutessasi siirtymään haastavamman koreografian tunteihin. Pukeudu tunnille rentoihin sisäliikuntavaatteisiin ja sisäliikuntakenkiin. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Helpot koreografiat ja lihaskunto-osuus!

Tunti alkaa yksinkertaisella alkulämmittelyllä. Kehoa valmistetaan näin varsinaiseen kuntoilu- osuuteen. Varsinaisessa aerobisessa, liikkuvassa osuudessa jokainen evergreen-kappale on oma pieni, helppo koreografiansa, jossa samat liikkeet toistuvat useamman kerran. Sydän- ja verenkiertoelimistön kunto vahvistuu, hapenotto kyky paranee ja kalorit kuluvat.

Liikkuvaan aerobiseen osuuteen käytetään puolet tunnista. Tunnin loppuosassa keskitytään lihaskunnon harjoittamiseen vaihtelevin välinein. Tunnilla voidaan käyttää käsipainoja, kuminauhoja, levytankoja tai vain vartalon omaa painoa. Lihaskunto-osuudessa keskitytään kehon päälihasryhmiin. Lihaskunto-osuuden jälkeen tehdään palauttava venyttely treenatuille lihasryhmille.

Katso toimipisteesi ryhmäliikunnan aikataulu!

image description

Aloita nyt!

Ryhmäliikunta & kuntosali Verkkokauppa Miksi valita Forever?

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550