Ryhmäliikunta

Kehonhuolto

Kehonhuolto- tuntityypit sisältävät pehmeitä ja harmonisia lajeja. Tunnit löydät kalenteristamme sinisellä värillä. Kaikki kehonhuoltotunnit ovat fyysisyydeltään kevyempiä ja on siitä syystä mukava ryhmä aloittaa liikunnan harrastaminen.

Kenelle tunnit sopivat?

Sinulle, joka haluat parantaa koko kehon hyvinvointia ja liikkuvuutta.

Mitä hyötyä tunneista on?

Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi, joka tukee kaikkea muuta harjoitteluasi avaamalla kehoa kireyksistä ja vahvistamalla syviä tukilihaksia. Muutaman viikon säännöllisen harjoittelun tuloksena olet vireämpi ja kehosi alkaa tottua harjoitteluun. 6-8 viikon jälkeen huomaat liikkuvuuden lisääntyneen ja kehosi ryhdin parantuneen. Levollinen mieli ja rauhoittuminen vielä lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvoinnin tunnetta.

Kehonhuoltotunnit

Osa tunneista keskittyy parantamaan kehonhallintaa, kuten keskivartalon syviin tukilihaksiin keskittyvät treenit Core ja Pilates. Osa tunneista keskittyy enemmän kehon liikkuvuuden lisäämiseen, kuten perinteiset Kehonhuolto- nimellä nimetyt tunnit. FasciaMethod® keskittyy lihaskalvojen huoltoon ja niiden avaamiseen. Kaikki joogatunnit kuuluvat myös siniseen ryhmään. Joogatunneista kehoa huoltavimpaan suuntaan tähtää Yinjooga, kun taas fyysisemmät joogan lajit vaativat jo jonkin verran lihasvoimaa, kuten Astangajooga tai VinyasaFlow. Ilmajooga taas on täysin uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta roikkuvia kankaita.

Kaikki sinisen ryhmän lajit parantavat koko kehon verenkiertoa ja edistävät näin aineenvaihduntaa. Harjoitukset myös rentouttavat kehoa ja lisäävät nivelten liikkuvuutta. Kehonhuoltoharjoitukset ehkäisevät näin kireyksistä syntyviä vaivoja. Kehonhuollon on hyvä olla osa jokaista liikuntaharjoitusta, mutta sitä on hyvä tehdä myös omana harjoituksenaan. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla.

Lähes kaikki sinisen ryhmän tunnit sopivat erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.