Ilmajooga on joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkiliinaa. Ilmajoogan harjoittaminen kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa, sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajooga venyttää ja avaa erityisesti selän sekä hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

Osa harjoituksesta tehdään perinteisesti lattialla, osa osittain liinassa tai kokonaan leijuen. Liinalla saadaan jaettua kehon painoa ja ohjattua painovoimaa paremmin haluamaamme kehon osaan. Monet ilmajooga- asennot on suunniteltu myös avaamaan hengitystä, liinan hieroessa mm. kylkikoria. Liina auttaa lisäksi saavuttamaan haastavampia asentoja, joita ei ilman liinaa saisi välttämättä harjoiteltua.

Ilmajooga sopii kaikille perusterveille kuntoilijoille. Vahva ilmajoogakangas kannattelee varmasti 100 kg:n taakkaa, jota pidetään ilmajoogaharjoituksen painorajoituksena. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita, mutta ensimmäiseksi ilmajoogatunniksi suosittelemme Ilmajooga alkeet- tuntia. Mikäli alkeet -tunteja ei erikseen ole merkitty ryhmäliikunnan kalenteriin, alkavat kaikki klubin ilmajoogan tunnit joka kerta alkeista.

Ilmajoogaharjoitusta ei suositella:

Konsultoithan lääkäriäsi, mikäli epäilet terveydentilasi soveltuvuutta ilmajoogaharjoitteluun.

Ohjeita tunnille tulijalle  

Toimipisteet

Ilmajoogaa löydät seuraavista toimipisteistämme:

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.